Şimdi Ara

iş bankamatik her 100 TL alışverişe 10 TL toplam 50 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
11
Favori
20.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle hocam banada 5 te 1 yattı 4 işlem mobil ödemeydi bugün kayıt açtırdım sadece kayıt açtırmak 35 dakika sürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200tl'ye 10tl market kampanyasiydi. 100'e 10 genel kampanyaydi. Sektor kisitlamasi yoktu. Hepsini mobil odemeyle yapmistim. Seve seve verecekler. Sartlar gayet acik. Gereksiz yere personellerine ek mesai, eziyet. Vizyonsuz banka, herkese ekstra is cikardi.

• 2 kartla 5 işlemde mobilden ödeme 5 te sıfır. sadece 25 er tl mobil ödeme yatmış. bankamatik şartlarında mobil ödeme geçmeyeceği yazmıyor. yarında yatmazsa şikayetvara kayıt açarım olmadı bbdk
  • Beyler mobil ödeme kampanyasında bankamatik kartları geçmiyor diye hatırlıyorum ben, geçen ay geçiyor muydu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztuareg

Beyler mobil ödeme kampanyasında bankamatik kartları geçmiyor diye hatırlıyorum ben, geçen ay geçiyor muydu ?
    Şubat ayı mobil ödeme şartları
    iş bankamatik her 100 TL alışverişe 10 TL toplam 50 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

bende de temassız yattı, giyim yatmadı. gün içinde yatırırlar diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu temassız derken hocam, telefonla Mobil ödeme mı yoksa kartı posa yaklaştırıp ödeme mı, hangisi geçerliydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Bu temassız derken hocam, telefonla Mobil ödeme mı yoksa kartı posa yaklaştırıp ödeme mı, hangisi geçerliydi?

Alıntıları Göster
    Ben mobil ödeme ile yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

2 kartla 5 işlemde mobilden ödeme 5 te sıfır. sadece 25 er tl mobil ödeme yatmış. bankamatik şartlarında mobil ödeme geçmeyeceği yazmıyor. yarında yatmazsa şikayetvara kayıt açarım olmadı bbdk
    444 e şikayet kaydı mı açtırıyoruz halen yüklenmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

444 e şikayet kaydı mı açtırıyoruz halen yüklenmedi

Alıntıları Göster
    şikayetvar.com a actım hocam. sikayetvardan daha olumlu dönüşler aldım şimdiye kadar.
  • ciddi ciddi yatırmadılar. işbank'a şikayet kaydı açtım. 3 gündür ona da cevap vermediler. bddk'ya yazmak için cevap bekliyorum. bu şikayetlerin bddk veya tbb havuzunda birikmesi daha iyi.
  • Valla kendileri bilir, kredi kartını direk kapatırım. Kampanyayı yaparken bu ikisi birleşir diye düşüneme ondan sonra çakallık yapıp puanlara çök iyiymiş.
  • Bende şikayet kaydı oluşturdum. Ama pek ümitli değilim açıkçası... Ödemeyi mobil ile yapmıştım. Mobil ödeme ve bankamatik kampanyasının birleşmesi gerekiyordu ama sadece 5 TL puan yatırmışlar. Eğer birleşmediğini belirtseler idi, başka kartlarım ile yapacaktım ödemeyi
  • Benimde market ve bankamatik kartı eş zamanlı 5te 5 olarak gözüküyordu ama yatınca sadece bankamatik yattı marketi hala bekliyorum kayıtta açtırdım şuanlık geri dönüş yok.

• ediz_mercan kullanıcısına yanıt
    mobil ödeme ile bankamatikle yapılan ödemeler kabul edilir internet şubesinden itiraz kaydı yapın incelemeden sonra vereceklerdir ,

benimde gelmedi, mobil ile ödedim, itiraz ettim bugün...
  • Az önce aradılar beni gün içinde yüklenecekmiş 20 marta kadar kullanma süreniz olacak dendi

• Yatti ama surundurduler resmen

• Benim halen yatmadı illa kayıt mı açmak lazım?
  • