Şimdi Ara

İşe gircem ne kadar maaş isteyim? [KABUL EDİLDİM] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Eğer Microsoft sertifikan olsaydı sen teklif etmeden onlar sana 3000 YTL net maaş verirlerdi.
    Matematik öğretmeni arkadaşım Bilge-Adam' ın yazılım uzmanlığına devam edip MCSD oldu. Sonra MCT sertifikasını da alıp Bilge-Adam' da 2500 YTL maaşla işe başladı. 2 yıl çalıştı. Son maaşı 4000 YTL ye yaklaşmıştı.
    Şu an büyük bir firmanın bilgi-işlem müdürü ve 5000 dolar maaşla işe başladı. Ama onun anlattığına göre kocaman bir ekip yönetmek epey zor ve zaman alan bir süreç.

Microsoft sertifikam var. Bu dediklerinden bana ayarlasana.

Tel: 5397759240 İlk maaşın %12 si senin.
  • Kabul edilmişim. Az önce telefon aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostOl

Kabul edilmişim. Az önce telefon aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Darısı başıma
  • hayırlı olsun
  • Hocam sen hangi ünide okuyosun ve bölümün ne..Yazılım müh. mi okuyorsunuz..Bide günde kaç saat çalışacaksınız..
  • Bilg müh. okuyorum üniyi bir nedenden dolayı söyleyemem. Gündesi yok haftada bir gidip görüneceğim bir de toplantılar olacak Cumartesi günleri. Darısı herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

Orjinalden alıntı: lostOl

Kabul edilmişim. Az önce telefon aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Darısı başıma

amin tüm işsizlerin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostOl -- 13 Eylül 2008; 0:29:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.