Şimdi Ara

iş bankası geçici şifre gelmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iş bankasından işte üniversiteli hesap açtım ama hala geçici şifrem telefona gelmedi. 3 gün oldu şifre alamıyorum. internet şubesini kullanamıyorum. Anında şifre kısmını kullandım bankada tel no kayıtlı değilmiş. oysaki müşteri formunda belirtim. Aradaşa hesap açtırdığı gün gelmiş giriyo int şubesine. nasıl alabilirim şifre.işim gücüm var lazım oluyor

• cep telefonu kayıtlı değilse şubeden kaydettireceksin mecbur
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 0:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

Bende de aynı sorun olmuştu. Bi gün bankaya para yatırmaya gittiğimde telefon numaramı kayıt ettirdim tekrardan. Ve oldu

garip olan hesap açtırdığımızda müşteri formunda cep no kısmını yazdım ben. neden hala kayıtlı değil diyor anlamadım. ne biçim sistemleri var arkadaş. zaten daha ne kredi kartım geldi ne de banka kartım. en iyisi yarın bankaya bi uğrayım ben. başlıcam yapacağı işlere.

bu arada kredi kartı ve banka kartı evemi geliyor şubeyemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev iş nereye istediysen oraya gelir
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

quote:

Bende de aynı sorun olmuştu. Bi gün bankaya para yatırmaya gittiğimde telefon numaramı kayıt ettirdim tekrardan. Ve oldu

garip olan hesap açtırdığımızda müşteri formunda cep no kısmını yazdım ben. neden hala kayıtlı değil diyor anlamadım. ne biçim sistemleri var arkadaş. zaten daha ne kredi kartım geldi ne de banka kartım. en iyisi yarın bankaya bi uğrayım ben. başlıcam yapacağı işlere.

Banada aynısı oldu işte. Bende kayıt ettirmiştim kayıt olurken aldılar telefon numaramı ama böyle bi sorun çıktı şubeye gidip tekrar kayıt ettiriyorsun telefonu. Benim kredi kartım ve bankamatik kartım şubeye geldi yani şubeden aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknomaster

quote:

Banada aynısı oldu işte. Bende kayıt ettirmiştim kayıt olurken aldılar telefon numaramı ama böyle bi sorun çıktı şubeye gidip tekrar kayıt ettiriyorsun telefonu. Benim kredi kartım ve bankamatik kartım şubeye geldi yani şubeden aldım

saol hocam. en iyisi yarın bankaya gidip bu işi hallediyim bu havada çıkılmaz şimdi. kartların nereye geleceğinide öğrenirim.

bu arada kartlar gelmeden şifre alabiliyorum değilmi? yani ekstradan kart no falan istemezler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 10 Ekim 2011; 16:34:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Bir Mail Gelmiş(İşbank)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 0:38:18 >
  • ya kafayı yiyecem yemin ederim. bugun gittim bankaya şifre falan gelmedi dedim. meğer hesap onaylanmmamış. onu onaylattı kadın. tel no falan kayıtlı dedi. eve geldi hala tel no kayıtlı değil diye şifre alamıyorum.

telefonlarını arıcam aksilik kontor yok. ya nasıl bir bankadır bu yaw. bir şifre almak bu kadar zormu. geçiştiriyolarmı anlamadım arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.