Şimdi Ara

İŞ Bulma Hakkında Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük şehirde yaşamadığım için iş bulamamaktayım firmaların tercihleri genellikle ilanlarda belirtildiği gibi kendi illerinde ikamet eden personellere öncelik vermektedir. Sizce Ankara veya istanbulda ev tutup iş arama sürecine bu şekildemi devam etmeliyim.Yorumlarınızı bekliyorum.

• cyta07 kullanıcısına yanıt
    Maaşınla kira ödeyeceksen gel calış istanbulda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mezunusun? Bi ranşın varmı? Ne işi bakıyorsun.En önemlisi nerde oturuyorsun?
  • ben 5 yıldır inşaat sektöründeydim malzeme satışı yapan firmalarda çalıştım. Fakat ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorun kaldım ve şehir değiştirdim. Batı karadenizde bir ilçedeyim şuan gene aynı sektörde satış üzerine şantiyelere satış olarak düşünüyorum. İnşaatla ilgili hertürlü malzeme olabilir.
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    dostum çok iyi moral verdin saolasın
  • cyta07 kullanıcısına yanıt
    Eğer burda bir tanıdık ailen yok ise istanbuldaki alacağın maaşın kiraya gidecektir . en kötü semt ben sultanbeylideyim en ucra yeri istanbulun 500 tl kira

kac tl maaş almayı düşünüyorsun ona göre bir yer söyleyim sana
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    istanbul şartlarında zaten bir çok firma 1500-2000 altında çalıştırmaz sanırım eğer çalıştırırsa zaten verim alamaz o personelden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam bir donanımın yoksa seni 3 kuruş paraya yıllarca zam yapmadan çalıştıracak çok firma var İstanbul'da, hatta bu firmalar arasında yabancı ortaklı yada menşeili büyük şirketler de var. Gene İstanbul'da çalışır yaşarsın (bazı durumlarda yaşamak denirse).
  • bullitt68 B kullanıcısına yanıt
    donanim derken pc olanları biliyorumda sadece :)
  • quote:

donanim derken pc olanları biliyorumda sadece :)
    Paylaş

Bu mesajda bahsedilenler: bullitt68

Yok, donanım derken pc olarak değil, yetenek (yabancı dil, meslek, vs...) olarak bahsetmiştim.
  • bullitt68 B kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.