Şimdi Ara

:::İŞE İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA(MAAŞI İYİ ):: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
45.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine yararlı bir konu açmışsın dostum. umarım ihtiyacı olan biri görür. up.
  • maaş ne kadar , benm ablam var açıkögretimde okuyor.. o işe başlayabilir mi yaşı 20

~ Sansar Salvo ~
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

maaş ne kadar , benm ablam var açıkögretimde okuyor.. o işe başlayabilir mi yaşı 20

hostes olarak alırlar erkeklerın 1.5katı daha fazla para alır sefer başı atıyorum ıst ankara git gel 35lira alıyorsa host hostes 50 alır..

ama ablanın namusunu düşünerekten yapmasın derim sakıncalı
  • Bu ısı dusunenler 2 kere dusunmeli.Sosyal hayat 0.Uyku duzenı yok.Hele birde uykuya dayanamayan biri iseniz hic dusunmeyin.Parası hıc yoktan iyi.Yemek icecek vs vs sorununuz olmaz.Ama oyle kıl yolcular gelirki isyan ettirirler.Uyku yorgun vs vs sorunlardan dolayı hatun dusunmeyınki dusunemezsınız zaten.Ama bir o kadarda maceralıdır kafanıza denk yolcu veya kaptan gelirse zaman su gibi akıp gecer.

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

quote:

maaş ne kadar , benm ablam var açıkögretimde okuyor.. o işe başlayabilir mi yaşı 20

hostes olarak alırlar erkeklerın 1.5katı daha fazla para alır sefer başı atıyorum ıst ankara git gel 35lira alıyorsa host hostes 50 alır..

ok peki ben 12.09.1991 lise3 üm bu sene
    benim paraya ihtiyacım var, almazlar mı beni

~ Sansar Salvo ~

• quote:

quote:

ne yapıyorlar orda ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

quote:

quote:

ne yapıyorlar orda ...

sarkarlar zaten hostes olanlar bellidir yani niye gırdıgı

@junyirxD; Varan ve nıluferde dinlenme şartları çok çok farklı..ama tabı metroda uyku yok dıyorsunuz evet bıraz daha dınlenme az ama sefere cıktıkca para alıyorsunuz

ben bu yaz Pamukkaledeyım..arkadaşım sagolsun maaş konusundada anlaşırsak sabıt calışcam 7gunun 3gunu izin muavınde unıversıteden sınıf arkadaşım olucak..İstanbul-İzmir çalışıcaz

• quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

quote:

quote:

ne yapıyorlar orda ...

Pompiş.

• Zaten suan cogu nılufer varan hakiki koc arabalarında bir gun hostes bir gun muavin bulunduruyor yani gece gunduz biri dinlenirken biri calısıyor ama tabi bana para lazım diyenler fazla sefer yapabılıyor o kısıleri degisik seferlere verıyorlar ıstanbul-tekirdag istanbul-edirne gibi yoksa bır ınsan bunyesi istanbul-trabzon vs vs gibi seferlere dayanamaz

Orjinalden alıntı: junyirxD

Zaten suan cogu nılufer varan hakiki koc arabalarında bir gun hostes bir gun muavin bulunduruyor yani gece gunduz biri dinlenirken biri calısıyor ama tabi bana para lazım diyenler fazla sefer yapabılıyor o kısıleri degisik seferlere verıyorlar ıstanbul-tekirdag istanbul-edirne gibi yoksa bır ınsan bunyesi istanbul-trabzon vs vs gibi seferlere dayanamaz

hocam nıluferde ve varanda muavın yok zaten yanlış bılgılendırmeyelım araçları ozel personeller tarafından temızlenır ıkramlar yıne özel personel tarafından yuklenır host gelir işini yapar ve gider..
  • arkadaşlar ben buzluda vs gibi firmalarda çalıştım bu iş inanılmaz şekilde adamı yoruyor

-FİYATLAR 30 İLE 50 ARASI DEĞİŞİYOR

-ŞOFÖRLERİN BAZILARI İYİ BAZILARI MAL

-MUAVİNLERİN BAZILARI İYİ BAZILARI MAL

-DİNLENME TESİSLERİNDE YİYECEK İÇECEKLER BEDAVA TUVALET VS

-AYRICA ŞOFÖRÜN SAĞ TARAFINDA BULUNAN HOST MUAVİN KOLTUĞUNA Bİ OTURUYORSUNUZ IŞIK VA RO YANDIĞI ANDA KALKIP GİDİYORSUNUZ HELE BİDE YOL UZUNSA O YOLU İZLERKEN UYUYUP KALIYORSUNUZ HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL BİLGİSAYAR BAŞINDA OTURMAYA BENZEMEZ HERKES LAF YAPAR BU ÇAY SOĞUK BU KOLANIN GAZI YOK KAPTANLAR LAF SOKAR MUAVİN AŞŞALAR ÇOK SIKINTILI BİR MESLEK EN SON ÇARE OLARAK BU TARZ MESLEKLER YAPIN

Orjinalden alıntı: FREE-4

arkadaşlar ben buzluda vs gibi firmalarda çalıştım bu iş inanılmaz şekilde adamı yoruyor

