Şimdi Ara

İsim Tescil YETER ARTIK!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar türkticareti nasıl biliyorsanız bende isimtescili öyle biliyorum. bi abim anlatıyo olayı : adam isimtescil swn e-pazarim.com domainini almış isimtescil de domaini blocklamış block açılmıyo domaini vermeyiz falan demiş. şimdi girin bakın e-pazarim.com domaini satılık domainler listesinde. satıyo şerefsizler 1500 $ a en son teklif de 2500 $ gelmiş. domainin güzelliğine baksana : e-pazarim.com... işte bunlar böyle iş yapıyo. isimtescilden alışveriş yapmadım yapmam da ...
  • Hosting kontol panelinden domaini sil, sonra tekrardan tanıt sorunun hostingde oldugunu dusunuom

konuyu pek okuyamadım alakasız bısı yazmıs olabılırım ama isim tescilde 10 domain var 0 sorun yaşadım [maşşallah]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 26 Aralık 2006; 20:50:49 >
  • bende isimtescili kullanıyorum ama çok şükür bir sorunla karşılaşmadım.. panelide ayrıca diğer panellere göre yeterlilik arz ediyor.
  • Domaine yapım aşamasında sayfası koyduysanız, bu tarz problemlerle karşılaşmak mümkün. Ben de yaşadım, atlattım çok şükür.
    1 hafta kadar bir sürenin telekoma yıkılmasını da anlamsız buluyorum, sonuçta dns ler en fazla 24-72 saat süre ile güncelleniyor, 1 hafta oldukça fazla.
    Problemin çözümü için, öncelikle yapım aşamasında sayfasından filan kurtulun, ardından ns güncelleyin, domaini kilitleyin. bunları denedikten sonra problem olmaz heralde...

Ayrıca benim de duyumlarım arasında var, isimtescilin güzel domainlere el koyduğu. Kardeşim adam düşünmüş almış, sen ne hakla el koyarsın ki o alan adına !? Bu yaptıkları eğer doğruysa, büyük ayıp, büyük terbiyesizlik.

Neyse, umarım düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Valla ben hep isimtescil kullanıyorum hiç problem olmadı domainlerin DNS yönlenmeleri en fazla 30dk sürdü.
    Direkt satın alımlar ise 30sn'ye kadar kısa olabiliyor.
    Bence gayet iyi.Umarım problemi kolayca çözersiniz.

Nedense benimde hep çabuk oluyor Acaba sizde mi bir problem var?
  • bendede hızlı oluyor.Ben ilk zamanlar hostumda problem yaşamıştım başka biyerden reseller aldm domainlerde isimtescilden bir sorun yok bayağıdır.
  • kolay gelsin arkadaşlar bende yeni aldım isim tescilden domain ayrıca host aldım size bir sorum olacak acaba bu dns değişikliği ne zaman yapılacak...onu yapan ben miyim onlarmı yoksa ben bunu sormakta acelemi ettim en az kaç saate faliyete gecer bu konuda bzi aydınlatsanız seviniriz ayrıca isim tescil panel olarak plesk 8.1 kullanıyor plesk 8.1 turkcesi yomku varsa neden kullanmıyorlar sizden isteğim plesk 8.1 hakkında kullanma kılavuzu yokmu (turkce) bunlara cevap verseniz sevinirim tekrar tekkrar kolay gelsin sorunlarımın ve sorunlarınız cözülmesi dileği ile selametle...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.