www.iskenderdemirbilek.com'dan donanimhabere ulasmak buyuk bir keyif siten guzel olacaga benziyor iski hayirli olsun [bye]
yaw iski kardeş de marmara üni liymiş bea hemde araştırma görevlisi :))aman ha çocuklara iyi davran iski kardeş bizim asistanlar gibi harcama öğrencileri bizede yazık bea :P
ya hocam ben daha diplomami almadim! simdi gelsem ben oraya, desem ki ben diplomami almaya geldim! benden ne kadar alirlar?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i> <br />ya hocam ben daha diplomami almadim! simdi gelsem ben oraya, desem ki ben diplomami almaya geldim! benden ne kadar alirlar? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ehuehu :P sen diplomanı almamışsın ben daha mezun bile olmadım ki nerden bilecem diploma parasını :))ama baya bi acıtıyolardır heralde diploma parası olaraktan :)
bak hocam ben marmara'nin unlu kampusunden mezun oldum karismam bak dikkat et ona gore heee :-))) ben burda, diplomam ordaa... ahhh ayrilik vahh ayrilikkk.. yahu alsam mi almasam mi? sen bir ara soruversene hocam hakkat kac kurus alirlar! 94 mezunuyuz yani :-)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i> <br />bak hocam ben marmara'nin unlu kampusunden mezun oldum karismam bak dikkat et ona gore heee :-))) ben burda, diplomam ordaa... ahhh ayrilik vahh ayrilikkk.. yahu alsam mi almasam mi? sen bir ara soruversene hocam hakkat kac kurus alirlar! 94 mezunuyuz yani :-) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
valla hangi ünlü kampüs onu pek çıkaramadım :P bizimki ana binadan ayrı bahçelievlerde olduğu için pek kampüs mevzumuzda olmadı zaten :)bu arada boşver yaw diplomayı alıp napcan
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kunteper</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i> <br />bak hocam ben marmara'nin unlu kampusunden mezun oldum karismam bak dikkat et ona gore heee :-))) ben burda, diplomam ordaa... ahhh ayrilik vahh ayrilikkk.. yahu alsam mi almasam mi? sen bir ara soruversene hocam hakkat kac kurus alirlar! 94 mezunuyuz yani :-) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
valla hangi ünlü kampüs onu pek çıkaramadım :P bizimki ana binadan ayrı bahçelievlerde olduğu için pek kampüs mevzumuzda olmadı zaten :)bu arada boşver yaw diplomayı alıp napcan <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hocam alinti yapmak zornda misin syfa zaten gec aciliyor bende [bandt]
cerceveletip, duvara asacagim [bye]
ben napim hocam telekoma süleyecen onu :))
ya bide diplomayi alirken parami veriliyo!!?? bende gecen sene mezun oldum, gecici mezuniyet aldim onunla idare ediyom.
heydaa konuya bak nere gelmiş ben başlıktaki <b>host olmuş</b> olayını çözemedim yalnız?
remote olayi bazen iskender oluyor. ya iskendeer derken sabah sabah canim iskendwer kebap istedi iyi mi :-)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i> <br />ya hocam ben daha diplomami almadim! simdi gelsem ben oraya, desem ki ben diplomami almaya geldim! benden ne kadar alirlar? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Zaten diploma parasını diploma almasan bile alıyorlar yoksa çıkış belgesi vermezler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme