Teşekkür ederim pek de olmaz gibi duruyor kart şimdilik dursun bakalım belki farklı bişey çıkar değerlendiririz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Teşekkür ederim pek de olmaz gibi duruyor kart şimdilik dursun bakalım belki farklı bişey çıkar değerlendiririz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3000 e 100 tl veren beyaz eşya ve elektronik kampanyası Hepsiburada sayılıyor mu? Deneyen oldu mu? Pazaramayı saymıyor. |
Pazarama sitesi üzerinde hem pazarama maxipuan hem de normal maxipuan birleştirilerek alışveriş yapılabiliyor mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesekurler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
altun goldda puanı çekemiyorum :/ neden ki acaba. "Error has occured. Please contact your system administrator." uyarısı veriyor Edit:500 TL olarak denedim. 1500 TL bi seferde çekmedi. Öyle deneyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 2 Ağustos 2022; 7:43:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joeblacker -- 2 Ağustos 2022; 8:13:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1550 olarak sorun vermedi az önce işlem yaptım. Belki anlık bir sorun olmuştur. |
evet. yukarıda yazdığım hatayı bu şekilde çözdüm. ama sitede uyarı var maximum posta sorun yaşanıyor diye. bilginiz olsun. |
param kartta nasıl yapıyoruz |