Bu arada 3 faturalı 1 faturasız olabiliyormuş. 100 taneden 75 faturalı 25 faturasız olabilir yani. Her gün 3 tane numara taşıma yada hat satışı yapmak yeticek
alengilli iş günde 90 tane abone hiç kafama yatmıyo idareten 1 aylığına çalış bu sırada cv hazırla kendine başka yerlere başvur farklı bi iş bulunca çıkarsın özel sektörde sözleşme kimse yapmaz kolay kolay en kötü ihtimal bir koton,LCW,mc,gibi yerlerede girsen daha iyidir en azından parası garanti türkiye genelinde zincir oldukları için
Eskiden olsa neyse ama artık millet bıktı böyle şeylerden.Zaten hat alacak adam gelir alır.Stand görüp gelmez.
Avea aktivasyon elemanı olarak söylüyorum işin gerçekten çok zor kotayı tutturamadın mı gözünün yaşına bakmazlar. Ayrıca gerçekten zor satmakla bitmiyor. Çalıştığınız yani yapacak olduğunuz iş Avea'nın mutfağı gibi düşünebilirsiniz. En vasıfsız iş diyebilirim. Küçümsemiyorum yanlış anlamayın demek istediğim şu beklentiler çok, sizden istenen çok ama ortada malzeme yok. Resmen milletin ağız kokusunu çekeceksin. Benzer bi iş teklifi geldi şuanki işimde çalışmadan önce 1 gün gitmiştim ordan biliyorum imkanın varsa zorda değilse başka iş araştır. O kota hiç dolmaz. Dolsa birdahaki aya daha fazla isterler.
Bilmiyorum yaptığın işlerdeki kar markajını söylediler mi sana ama aman aman gözde büyütülcek elle tutulur bir para bırakmıyor. Aynı zamanda çalıştığın yerin seni almasının tek sebebi, bayiinin kendi kotasını doldurması. Senin yanında birisi yoksa işin çok çok daha zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
Avea aktivasyon elemanı olarak söylüyorum işin gerçekten çok zor kotayı tutturamadın mı gözünün yaşına bakmazlar. Ayrıca gerçekten zor satmakla bitmiyor. Çalıştığınız yani yapacak olduğunuz iş Avea'nın mutfağı gibi düşünebilirsiniz. En vasıfsız iş diyebilirim. Küçümsemiyorum yanlış anlamayın demek istediğim şu beklentiler çok, sizden istenen çok ama ortada malzeme yok. Resmen milletin ağız kokusunu çekeceksin. Benzer bi iş teklifi geldi şuanki işimde çalışmadan önce 1 gün gitmiştim ordan biliyorum imkanın varsa zorda değilse başka iş araştır. O kota hiç dolmaz. Dolsa birdahaki aya daha fazla isterler.
Bilmiyorum yaptığın işlerdeki kar markajını söylediler mi sana ama aman aman gözde büyütülcek elle tutulur bir para bırakmıyor. Aynı zamanda çalıştığın yerin seni almasının tek sebebi, bayiinin kendi kotasını doldurması. Senin yanında birisi yoksa işin çok çok daha zor.
Peki hocam, sizin aktivasyon yaptığınız yerde saha satış elemanları çalışıyormu, çalışıyor ise onlar kaç taneyapıyor ortalama ? Sence hiç denemeye bile değmezmi ? Mesela biz dün 8 tane yapmıştık bugün 4 tane yapabildik sadece öğleden sonra.
harcıyacağın vakite yazık
quote:
Orijinalden alıntı: 4-ever
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
Peki hocam, sizin aktivasyon yaptığınız yerde saha satış elemanları çalışıyormu, çalışıyor ise onlar kaç taneyapıyor ortalama ? Sence hiç denemeye bile değmezmi ? Mesela biz dün 8 tane yapmıştık bugün 4 tane yapabildik sadece öğleden sonra.
Kota doldurma problemimiz olmadığı için saha elemenımız yok. Dediğim gibi zor işler eğer çıkartabilirseniz gerçekten güzel 8 tane ilk gün için gerçekten başarılı. 4 tanede günü kurtarır kişi başı rakam için. Numara taşımada kar 15 lira. Faturalı hatta 35 lira falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Kontörlü hattın maliyeti arttı pek bir gelir bırakmıyor açıkcası.
Evet bilinçli kişiler bu konuda zaten size gerekli bilgiyi vermiş. Kotalı işleri süsleyip sana sunulan tekliflerden uzak durmalısın.
Bende satış temsilciliği yaptım vede ramazan sıcağında resmen dağ tepe bir işti inan ki hayatımın en zor günleriydi.
En sonunda işten ayrıldım fakat sahibi sayemde 1250 tl 1 haftada kazandı ben ise; 164 TL aldım. He birde yemek, yolda yoktu. Sigorta mı? İnanma ...
Benim işim başkaydı ama farksızdı mantık aynı. 1 aylık girebilirsin. Ha birde mutlaka sor maaşı ne zaman verecekler. Her ayın 15i ise dikkat et. 45 gün güzel sallıyorlar adamı da
Maaş ayın 5inden 5ine. Sigortayı salı günü başlatıyor. Nerden öğrenebilirim sigorta olup olmadığını?
quote:
Orijinalden alıntı: 4-ever
Maaş ayın 5inden 5ine. Sigortayı salı günü başlatıyor. Nerden öğrenebilirim sigorta olup olmadığını?
Bu adresten düzenli olarak takip edebilirsin.15 gün içinde kontrol et sigortan başlamış olmalı. Eğer 1 aya filan sarkıtırlarsa bırak işi.
Arkadaşlar bende aynı şartlarda turkcell kurumsal çözüm merkezi yani distripritör firmada çalışcam teklif geldi, Daha önce çalışan arkadaşlar var mı? Ne diyosunuz çalışılır mı? Geleceği var mı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme