Şimdi Ara

Işıkları kapatın ve bu video'yu izleyin [İzlemeden önce uyarıya dikkat edin!] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
160
Favori
21.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ya amedra allah kahretmesin seni.ciddi sekilde başım donuyor.az once kustum.cok ciddiyim.oğlum ne ayaksın lan sen.kusmuklu leğen yanımda sana yazıyorum.uyuşturucumu verdin ne verdin bize ya.gece gec saate kadar oturcaktım.senin yuzunden pert oldum.ne bicim bi adamsin sen ya.gebersem gitsem hakkımı helal etmiyom olm .şaftım kaydı senin yuzunden.cok sinirliyim suraya yorum yazdıgıma bakma.basımı tutamiyorum kafam donuyor hala.yanımda olsan yumrugumla oldururum u yaparım sana haaaaaaaaaaa.

Geçmiş olsun amacım birini kötü bir şekilde etkilemek değildi.

Konuyu açarken konu başlığına uyarıyı koymuştum ancak video'da başta uyardığı için konu başlığındaki uyarıyı sildim. Lütfen izleyecekler uyarıya göre adım atsınlar.

Tekrardan kusuruma bakma

yav siz niye böyle konuşuyorsunuz tırs yaptım açtım izledim bir şey olmadı ama tıstığımdan daha izlemedim hem arka arkaya dinleyince bir müziği sıkılıyorum hemen bağımlılık yapıp kusturan video mu olur ya korktum valla

şu site de mi sizdenhttp://lights.elliegoulding.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 25 Mayıs 2012; 19:15:35 >

• bende hiçbişey olmadı.
  • Film izler gibi izledim tık yok .)
  • mesajım bulunsun.!
  • Gözlerim ağrıyor
  • konuyu kapatmışlardı açmaları iyi olmuş heryerde bu müziği arıyordum!
  • Yarın deneyelim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

eğlenceli bir şey olmuyor merak edenler

İzlediğin an bişey olacakmı sanıyosun? Eğer epilepsi hastalığına yatkınlığın varsa bu video onu gün ışığına çıkarıyo. Sonra hastalık belirtileri kendini göstermeye başlıyo. Bi bakmışsın epilepsi olmuşsun..

Bir şey olacakmış gibi hissediyorum hep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • this is a message

• güçlü bas ve aksak ritmler üzerine kurulu, bir su bardağı sakin dub, üstüne zaman zaman reggae ve temposu yüksek jungle karışımı.

yer yer etnik vokallerin kullanıldığı bu türde kilitleyici atmosfer ön planda oluyor genelde.

minimal bir tarz olduğu için hani melodi her şeydir diyenler için çok da bağlayıcı bir tür değil. (tamam bazen dinlerken çok hoş geliyor ama çok uzayınca bayabiliyorum'un kibarcası bu.)

galiba burial ile yayıldı bu tür, zira ben de ilk bu grupla bu türü duydum.Alıntı yaptım maksat bilgilendirme.
  • takip.
  • enn kısa zamanda denemem lazım :)

• Beynim yamıştı.
  • beynime kramp girdi... kafam uçtu sanırım...

AMaaaaaaaaaaaa....Süperdi
  • Geç oldu ama zevkle izledim ve dinledim...Teşekkürler...
  • 4 kere üst üste izledim ve gerçekten süperdi.Sanki buna ihtiyacım varmış da dinlemişim gibi.Bir sorun olmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermiyon -- 26 Mayıs 2012; 0:24:56 >
  • şarkı güzelmiş
  • Etkiyi merak ettim.
  • Mesaj bulunsun.
  • bişi olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.