Şimdi Ara

Işık ayağı vs gümrükten geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından ışık ayağı şemsiye ve kumaş arka plan getirmek istiyorum türkiye de yok mu diyeceksiniz tüm Set 100 dolar olunca cazip geldi türkiye de 5 katına alınmaz sanırım fakat gümrük çok sıkıntı kutu çok ağır olacak sıkıntı çıkarırlar mı birde Limit 93 dolar sanırım 7 dolar geçince vergi öder miyim daha önce alan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Yurtdışından ışık ayağı şemsiye ve kumaş arka plan getirmek istiyorum türkiye de yok mu diyeceksiniz tüm Set 100 dolar olunca cazip geldi türkiye de 5 katına alınmaz sanırım fakat gümrük çok sıkıntı kutu çok ağır olacak sıkıntı çıkarırlar mı birde Limit 93 dolar sanırım 7 dolar geçince vergi öder miyim daha önce alan var mı ?

Hiçbir sıkıntı olmaz, kargoyu posta ile göndersin UPS Fedex vs filan ile göndermesin ve mutlaka tracking number iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

quote:

Yurtdışından ışık ayağı şemsiye ve kumaş arka plan getirmek istiyorum türkiye de yok mu diyeceksiniz tüm Set 100 dolar olunca cazip geldi türkiye de 5 katına alınmaz sanırım fakat gümrük çok sıkıntı kutu çok ağır olacak sıkıntı çıkarırlar mı birde Limit 93 dolar sanırım 7 dolar geçince vergi öder miyim daha önce alan var mı ?

Hiçbir sıkıntı olmaz, kargoyu posta ile göndersin UPS Fedex vs filan ile göndermesin ve mutlaka tracking number iste.

Teşekkür ederim gümrük işi çok şans işiymiş araştırdıkça anlıyorum bakalım hayırlısı

• Gumrukte calinma durumuda soz konusu ulkemizde. Yolda kayip oldu gibi bir uyariyla karsilasabilirsiniz. Takibi zor oldugu icin sehiricinden almanizi oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: RanorexModule

Gumrukte calinma durumuda soz konusu ulkemizde. Yolda kayip oldu gibi bir uyariyla karsilasabilirsiniz. Takibi zor oldugu icin sehiricinden almanizi oneririm

Eğer bir tracking number varsa ve ebay gibi güvenilir bir yerden satın alındıysa hiç bir sorun olmaz. Çalınsa da kaybolsa da para iadesi yapılacaktır. Kargo müşterinin eline ulaşana kadar sorumluluk satıcıda olduğu için güvenle alışveriş yapılabilinir.
  • quote:

hocam alacaklarını paylaşırmısınız bende ufak bir stüdyo kurmayı düşünüyorum
  • PuzzleMaker P kullanıcısına yanıt
    Hocam amazondan alacaktım satın alırken sorun çıkıyor ama hala araştırıyorum alınca bir video çekip paylaşırım nasıl ne aldığımla ilgili

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Ekipman olarak marka model ne alacaksınız?

• PuzzleMaker P kullanıcısına yanıt
    Cowboystudio dan insanlar memnun gibi Türkiye gönderimide var

• Türkiye'de 500 dolara satılan bir seti 100 dolara bulduysan, gümrüğe takılsa bile %20 vergi ödersin. 500 yerine 120 dolar da gayet iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.