Bildirim
İŞ Bulma Hakkında Yorumlarınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Maaşınla kira ödeyeceksen gel calış istanbulda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne mezunusun? Bi ranşın varmı? Ne işi bakıyorsun.En önemlisi nerde oturuyorsun? -
ben 5 yıldır inşaat sektöründeydim malzeme satışı yapan firmalarda çalıştım. Fakat ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorun kaldım ve şehir değiştirdim. Batı karadenizde bir ilçedeyim şuan gene aynı sektörde satış üzerine şantiyelere satış olarak düşünüyorum. İnşaatla ilgili hertürlü malzeme olabilir. -
dostum çok iyi moral verdin saolasın -
Eğer burda bir tanıdık ailen yok ise istanbuldaki alacağın maaşın kiraya gidecektir . en kötü semt ben sultanbeylideyim en ucra yeri istanbulun 500 tl kira
kac tl maaş almayı düşünüyorsun ona göre bir yer söyleyim sana -
istanbul şartlarında zaten bir çok firma 1500-2000 altında çalıştırmaz sanırım eğer çalıştırırsa zaten verim alamaz o personelden -
Sağlam bir donanımın yoksa seni 3 kuruş paraya yıllarca zam yapmadan çalıştıracak çok firma var İstanbul'da, hatta bu firmalar arasında yabancı ortaklı yada menşeili büyük şirketler de var. Gene İstanbul'da çalışır yaşarsın (bazı durumlarda yaşamak denirse). -
donanim derken pc olanları biliyorumda sadece :) -
quote:
donanim derken pc olanları biliyorumda sadece :)
Paylaş
Bu mesajda bahsedilenler: bullitt68
Yok, donanım derken pc olarak değil, yetenek (yabancı dil, meslek, vs...) olarak bahsetmiştim. -
peki teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X