Şimdi Ara

İşe Başlayacağım Ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben bilgisayarım için soğutucu ve mouse almak istiyorum fakat bu ikisi için 300 tlye yakın bir para gerekecek. Ben de bu zamanlar aileme çok yük olduğum için tabiri caizse alın terimle kazanmış olduğum paradan harcamalarımı yapmak istiyorum. Yaşım 16 nasıl işlerde çalışıp yaz bitmeden 300 tl elde edebilirim?

• Fast food şirketlerine girip bir ay insan yerine konulmadan çalışabilirsin. Bunun dışında aklıma birşey gelmedi açıkçası reşit olmadığın için. 16 yaşındasın daha kendini zorlama bu konuda mouse ve klavye olmayı versin hem daha gençsin ailen sana yük gözüyle asla bakmaz.
  • "Lüks şeyler elde etmeye çabalarken, zaruri şeyler elde etmeye çabalarken olduğundan daha cesur hareket ederiz." - Eric Hoffer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomorecry

Fast food şirketlerine girip bir ay insan yerine konulmadan çalışabilirsin. Bunun dışında aklıma birşey gelmedi açıkçası reşit olmadığın için. 16 yaşındasın daha kendini zorlama bu konuda mouse ve klavye olmayı versin hem daha gençsin ailen sana yük gözüyle asla bakmaz.

ben size kısaca anlatayım. mousem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar verdim 1 saat araştırdım ve annem kabloların tozunu almakla uğraşmasın diye kablosuz mouse seçtim asıl istediğim mousenin yerine. Ama bu mouse da sürekli takılmaya başladı ben de fps oyunlarını insan gibi oynayamaz hale geldim ve yeni fare istedim ama anneme bunu anlatmak kolay mı son 1 ayda telefon pc doğum günü hediyelerim derken yaklaşık 3 bin tllik bir masrafım oldu. işte oyüzden kendi paramı çıkarmak ve yük olduğumu kendim de hissetmeden istediğim şeyleri almak istiyorum. Hatta 6 yıllık bir gitar geçmişim olduğu için ders ilanı verdim bu gün bekliyoruz işte :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

quote:

Fast food şirketlerine girip bir ay insan yerine konulmadan çalışabilirsin. Bunun dışında aklıma birşey gelmedi açıkçası reşit olmadığın için. 16 yaşındasın daha kendini zorlama bu konuda mouse ve klavye olmayı versin hem daha gençsin ailen sana yük gözüyle asla bakmaz.

ben size kısaca anlatayım. mousem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar verdim 1 saat araştırdım ve annem kabloların tozunu almakla uğraşmasın diye kablosuz mouse seçtim asıl istediğim mousenin yerine. Ama bu mouse da sürekli takılmaya başladı ben de fps oyunlarını insan gibi oynayamaz hale geldim ve yeni fare istedim ama anneme bunu anlatmak kolay mı son 1 ayda telefon pc doğum günü hediyelerim derken yaklaşık 3 bin tllik bir masrafım oldu. işte oyüzden kendi paramı çıkarmak ve yük olduğumu kendim de hissetmeden istediğim şeyleri almak istiyorum. Hatta 6 yıllık bir gitar geçmişim olduğu için ders ilanı verdim bu gün bekliyoruz işte :D

Dostum sen masraflıymışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidan

"Lüks şeyler elde etmeye çabalarken, zaruri şeyler elde etmeye çabalarken olduğundan daha cesur hareket ederiz." - Eric Hoffer

haklısınız ama zaten zaruri ihtiyaçlarım için hareket etmeme gerek yok onlar benim ailem ve onlar için benim zaruri ihtiyaçlarımı karşılamak zaten bir görev gibi
  • 16 yaşında gitar dersi vereceksin; iyimiş.

Bu yaşta en garanti işin komilik olur, o da arkadaşın dediği gibi, canını çıkarırlar.

