Şimdi Ara

Işık Üniversitesini Seçmek Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankarada oturuyorum ve öss de iyi kötü bir puan aldım.
    Ilk tercihlerim Atılımın mühendislikleri oldu -Üretim hariç onu ışıkın altına yazacağım-
    Hemen altına Işık Sayısal Programları yazmayı düşünüyorum.Annem ve babam dışında abimden tutunda dedelerime kadar herkes Istanbulda :) Ailecek Istanbulluyuz ama babamın ve annemin görevi nedeniyle Ankaradayız.
    Konumuzdan çıkmayalım :)
    Işık üniversitesini önerir misiniz?
    Bilg ve yazılım mühlerini düşünüyorum.
    Kampüsü şiledeymiş ve herkes kötü yorumluyorum ulaşım olarak.
    Servis olarak Istanbulun heryerinden servisi var gözüküyor ve babam buna inanarak beni Haydarpaşada ki askeri öğrenci yurduna yerleştirmeyi düşünüyor.Baktık ki olmuyor Işık'ın yurtlarına yerlerştirecek.Ailemden bu zamana kadar hiç ayrılmadım.Sizce aileden uzak okumak bir dezavantaj mıdır?Işık nasıl bir üniversitesi?Akademik kadrosu,verdiği dersler göz önüne alındığında tercih edilir bir üniversite midir?
    Birde yanlışım varsa düzeltin ama Işık Üni. bir cemiyetin olduğunu falan söylüyorlar.Benim bildiğim Fevziye Mekteplerine ait..

Neyse sorularım bunlar herkese teşekkürler

• ışık üniversitesinde okuyan bir kaç arkadaşım vardı.

servislerden nefret ediyorlar öncelikli olarak.

http://www.fewziye.com/fw.aspx i incele.

sormak istediğin şeyleri yaz cevaplarını öğreneyim.
  • Eğitimi iyi midir?
    Öğretim elemanlarının kalitesi nedir?

birde ekşisözlükte ki bir yazarın yazdığı yorum beni ciddi korkuttu.

gercekten bilg. egitimi almak isteyenlerin ve bilgisayar muhendisi olmak isteyen ogrenci adaylarının kesinlikle uzak durması gereken okulumsu yıgın. toplamları 1 elin parmaklarını gecmeyen asistanlar ve ogretmenler dısında kalan herkesin kopyayı ve kopyacıyı (sınavlarda, odevlerde ve projelerde) kayırdıgı bilgisayar ile mouse ve klavyeden oteye gitmeyen bilgi derinligi ile hatta ve hatta ingilizce okutulan derslerde ingilzce bilmeden bile mezun olabileceginiz cehalet yuvası. kopyanın yuzde bir ihtimalle yakalandıgı ve yakalanın da ceza almadıgı yaptıgının yanına kar kaldıgı, 10 kisilik sınıftan 36 kisilik yoklama imzasının cıktıgı ve gene o, 1 elin parmaklarını gecmeyen hoca ve asistan dısındakilerin bunu umursayacak kadar bile kendi dersiyle ilgilenmedigi mide bulandırıcı yer.

eger barajı guc bela gectiyseniz bilg. mezunu diploması istiyor ama bilgisayara mp3 ve chat dısında herhangi amac icin kullanmak istemiyorsanız kopya cekmek parayla odev ve proje yaptırmak sizin icin utanılcak bisii degilse kendinizi evinizde gibi hissedebilirsiniz.

ha yok benim isim olmaz oyle hileyle hurdayla diyorsanız, hocalarının azımsanmayacak kadar buyuk bir kısmının anlattıgı ders ile ilgili kor cahil oldugu ve kendisinden bisiiler ogrenilebilcek hocanın cok cok cok az oldugu bu okulda surunmek istiyorsanız keyfiniz bilir. lakin biliniz ki bu okulda not ortalamalarının en ust sıraları her zaman kopyacılara, bilgisizlere ve parayla odev yaptıranlara aittir.

siz calısırken ugrasırken onlar nasıl hic ugrasmadan odevlerini ve projelerini okul koridorlarında hocanın gozunun icine baka baka gevrek gevrek anlatırlar. sınavlarda da asistanların gozunun icine baka baka kopya cekerler.

• ışık'a gireceğine bir sene daha çalış
    memnun değil kimse =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.