Şimdi Ara

İsim Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adriano123

Allah nasip ederse bir erkek çocuk bekliyoruz. Bir yandan isim araştırmasına başladık.
    Soyadım HAN, Mustafa, Ediz ve Selim seçenekler arasında

sizden de isim tavsiyesi bekliyorum, anlamlarını da yazarsanız sevinirim

Tuğrul, Burkay
  • Horin veya Loftus olabilir hocam.Bu isimler hoşuma gidiyor.
  • Cenk koyun, arkadaşlarımdan biliyorum ilerde ortamlara girerken rahat olur havalı bir isim
  • Arkadaşlar anlamlarını yazarsanız sevinirim, güzel bir arşiv olur.
    Emir'i de seçeneklere aldım
  • abidin dino....okumuş biri nede olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 28 Haziran 2013; 10:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

soyad uyumu yerine aile büyüklerine danışın kafiye değil manaya sizlerde bırakacağı anlama bakın bence lakin berilsu gibi olmayan bir isim olsun diye kendinizi kasmayın nedir bu edilcan oğuzcan..

Edilcan, Oğuzcan, Berilsu, Çükütay, Pipican sabah sabah neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim, yukarıda yazmışım Mustafa, Selim ve Ediz beğendiğimiz isimler, seçenekleri arttırmak için arkadaşlardan yardım istedim. Öyle isimler koymak istediğimi nerden çıkardın. anladığım kadarıyla bu tarz isimleri sevmiyorsun, ki bende sevmem ama git başka yere kus, buraya değil.

Aile büyüğüne sor demiş bir de, Allaha şükür isim koyabilecek kadar kapasitemiz var, ve aile büyüklerimizde taş devrinde yaşamıyor, abuk subuk adetlerimiz yok öyle

Zaten azıcık okusaydın 2 mesajımda isimlerin anlamını yazarsanız sevinirim demişim, isim anlamı benim için daha önemli. Keşke okuma yazma bilseydin, keşke okuduğunu anlayabilseydin

• Mustafa Ediz Han
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.