Şimdi Ara

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER(ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
7.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim yurta çıktım ben kusura bakma geç gördüm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElagoSx

Kardeşim yurta çıktım ben kusura bakma geç gördüm..

Önemli değil Hangi yurt ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 13 Ağustos 2015; 12:29:59 >
  • Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    2 arkadaşım daha vardı eve çıkmak istemediler mecburiyetten yurta kaldık işte..arkadaş geçen sene ayan yurdunda kalmış memnunmuş ona uyarak oraya yazıldık

• MKÜ'den ayrılarak kurulan bir üniversitedir arkadaşlar..
    Merkez kampüs, mühendisliklerin olduğu yerdir. Diğer bölümler ise şehrin farklı yerlerine dağılmıştır.
    Üniversitemize yabancı olanlar, üniversite ile ilgili tüm detaylı bilgilere şu linkten ulaşabilirler :http://www.blogkafem.net/2013/07/mustafa-kemal-universitesi-muhendislik.html
  • Bir İskenderun'lu olarak söyleyebilirim ki burada okuduğunuz için çok şanslısınız bence.
  • arkadaşlar iskenderun teknik uni makina okumak niyetindeyim sizce nasil? ayrica eger sonradan yatay gecis yapmak istersem yapabilir miyim bu uniden?

• Nipheria kullanıcısına yanıt
    Gelme ben ordan kaçıyorum bu sene

• SecretandWhisper kullanıcısına yanıt
    makinadan mi uni den mi ve neden?

• Nipheria kullanıcısına yanıt
    İnşaat mühendisliği öğrencisiyim. Makinede okuyan bi çok arkadaşım var. Pm den yazarsanız detaylı bilgi verebilirim

• beyler kolay gelsin biraz hortlatmış oluyorum ama yüksek lisans için okulunuzun şartları nedir ? yönetmeliğinizi aradım bulamadım siteniz afedersiniz ama dandik gibi geldi kusura bakmayın ales ve yds den puan barajları ne kadar ? ya da resmi gazetede yds şartları kaldırılmıştı ylisans için sizin okulda durum nedir?
  • Merhaba bayaga oldu mezun olalı mku inşaattan şimdi istu olmuş :))... Oranın makinası harbiden yatistir basittir. ... eem si inayet hoca falan derlerdi aglarlardi :)) inşaatına gelirsek o puanla gidelecek en iyi yer ... Hatta o uniyi istanbulun sağına soluna koysalar aynı şekilde inanın inşaatta ilk 10 banko puan açısından ki bizim dönemde eğitim kalitesinde ilk 10 banko idi ... Ziraa YTÜ den İTÜ'den mezun arkadaslara bakıyorum meslek hk. Çok yetersizler. ... çalıştığım fırma küçülmeye gitti ilk onlar işten atıldı 6 7 ay sonra ben kendi istegimle çıktım (maaş farkımız 750 tl idi onlar fazlaydı onların tecrübe 5 6 yıl bende 2 yıl idi varın düşünün )

Bazı arkadaşlar Prof yok diyor . Evet bizim zamanda da ali osman ve semir vardı yok gibi biseydi. ... Fakat orada selçuk hoca ff çalım Ercan hoca Hilmi bi uğur Ersoy kadar murat bikce zemin hocası ve diğerleri .... hani para verip dershane ye gidiyon veya özel ders aliyon ya onun gibiler.... Halen daha formüller bile aklımda (5ql4/384EI) düşün yani hiç bir boka yaramadigi halde... ( görmeyen zaten Müh okudum demesin inş mak icin)

İstanbul da özelde yüksek yaptım. Prof lar kadroda resmen sevisiyorlardi o derece 10 hocanın 6 si Prof 5 i o kadar boktan ki anlatamam... Aksine eğitmen ve Yard doclarida bi o kadar iyi idi özelde.... (Prof lar itu YTÜ boğaziçi .... ders veren hocalar tassak gecmiyom )

Yani kistas olarak prof olup olmaması değil... Hatta Ercan hoca Müh. Ekonomisi dersinde canımıza okumustu :))) onun sayesinde spk nin gdu lisansının en zor dersi olan değerleme esasları dersini Güle oynaya geçtim :))) teşekkür u borç bilirim. Bir çoğu bu şekilde murat bikce hoca sap2000 i öğrenmek işte vur kapısına gir soru sor... git karayolcu ismi aklıma gelmedi faruklu biseydi eyyy cematimi muslimin ben netcad de şunu yapamıyorum de nasıl yardımcı oluyor. ... Ercan hoca adamcagiz resmen yalvardi bizim dönemde gelin ms project ogretiyim diye tabi sallamadik....

Eee bunları superpoze edin bakalım sonuç olarak ne çıkıyo ortaya .... bitirmesi büyük dert zordur caniniza okur ama rakiplerinden ondesin !!! Sadece isim den kaybediyon ilk sonra rahatsin ... İskenderun iskencedir sicaktir firtanidir .... Şehir bi o kadar güzel olmakla beraber okul yerleşimi bi o kadar boktandir.... Lab fena değil ...

Sunuda söylemeden geçemeyeceğim akp döneminde her şehre uni kampanyasından dolayi artık TIP dış hekimliği elzem 2 3 bölüm dışında hiç bir meslek te iş garantisi yoktur... Piyasa ihtiyacı 100 iken 300 Adam pompalanmaktadir ... Şansınız varsa okumayın veya gidin İsviçre ingiltere sağa sola ... hele hele Müh hiç okumayın ... He ben okuyacam siralamam 100 150 Bim arası ve Müh istiyorum derseniz hiç öyle rehberlik hocası bok hocası bilirkişi (bu arada hukuk ta çöp 15000 kontenjannı var ) kimseye sormayın direk yaz mku inşaatı ...

Özel sorulara cevap vermiyorum 5 6 ay 1 yıl sonra gelirsem ha buraya yazarım ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.