Şimdi Ara

iş güvenliği uzmanlığında para var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak iş güvenliği uzmanlığın da para var mı? tek bir şirkete bağlı kalmaksızın bağımsız çalışıp ofis açıp danışman tarzında 2-3 gün giderek 8-9 şirkette iş güvenliği uzmanlığı yapılır mı?

bu sektörde iş olanakları nasıl?

tatmin edici para kazandırır mı?

saygılar.

• Sıradan bir iş güvenlikçi 1.500 civarı alıyor,fakat bu işte tanınmış,ün yapmış,sayılı kişilerin çok yüksek meblalar kazandığını duymuştum.
  • Var. Ciddi paralar var ancak sorumluluğunda aynı oranda ciddi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Var. Ciddi paralar var ancak sorumluluğunda aynı oranda ciddi oluyor.

ben gece gündüz çalışmaya razıyım, sorumlulukları var farkındayım istediklerimi bana verir mi bu meslek bunu bilmiyorum.

bişey almak istediğim de acaba sonra mı alsam demeden o an içimden geçen o şeyi kendime aileme alacak paraya sahip olmak istiyorum. ve dediğim gibi bu meslek bana ben dürüst çalıştıkça çok çalıştıkça karşılığını verir mi bunu göremiyorum
  • Üniversite de hocamız demişti herhalde bunun sertifikası varmış ama biraz yüksek ücretliydi.Bunu alın artık her yerde bu iş güvenlikçilerden olmak zorunda en azından ekstra meslek olur demişti.Ama ne kadar maaş aldıklarından bilgim yok.Belli bir sayıdan yüksek işçi çalıştıran her yerde bu kişilere gerek varmış artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Üniversite de hocamız demişti herhalde bunun sertifikası varmış ama biraz yüksek ücretliydi.Bunu alın artık her yerde bu iş güvenlikçilerden olmak zorunda en azından ekstra meslek olur demişti.Ama ne kadar maaş aldıklarından bilgim yok.Belli bir sayıdan yüksek işçi çalıştıran her yerde bu kişilere gerek varmış artık.

50 ve üstü ama yeni yasa tasarısını bekliyorlarmış, eğer bu yeni tasarı kabul edilirse 10 ve üstü olacakmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animasyon işinde para var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.