Şimdi Ara

Işbank bekleyen islemlerim den anlayam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün Maximum kredi kartım ile 600 tl restoran ödemesi yaptım (ziraat bank pos undan geçirdi kartı) fakat ödemem bekleyen islemlerim de duruyor. Bu durum nasıl düzelir ve neden böyle bir uygulama var? Teşekkür ler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Restoran pos cihazından günsonu alınca, bekleyen işlemlerden dönemiçi işlemlere geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar... Bu son derece normal ve aslında kullanıcının yararına olan bir uygulama.

İş Bankası tamamen kendi POS cihazları veya 3D ödeme şeklinde online ödemeler dışında tüm ödemeleri bekleyen ödemeler kısmına atar. Şimdi tam hatırlamıyorum ama bunun özellikle internet ödemeleri için belli bir onay zaman sınırı var. Bu zaman sınırında ödemeyi reddederseniz çok daha hızlı sonuç alırsınız.

Yaptığınız alışveriş te Ziraat POS undan yapıldığı için arkadaşın da dediği gibi gün sonu alındığında bekleyen işlemlerden düşecektir.
  • coolindark kullanıcısına yanıt
    hocam bilginiz vardır işte üniversiteli kredi kartımın borç tutarını taksitlendirme gibi bir imkanımız var mı
  • Bildiğim bir kampanyaları yok. Ama müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim. Kişiye özel çözüm çok defa üretiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.