< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (12. sayfa)
-
-
Evet 2. Kayıt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da yatmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdide daha önce fatura talimatı vermişsiniz dediler. Şaka gibiler resmen. Her mesajıma daha saçma bir cevapla geri dönüyorlar. Halbuki daha müşterileri olalı 3 4 yıl oldu. Daha önce nasıl talimat verdiysek artık.
-
Bana daha önceden faturanız var diye cevap gelmişti.
Ben de kendilerinden madem öyle belge gösterin dedim. İş cep ve İnternet şubede göremedigimi belirttim ki fatura talimatım yok daha önceden eminim buna. Kanıt göstermeden gene reddettiler.
Önce şikayetvara yazip ardından thh ye başvuru yapacağım.
banada aynısını dediler ama benim diğer bankada otomatik ödemelerim dedim. siz görebiliyor musunuz dedim yok merkeze yazıyoruz onlar görüyor dedi. tamam sorun dedim bende bakalım 2. kayıt açıldı
-
Şikayetvar'a boşuna yazıp kendinizi yormayın hocam cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar.
-
tam da öyle oldu. yazılı sohbette ısrarla saçma sapan şeyler söylüyor kısa kestirdim kaydı açtırdım bakalım ne olacak.
-
Bankamız kampanyalarına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Bu teklifimiz size özel! Kasım ayı içerisinde faturalarınız için hemen otomatik ödeme talimatı verin, fatura başına 250 TL, toplamda 750 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatından yararlanın kampanyası düzenlenmiştir. Fatura talimatınız kampanya kapsamında değerlendirilmiş olup, 250 MaxiPuan kartınıza yüklenmiştir. Kampanyanın başka kampanya ile birleştirilmesi mümkün olmadığından üzülerek talebinize olumlu yanıt verilememektedir.
Bilgilerinize sunar, güzel günler dileriz.
tam çakallar.
-
Aynısı geldi bana da. TBB'ye yazdım. Öyle bir kampanya yoktu çünkü.
-
bende vardı verdiler 250tl yi ama benim hedefim 300 tl lik olandı diğerinden haberim bile yoktu.
-
Aynı durumdayız hocam. Bunu kendilerine de söyledim. Dedim ki ben 300 olan için talimat verdim ayrıca müşterinin lehine olanı yatırmayıp düşük olanı yatırıyorsunuz. Manuel sisteme müdahale edemiyoruz otomatik yatıyor dedi ben de şikayet ettim bankalar birliğine.
-
sonuç alırsanız burada da paylaşabilir misiniz
-
En son 2020 de otomatik ödem varmış.Hepsini başka bankaya almıştım. 2020 den beri aktif otomatik ödemem yok. Şimdi eskiden varmış sizde diye ödemiyorlar. Kampanya kurallarına göre haklılar mı beni mi kandırıyor müşteri temsilcisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk sayfada kurallar var, bi bakın...
Kampanya kurallarını okusaydınız kandırılmadığınızı anlardınız.
Hocam tam olarak ne yazdınız bu adiler vermemek için 40 dakika atıyorum 5.kez kayıt acicam
Hocam tam olarak prosedür nasıl işliyor yol gösterir misiniz
Farklı birşey yazmadım. İlk defa verilecek otomatik ödeme talimatım için verilecek 300 TL puanım yatirilmadi, dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bankasına hesap açtıktan sonra verdiğiniz ilk talimat olacak.. Kampanyanın tek şartı bu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X