Bildirim
iş güvenliği uzmanlığında para var mı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sıradan bir iş güvenlikçi 1.500 civarı alıyor,fakat bu işte tanınmış,ün yapmış,sayılı kişilerin çok yüksek meblalar kazandığını duymuştum. -
Var. Ciddi paralar var ancak sorumluluğunda aynı oranda ciddi oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpay86
Var. Ciddi paralar var ancak sorumluluğunda aynı oranda ciddi oluyor.
ben gece gündüz çalışmaya razıyım, sorumlulukları var farkındayım istediklerimi bana verir mi bu meslek bunu bilmiyorum.
bişey almak istediğim de acaba sonra mı alsam demeden o an içimden geçen o şeyi kendime aileme alacak paraya sahip olmak istiyorum. ve dediğim gibi bu meslek bana ben dürüst çalıştıkça çok çalıştıkça karşılığını verir mi bunu göremiyorum -
Üniversite de hocamız demişti herhalde bunun sertifikası varmış ama biraz yüksek ücretliydi.Bunu alın artık her yerde bu iş güvenlikçilerden olmak zorunda en azından ekstra meslek olur demişti.Ama ne kadar maaş aldıklarından bilgim yok.Belli bir sayıdan yüksek işçi çalıştıran her yerde bu kişilere gerek varmış artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Acı Biber
Üniversite de hocamız demişti herhalde bunun sertifikası varmış ama biraz yüksek ücretliydi.Bunu alın artık her yerde bu iş güvenlikçilerden olmak zorunda en azından ekstra meslek olur demişti.Ama ne kadar maaş aldıklarından bilgim yok.Belli bir sayıdan yüksek işçi çalıştıran her yerde bu kişilere gerek varmış artık.
50 ve üstü ama yeni yasa tasarısını bekliyorlarmış, eğer bu yeni tasarı kabul edilirse 10 ve üstü olacakmış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X