Zaruri ihtiyaç dediklerin, telefon, bilgisayar, hediyeler mi oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nası bi mouse ve soğutucu alıcaksın 300 liraya merak ettim doğrsu
  • İstanbul'da yaşıyorsan yaz sonuna kadar çalışırsan 300 tl nedir ki :D Gezersin eminönü beyazıt falan. Sorarsın millete. Daha bugün eve gelirken gördüm lise mezunu eleman aranıyormuş çamaşırciya, en fazla 2 haftaya 300 yaparsın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam nasıl rahat görevi diyor karşılamak bizde yurtta 8 kişiyle birlikte yaşayalım üniversitede okuyoruz diyelim der giderim
  • Hayatta hiç çalıştın mı bilmiyorum arkadaşım ama eğer çalışmadıysan çalışmak o kadar kolay bişey değil 300 tl kazanmak için patronuna 900 tl lik iş yapman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yaşımdayken yaz tatilinde 2 ay komilik yapmıştım. Bildiğin canını çıkartıyolar, bir de toysun reflex yok sürekli laf felan söyleniyor. Ama iyi oldu o yaşlarda toz pembe görmemeye başlamıştım herşeyi. Bence sen gir çalış yapacağın en iyi iş komilik o yaşlarda. Tecrübe edinirsin.
  • quote:

quote:

Sen masraflı bir çocuk çıktın ya.

Oyunların hakkını en iyi kablolu verir. Yazılımsal bir sorunla oyun ortasında karşılaşırsan o fareyi duvardan duvara atarsın.

Ailen seni bayağı bir şımartmış bu hediyelerle anlaşılan. Bana bu kadar hediye alınmadı 1 ayda.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

Sen masraflı bir çocuk çıktın ya.

Oyunların hakkını en iyi kablolu verir. Yazılımsal bir sorunla oyun ortasında karşılaşırsan o fareyi duvardan duvara atarsın.

Ailen seni bayağı bir şımartmış bu hediyelerle anlaşılan. Bana bu kadar hediye alınmadı 1 ayda.

abi ben italyada kaldığım için aynı okulu iki kez okudum. sbsye bu yıl girdim ankaranın (yanlış anlamayın) en iyi 3. lisesini kazanacağım yüksek ihtimalle. onun hediyeleriydi bunlar. telefon annemlerin pc abimindi :)

• quote:

soğutucudan vazgeçtimhttp://www.sanalmarketim.com/razer-deathadder-2013-6400dpi-4g-optik-usb-mouse/p_47079/

o kadar pahalı mouse kullanadım hiç o yüzden fiyatına değer mi bilmiyorum ama bence bukadar parayı buna verceğine 40-50 liralık bişey al üstünü kendine harca, tabi tercih senin. yaşadığın yere bağlı olarak ,çok daha fazla kazanabilirsin yaz bitene kadar çok zaman var .kafelerde restoranlarda çalışabilirsin, nebilim bi eczanede yada markette getir götür işleri yaparsın falan biraz ararsan mutlaka bişeyler bulursun

• quote:

Herkese merhaba. Ben bilgisayarım için soğutucu ve mouse almak istiyorum fakat bu ikisi için 300 tlye yakın bir para gerekecek. Ben de bu zamanlar aileme çok yük olduğum için tabiri caizse alın terimle kazanmış olduğum paradan harcamalarımı yapmak istiyorum. Yaşım 16 nasıl işlerde çalışıp yaz bitmeden 300 tl elde edebilirim?

Gir bir ise günlük 10 tl alsan 2 ayda 600 tl para olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Herkese merhaba. Ben bilgisayarım için soğutucu ve mouse almak istiyorum fakat bu ikisi için 300 tlye yakın bir para gerekecek. Ben de bu zamanlar aileme çok yük olduğum için tabiri caizse alın terimle kazanmış olduğum paradan harcamalarımı yapmak istiyorum. Yaşım 16 nasıl işlerde çalışıp yaz bitmeden 300 tl elde edebilirim?

işte günlük 10 tl kazanabileceğim bir iş istiyorum. çıraklık düşündüm faka onda bahşiş alıyormuşuz sadece

• turizm sektörü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

işte günlük 10 tl kazanabileceğim bir iş istiyorum. çıraklık düşündüm faka onda bahşiş alıyormuşuz sadece

berbere filan git günlük 10 tl bahşiş ile 15 tl olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.