Şimdi Ara

İŞBANK internet bankacılığı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlem ile ilgili henüz sizden talimat almadığımız için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Talimatınızı, Şubelerimiz veya Bankamatiklerimiz aracılığıyla güncelleyebilirsiniz.

şeklinde bir uyarı alıyorum bazı sayfalara erişirken. atmden nasıl güncelleyerek izin verebilirim internet bankacılığına?

• tam hatıelmaıyorum ama bankaya gidersen adam seninle atm ye kadar gelıp yapıyor ayarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

tam hatıelmaıyorum ama bankaya gidersen adam seninle atm ye kadar gelıp yapıyor ayarını

bunu kendim yapamazmıyım burada sadece atm var banka çok uzakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2015 Habercisi

Bu işlem ile ilgili henüz sizden talimat almadığımız için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Talimatınızı, Şubelerimiz veya Bankamatiklerimiz aracılığıyla güncelleyebilirsiniz.

şeklinde bir uyarı alıyorum bazı sayfalara erişirken. atmden nasıl güncelleyerek izin verebilirim internet bankacılığına?

bankamatike git kartı sok
    şifreyi gir
    diğer
    ayarlar
    talimat güncelleme
    1
    2
    var orda
    2 olan seçilmişi
    1olarak değiştir
    oldu bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Bu işlem ile ilgili henüz sizden talimat almadığımız için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Talimatınızı, Şubelerimiz veya Bankamatiklerimiz aracılığıyla güncelleyebilirsiniz.

şifreyi gir
    diğer
    ayarlar
    talimat güncelleme
    1
    2
    var orda
    2 olan seçilmişi
    1olarak değiştir
    oldu bitti

sağol dostum deneyeceğim birazdan atmye gidip. ama oradaki 1 ve 2 neyi temsil ediyor acaba? 2 kısıtlı erişim 1 her şeye erişim hakkı gibi bir şey mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

şifreyi gir
    diğer
    ayarlar
    talimat güncelleme
    1
    2
    var orda
    2 olan seçilmişi
    1olarak değiştir
    oldu bitti

sağol dostum deneyeceğim birazdan atmye gidip. ama oradaki 1 ve 2 neyi temsil ediyor acaba? 2 kısıtlı erişim 1 her şeye erişim hakkı gibi bir şey mi?

aynen dediğin gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.