Şimdi Ara

Isekai wa Smartphone to Tomo ni. 2017 Yaz Sezonu Serisi (BAŞLADI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isekai wa Smartphone to Tomo ni. 2017 Yaz Sezonu Serisi (BAŞLADI)

#Romantizm/Macera/Harem/Komedi

KONUSU

Touya Mochizuki yanlışlıkla öldürülür, ve bir özür olarak, Tanrı onun dileyebileceği bir dilek hakkıyla birlikte bir fantezi dünyasında yeniden doğmasına izin verir.Böylece, Touya sonraki dünyada akıllı telefonunu yanında tutmaya karar verir. Hayattaki ikinci şansında Touya bir sürü önemli kişilikle arkadaş olur ve dünyanın sırrı ile karşılaşır.Antik bir kavmin mirasını alır ve bu dünyanın krallarına kafa tutabilecek bir güç ile vurdumduymaz bir şekilde dünyayı dolaşır

BAŞLANGIÇ TARİHİ:11 TEMMUZ

LİNKİ BIRAKIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 18 Temmuz 2017; 21:48:53 >

• 5 dakikaya konuyu düzeltiyorum gifler yok mecburen trailerdan kesip koyarım yine

Seri başlangıcını yaptı iyi seyirler

1.BÖLÜM
  • Seri başlangıcını hoş yaptı ama ikinci bölümde olaylar çok hızlı ilerledi ve çok hızlı geliştirdi kendini.bi iki bölüme peygamber sezon finalinde de Tanrı gibi bi şey olur bu hızla.Yavaşşş

Telefonun da pek bi numarasını göremedik.Hiçlik yeteneği ile kendi dünyasınada dönebilir aslında.bakalım ne zaman akıl edecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizotipall -- 18 Temmuz 2017; 23:20:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.BÖLÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 25 Temmuz 2017; 20:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.BÖLÜM

Dün linki yanlış konuya atmışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berbat bi anime ciddi anlamda

Böylesine yüzeysel karakterler,yaratıcılıktan yoksun senaryo gidişatı her seferinde birbirinin aynısı olaylar

Kardeşim birşey yapmaya çalışmışsınız ama cidden olmamış bu
  • Acaba mangası devam ediyor mu? 12 bölümde bir şeye benzemeyecek çünkü. Bu anime kafadan güçlü ana karakteri olan, harem sevenler için birebir ama yinede benim için 10 üzerinden 5-6 ancak eder.
  • Hayatımda izlediğim en berbat animeler arasına üst sıralardan giriş yaptı. Her anlamda kalitesiz bir anime. Yabancıların dediği ''cringe'' hissini alıyorsunuz izlerken. Buna harcayacağınız 3,5-4 saatlik vakti duvara bakarak bile geçirseniz daha iyi olur.

Karakterler: Çöp
    Hikaye: Yok gibi
    Müzikler: Yok
    Çizimler ve Animasyon: Göz yorucu ve kalitesiz.

1/10

İ Z L E M E Y İ N
  • 1 yıldır plan to watch listemde duruyordu kaldırayım en iyisi :)
  • Türünde ''harem'' yazısı olunca direkt elemiştim zaten. Harem olup da iyi olan anime var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Türünde ''harem'' yazısı olunca direkt elemiştim zaten. Harem olup da iyi olan anime var mı acaba?
    DxD ve Trinity Seven fena değil. Genel olarak türü sevmmiyorsanız bakmayın tabi.

Monster Musume'de kafa dağıtmalık, eğlenceli bir seri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 22 Mayıs 2020; 9:30:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.