Şimdi Ara

İŞ BULDUM(500 YTL GELİR,500 YTL KİRA)AÇ KALCAM,NE YAPCAM!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlat derdini bari 600 versinlerde 100 lirayla iyi kötü gecnirsin ya da ekstradan iş bul.Mc donalds da falan calısssan part tıme. Olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasannn9

İŞ BULDUM(500 YTL GELİR,500 YTL KİRA)AÇ KALCAM,NE YAPCAM!!!
    ben yeni iş buldum ama başka şehirde,beni aradılar vede oraya gitcem,vercekleri maaş 500 ytl dir..
    ayrıca ev tutmam lazım kiralarda 500 ytl..ne yapcam yardım..
    babamın işi gereği şöför..onlar gelemez,vede babamlarda burdaki sehirde kirayla anca geçiniyor,yardımda edemicekler..
    acaba fabrikaya girince 500 ytl alıp,onuda kiraya verince,hiç elektrik vede su açmassam o zaman olabilir..ama aç nasıl durcam..
    mesela 1 ay aç kalsam vede 500 ytl maaşı alınca,onu kiraya versem,bu seferde açlıktan hastanelik olsam,orda iyileştirmeleri için yemek yedirseler vede bıraksalar..
    yine 1 ay aç kalsam ve aldığım maaşı kiraya versem..bu olabilir..

yada fabrikanın yemek yardımı olurmu,yada fabrikanın içinde öyle yardım yapan bölüm varmı bilen varmıdır..
    ben izmirdeyim,işi denizlide buldum...1 senedir işsizdim..mecvur gitmem lazım.

böyle bir yorumu yapabiliyorsan 500 ytl de çok sana, edwirdmısın nesin

• Ben denizlide kalıyorum. Yani sadece tek kalıcaksan 350 ytl kira naptın sen. bi ailenin kaldıgı ev 300-350 arası. sen 200 e bulursun. bide bu calıscagın yer hangi fabrika. organize sanayidemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

quote:

Orjinalden alıntı: hasannn9

İŞ BULDUM(500 YTL GELİR,500 YTL KİRA)AÇ KALCAM,NE YAPCAM!!!
    ben yeni iş buldum ama başka şehirde,beni aradılar vede oraya gitcem,vercekleri maaş 500 ytl dir..
    ayrıca ev tutmam lazım kiralarda 500 ytl..ne yapcam yardım..
    babamın işi gereği şöför..onlar gelemez,vede babamlarda burdaki sehirde kirayla anca geçiniyor,yardımda edemicekler..
    acaba fabrikaya girince 500 ytl alıp,onuda kiraya verince,hiç elektrik vede su açmassam o zaman olabilir..ama aç nasıl durcam..
    mesela 1 ay aç kalsam vede 500 ytl maaşı alınca,onu kiraya versem,bu seferde açlıktan hastanelik olsam,orda iyileştirmeleri için yemek yedirseler vede bıraksalar..
    yine 1 ay aç kalsam ve aldığım maaşı kiraya versem..bu olabilir..

yada fabrikanın yemek yardımı olurmu,yada fabrikanın içinde öyle yardım yapan bölüm varmı bilen varmıdır..
    ben izmirdeyim,işi denizlide buldum...1 senedir işsizdim..mecvur gitmem lazım.

böyle bir yorumu yapabiliyorsan 500 ytl de çok sana, edwirdmısın nesin

Ben olsam 50ytl den fazla vermem bu cümleleri sarfeden birisine

• Fabrika müdürünle konuş. Büyük fabrikalar muhakkak bekçi bulundurur. 20 ytl ye oraya bir yatak atsın. Sende fabrikanın başında dur. Kira masrafın ortadan kalksın. (Ciddi söylüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 2 Ekim 2008; 1:44:37 >
  • Arkadaşım bana biraz kafa buluyousun gibi geldi (hislerimde pek yanılmam )ama olurda yanılıyorsam yinede gitmeni pek tavsiye etmiyorum.
  • Gibisi fazla resmen kafa buluyor
    İlk cevabı yazan zaten bitirmiş olayı
    Yoksa o lafa dunya kadar cumle gelirdi
    Bizim ahali de konuya atlamışş maşaallah

iyi bayramlar
    quote:

Orjinalden alıntı: crstyn

Arkadaşım bana biraz kafa buluyousun gibi geldi (hislerimde pek yanılmam )ama olurda yanılıyorsam yinede gitmeni pek tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Ekim 2008; 1:56:00 >
  • Devletimiz devlet değil ki Türkiyede yaşam standardını iyice düşürüyorlar!

Devlet büyüklerimizin eline vereceksin asgari ücreti alll lann! şu parayı geçin hadi bakiim diyeceksin

bir kere asgari ücret çok düşük ! onu en kötü 1000 ytl ye kadar yukarı çekmeleri gerekirki

işe giren bir insan en kötü yine 1000 ytl maaşı ile hem 400 - 500 ytl ev kirasını kolayca ödeyecek sonra kalan parayla geçim yapabilsin!

Ülkemizde asgari ücret seviyesi çok düşük malesef! , ama avrupada böyle değil!
  • bir tornacı olarak koskoca izmir de nasıl iş bulamassın anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

bir tornacı olarak koskoca izmir de nasıl iş bulamassın anlamıyorum

çok müracat eden ver,ayrıca iş yerlerininde durumu iyi değil,işçi çıkaran yerker var,çok araştırdım,çok yerede başvuru yaptım..

• adamın işe ihtiyacı yokki. adama dedim istosan konuşuruz birileri ile. izmirde çalışırsın. bi merak eder. bi pm atar konu için de bi cevap yazar ama tınlamamış. bizde salaklık bunun gibilere inanıp iyilik yapmaya çalışıyoruz
  • Mesleğin ne. İnşaat mühendisiyim deme gözünü seveyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crstyn

Arkadaşım bana biraz kafa buluyousun gibi geldi (hislerimde pek yanılmam )ama olurda yanılıyorsam yinede gitmeni pek tavsiye etmiyorum.

arkdaşlar gerçek hayat işte bu. hatta yine iyi bulmuş 500 ytl babamın arkadaşının oğlu nereye gitse 400 ytlden yukarı vermiyorlarmış (tornacı)
  • Yuh yani Denzili'de ev kirası o kadar pahalı mı? Bence da ucuz bir kiralık ev bul
  • böyle konularda artmaya başladı ne hikmetse
  • yaşamayan bilemez... ben yaşamadım açıkçası ama babam 1000 ytl maaş alır onunla bile ev müstakil olmasına rağmen uğraşıyoruz nasıl ayarlıcaz diye... eh biraz rahatız allaha şükür... Arkadaşım bak 2. iş bulmazsan zor... ama bildiğim kadarıyla çöpçüler 1000 lira fln alıyor bedensel işten dolayı.. öğretmenden fazla atmıyorum... Öyle bişi yapabilirsin.
  • Cemaat evlerinde kalmayı dene hocam bir süre bedavaya kalırsın
  • sen öylemi yaptın dostum yaw. Sen bi git intihar et te gel hadi...
    quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

intihar et.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.