Şimdi Ara

İskandinav kızları Türk kızlarından üstündür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Fizik olarak İskandinav ve Slav kızları her zaman öndedir fakat kültür olarak gelin sizle İskandinav kızlarını inceleyelim.

1-Aşırı feministtirler, size yemek yapmayı bile çok büyük bir iş fedakarlık olarak görürler. Eğer bu kızlardan biriyle uzun vadeli ilişki düşünüyorsanız buna hazırlıklı olmanız lazım.

2-Çok sadık olduklarını düşünmüyorum genel olarak ama bu kişiden kişiye değişir.

3-17-24 yaş aralığı için konuşursak siyahilere çok daha fazla ilgi gösterirler. Eğer tipiniz İtalyan'a yakınsa İtalyan'ım deyin bu dezavantajınızı kapatacaktır.

4-Hayır demeyi pek bilemezler özellikle yabancılara karşı ama bu da kişiden kişiye göre değişebilir.

5-İskandinav erkekleri de çok yakışıklı ve yapılı olduğu için her anlamda onların da önüne geçmeniz gerek

Tam "Ya salı-çarşamba gittim. Bugün gitsem 3 gün üst üste olur ama spor'a gideyim mi, gitmeyeyim mi?" diye düşünüyorken, sizin 5. maddeyi görünce; çantayı dizmeye başlıyorum

---

yeri gelmişken yazayım; Yakında ya isveç ya norveç e kesin gideceğim, önce oturma izni sonra vatandaşlık alacağım.

İsveç'in aldığı büyük göç sonrası; beyaz ten kahverengi saçımla da olsa, oraya gidip isveçli arkadaşlarım olmayacaksa üzülürüm. Yani, Türkiye'de özel ünv lerde (bilhassa benim bahçeşehir üniversitesi) arapları, suriyelileri, afrikalıları yanımıza almıyoruz türkler olarak. Avrupalı-Amerikalı varsa onlarla takılıyoruz.
    İsveç'e gidince, onlarda bize suriyelilere yaptığımız mualemeyi yapacaksa;
    Ben daha az göç almış Norveç'e gideyim.

İsveç ile Norveç arasındaki farklar konusunda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrembaba

iskandinavyada yasayan adamlar ateist katolik zengin pisliklerdir danimarkalı arkadasım var norwegians is rich bastards dior....

"norwegians is rich bastards"

Dün gece yarı türk yarı norveçli olan, norveçte yaşayan bir kızla konuştum. Kız sadece merhaba dedi. Türkçe bilmiyor. İngilizce konuştuk. İsveç mi Norveç mi deyince, 'Ben olsam norveçi seçerdim' dedi.

İsveç'in gece hayatı, sosyalliği, dünya'ya yönelik dışa açık olmasından dolayı; Norveç daha sosyal.
    Ama isveç 10 milyon nüfusuyla; sadece 2015 yılında 150 bin göçmen almış, toplamda 700 bin göçmeni olan bir ülke.. :(

--
    "isveç iki kardeşten dışa dönük, sosyal ve p*ç olanı, norveç ise evde kendi halinde takılanı, etliye sütlüye karışmayanıdır."
    https://eksisozluk.com/entry/31990147

• Önemli olan Allah katındaki üstünlük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MrQuinlan

Tatile çıkamam iş dolayısı ile ama parasını alırsam çatır çatır yerim hocam

NE Yaparsınız öesela merak ettim

Orijinalden alıntı: aristolerans

Türk kızlarından neredeyse her ırkın kızları üstün yazmıştım, silinmiş. Yeniden yazıyorum çünkü haklıyım

Ohh be bana katılan birisi çıktı sonunda

• niye hic ss destegi yok?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.