Şimdi Ara

İşe gidiyordum ve..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 7.30 civarlarında uyandım. Elimi yüzümü yıkadım kahvaltımı yapıp işe gitmek için arabama binip yola koyuldum. Kağıthane'de oturuyorum iş yerim Ümraniye'de. Arabam babadan yadigar neyse tıngır mıngır köprüye geldim baya trafik vardı. Telefonuma mesaj geldi o sırada bende trafik ilerlemiyorken telefonumu cebimden çıkarıp mesajı okumaya dalmışım öndeki araba ilerlemiş arkadan ZOORT diye bi korna sesiyle irkildim. Ben arkama bakana kadar kamyoncu kamyondan inmiş elinde sopayla bana doğru ilerliyodu. Kahretsinki akşam Bruce Lee nin filmini izlemiştim , gaza gelip arabadan indim adamın üstüne doğru yürümeye başladım çenesine yumruk sallamak için gerilmemle sopayı kafama geçirmesi bir oldu. Kamyoncu kel 1.75 boylarında baya göbekli bi adam. Neyse sopayı kafama geçirdikten sonra bi ışık gördüm hastanede uyandım demek isterdim fakat hastane masraflarını ödeyemediğimden dolayı bankaya kredi çekmeye gittim için fakat , hipotek olarak gösterdiğim arabanın kaçak olduğunu tespit edilince soluğu karakolda aldım. Benim kapalı alan korkum vardır karakolda rezalete attıkları an başladım ağlamaya bağırmaya "Çıkarın beni burdaan" sanki duvarlar üstüme üstüme geliyordu. Normalden çok fazla bağırdığım için boğazlarım artık acımaya sızlamaya başladı. Gardiyanlar beni alıp kollarımı kelepçeleyip arabaya bindirdiler yarım saat sonra deliler hastanesine geldik sağıma baksam ayak baş parmağıyla kulağına karıştıran kadın soluma baksam eline ossurup elini koklayan adam. Bi odaya girdik doktordu galiba oturdum önüne bana şekiller gösterdi ne görüyosun diye sordu cevapladıktan sonra hücreye götürüldüm. 1 gün sonra gelip çıkarttılar beni. Arabayı aldığım kişi benim arabanın kaçak olduğunu bilmediğimi söyleyince serbest kaldım. Direk eve gittim karımdan azar işittim nerdeysin kaç gündür falan birsürü laf saydırdı totoma tekmeyi koydu attı dışarı beni. Gece oldu çok üşüyorum şuan köprü altından yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumaya çalıştım ama maalesef çok kötü yazmışsın kardeş
  • Hepsi düzelecek tıp çok gelişti korkma senin için bile umut var

• Israrla okumaya çalıştım ama olmadı valla biyerden sonra tıkanıyor kusura bakma

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim.

• İlk cümleyi okudum ben de yatıyorum,Galatasaray maçına kadar uyanmam herhalde.Gözünü sevdiğimin öğrenci hayatı,o da bitiyor bu sene anasını satayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sopa'dan sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüylü Bamya

İlk cümleyi okudum ben de yatıyorum,Galatasaray maçına kadar uyanmam herhalde.Gözünü sevdiğimin öğrenci hayatı,o da bitiyor bu sene anasını satayım.

Bu günlerini mumla arayacaksın ha. Yat zıbar .)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.