-AYRICA ŞOFÖRÜN SAĞ TARAFINDA BULUNAN HOST MUAVİN KOLTUĞUNA Bİ OTURUYORSUNUZ IŞIK VA RO YANDIĞI ANDA KALKIP GİDİYORSUNUZ HELE BİDE YOL UZUNSA O YOLU İZLERKEN UYUYUP KALIYORSUNUZ HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL BİLGİSAYAR BAŞINDA OTURMAYA BENZEMEZ HERKES LAF YAPAR BU ÇAY SOĞUK BU KOLANIN GAZI YOK KAPTANLAR LAF SOKAR MUAVİN AŞŞALAR ÇOK SIKINTILI BİR MESLEK EN SON ÇARE OLARAK BU TARZ MESLEKLER YAPIN

Cok acıklayıcı olmus avantajınız yeme ıcme sı...ma bedava cunku tuvaletlerde parayla bazı yerlerde :)
    en fusuk 30 kagıt

kotu tarafı ıse yorgun olcaksın uykusuz olucaksın dengesız ınsanlara denk geldınmı azarı ısıtıceksın sans da burda devreye gırer muavın ve sofor kotu olma ıhıtmalleri var .

lakın ben aywalıga gıderken hep hostlarla sohbet ederım ınmeme 2 saat kala fln host gelır yanıma oturur zaten muhabbet koyulastımı hem onun kafası bosalır hem benım zamanım gecer. ama bazıları calısan ınsanları hayvan yerıne koyuyor kı hayvan yerıne koyanlar hayvan..
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• yaa kardesım adam sıze 1.sınıf fırmalarıda onermıss nılufer varan demiş oralarda boyle şeyler yokki ..

quote:

Orjinalden alıntı: simoney

quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

arkadaşlar ben buzluda vs gibi firmalarda çalıştım bu iş inanılmaz şekilde adamı yoruyor

Cok acıklayıcı olmus avantajınız yeme ıcme sı...ma bedava cunku tuvaletlerde parayla bazı yerlerde :)
    en fusuk 30 kagıt

kotu tarafı ıse yorgun olcaksın uykusuz olucaksın dengesız ınsanlara denk geldınmı azarı ısıtıceksın sans da burda devreye gırer muavın ve sofor kotu olma ıhıtmalleri var .

lakın ben aywalıga gıderken hep hostlarla sohbet ederım ınmeme 2 saat kala fln host gelır yanıma oturur zaten muhabbet koyulastımı hem onun kafası bosalır hem benım zamanım gecer. ama bazıları calısan ınsanları hayvan yerıne koyuyor kı hayvan yerıne koyanlar hayvan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ToLPoW__ -- 17 Mayıs 2009; 0:12:56 >

• Kolay iş değil arkadaşlar size bi anımı anlatayim

Sene 2006 ben bi yaz çalışayım dedim babamın arkadaşı sayesinde varan turizme girdim host olarak maaşı felanda iyiydi yani.herneyse 3 sefer gittim dün gibi hatırlıyorum 4. sefere gidemez oldum öle yoruluyosun ki bittim ve o kdr olanağın olmasına rağmen.otobüslerini bilen bilir uçak gibidir..
    Herneyse bi müşteri geldi istanbula gidiyoruz bana dediki bu otobüs daha hızlı gidemezmi? dedim beyfendi hız kuralları var bildiğiniz üzere onun üstüne çıkamaz dedim banane efendim gidecek diyorum dedim peki ben iletirim şöföre söledim s...et dedi dedim tamam gittim tekrar dedim söledim şöföre hani hızlanmadı dedi sonra dk başıa çagırıp durdu dedim beyfendi yapacak bişey yok başladı gecenin 3 de konuşmaya dedim caner sakin ol resil olcaz tutamadım kendimi bagırdım çagırdım begenmiyosan in lan aşşa dedim uçakla git herife bak yaw dedim ve o günde bırakdım işi sonra gitmiş şikayet etmiş beni salak ama nafile zaten tanıdıkdı bi .ok olmadı ayrıldım ve bidaha töbe

• quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Kolay iş değil arkadaşlar size bi anımı anlatayim

Sene 2006 ben bi yaz çalışayım dedim babamın arkadaşı sayesinde varan turizme girdim host olarak maaşı felanda iyiydi yani.herneyse 3 sefer gittim dün gibi hatırlıyorum 4. sefere gidemez oldum öle yoruluyosun ki bittim ve o kdr olanağın olmasına rağmen.otobüslerini bilen bilir uçak gibidir..
    Herneyse bi müşteri geldi istanbula gidiyoruz bana dediki bu otobüs daha hızlı gidemezmi? dedim beyfendi hız kuralları var bildiğiniz üzere onun üstüne çıkamaz dedim banane efendim gidecek diyorum dedim peki ben iletirim şöföre söledim s...et dedi dedim tamam gittim tekrar dedim söledim şöföre hani hızlanmadı dedi sonra dk başıa çagırıp durdu dedim beyfendi yapacak bişey yok başladı gecenin 3 de konuşmaya dedim caner sakin ol resil olcaz tutamadım kendimi bagırdım çagırdım begenmiyosan in lan aşşa dedim uçakla git herife bak yaw dedim ve o günde bırakdım işi sonra gitmiş şikayet etmiş beni salak ama nafile zaten tanıdıkdı bi .ok olmadı ayrıldım ve bidaha töbe

ucret normal ucretlerden farklmıydı nasıldı bılgı verırımısın ?

• Up-leydi

ama tabi sakin insan olmak gerekiyor. öyle ota b.ka sinirlenenler için zor. ama kafası rahat olana hayatı pek takmayana göre de kötü değil normal bi iş
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.