Şimdi Ara

'İşimi Seviyorum' Yalanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.

bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17-18 yaşında çocuklarsınız, hayattaki en büyük başarıyı tıpkı labirente konulan farenin çıkmaya çalıştığı sınav sorularına cevap vermekten ibaret sanıyorsunuz. Adam mimar oluyor, yol köprü tasarlıyor ve karşısına geçip bunu ben ve meslektaşlarım yaptı diye seviniyor. Bir sürü meslek dalında araç, kimi gereç kimi onarım tamir yapılıyor. Benim elektronik servisim var, anakart, ekran kart ve iPhone tamiri yapıyorum. Bir çok şirkette, bir çok sektörde mühendis sıfatıyla çalıştım ancak elektronik onarımdan aldığım keyfi hiçbir yerden alamadım. Severek yaptığın bir şey iş olmaktan çıkar, daha çok hobiye kayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.