Şimdi Ara

İş Tavsiyesi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oto yikama asgari ucret + dolu dolu bahsis. Saglam bi auto car care service bulman lazim boyle pahali arabalar gelcek , arabalari seviyorsan benim gibi is bir nebze kolaylasiyor. Butun gun araba yikayip , silip, supurup, cila vs ugrasip duruyorsun ama temiz is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRakulaTR

İstanbul Kozyatağı CarrefourSA yakın mesela

Bence iş başvurusu yap ama AVM olmasın sakın.
    Bağdat caddesinde var bir kaç tane onlarda yükselme şansın olur.
  • Tamam hocam sağolasın mantıklı bir işe benziyor ama sürekli iş olurmu kışın falan
  • rahat para kazanacak ne yaptin da şart koyuyon ?

0dan baslamak istemissin hayata, asgari ucrete bi yerde surunecen mecbur

• TRakulaTR kullanıcısına yanıt
    Durumu anlatirsin okulu birakiyorum artik calisacagim vs. Tabi ki oluyor hocam arabalar yazin mi kirleniyor sadece tertemiz arabayi tekrar sildigimi hatirliyorum. Zenginlik garip birsey ama porsche 911im veya Gt-R im olsa bende temiz olsun isterdim

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Benim çalışmaya ihtiyacım yok ama evde oturmaktansa çalışmayı tercih ederim ben kendi başıma hareket ettiğim zaman sıkıntı kalmaz zaten büyükşehir falan bana göre değil ben kimsenin emriyle iş yapmam yapamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRakulaTR

Okulda dalım asansördü onunda geleceği var gibi yürüyen merdiven vs. fabrika bantları gibi ama ilk başta süründürürler gibime geliyor.

Ben bir sene okulu bıraktım. Gerçekten iyi bir gelecek istiyorsan, sosyal hayatın olmayacak sadece iş ve uykun olacak. Hangi meslek olursa olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haci madem ihtiyacin yok, bence ticaretle ugras, kucuk isler kur, mekan kirala falan....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.