< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 31 Ağustos 2021; 11:4:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İŞ BULDUM (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metufkcr
Krall sonunda sevindim senin adını geçen sene içimi şişirmiştin kendinden soğutmuştun hadi hayırlı olsun. Bundan sonrası gönlüne göre olsun.
Hala okula çok önem veriyorsun bence onu salman lazım iş hayatında okul vs önemsiz artık üzme kendini bunlara takılarakhocam ben gerçekleri söyledim hep
-
Maaş ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Allen 20
Maaş ne kadar3600
-
özel değilse hangi banka maaş biraz düşük gibi ya da mtler ortalama bu civar mı alıyor tam bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: _MarioGomez33özel değilse hangi banka maaş biraz düşük gibi ya da mtler ortalama bu civar mı alıyor tam bilmiyorum
özel baba o kadarı da
-
quote:
Orijinalden alıntı: Realistimaga
Benim anlamadığım 24-25 yaşında olup buralarda takılmak gerçekten çok garip üstüne iş buldum konusu açmak apayrı bi konu neyse hayırlı olsun diyelim bari.Bu foruma 24-25 yaşında olup giren çok oluyor.
anladım babba. sene içinde az atışmadık ama sevindim senin adına istanbulda baya az para ama ailenin durumu iyiydi sanırım o kurtarır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BAB2135583600
Alıntıları GösterSabancı mezunu olup 3600 liraya iş bulmayı nasıl başardın aga.
Bölüm ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 31 Ağustos 2021; 19:21:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadamSabancı mezunu olup 3600 liraya iş bulmayı nasıl başardın aga.
Bölüm ne
Alıntıları Gösterişletme, okulun yarısı işsiz iş bulmak çok zor artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BAB213558işletme, okulun yarısı işsiz iş bulmak çok zor artık
Alıntıları GösterHacı LinkedIn'e bi bak istersen, Sabancı mezunlari neredeymis.
eli yüzü düzgün adamsın(tipe falan bakıyorlar demiştin) ielts 7.5 almışsın ki baya iyi skor sabancı mezunusun valla insan dediklerinin doğru olduğuna inanmak istemiyor smoke
-
quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadamHacı LinkedIn'e bi bak istersen, Sabancı mezunlari neredeymis.
Alıntıları Gösterlinkedin survivor bias oraya bakarsan gerçek yüzünü göremezsin olayların
-
Yahu hangi banka bu 3600 veren pwc gibi şirketler bile 4800 ile başlatıyor artık.
quote:
Orijinalden alıntı: MetufkcrYahu hangi banka bu 3600 veren pwc gibi şirketler bile 4800 ile başlatıyor artık.
pwc vb asgarinin azıcık üstünü verir.
-
Bu adamın lise de sağlam ordan bile yürüyebilir arkadaşlarından ama ben bu adamın ağır asosyal olduğunu düşünüyorum.
Yani 3600u zaten herhangi bi bankadaki giseci kazaniyordur degisik
Odtü iktisattan mezun olup bankaya girenlerle konuştuğumda hepsi 5-6k dediler. Ama bu asosyale 3.6k bile fazla anca kötülüyor kendinde bok aramıyor asıl gıcık kaptığım o.
Ben de konustuklarimdan oyle biliyorum bro hatta yapi kredi iste 7 8e kadar cikabiliyor digerleri de en kotu 5tir diye dusunuyordum adam 3600 diyo ya gisecilik yapiyor ya security trainee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X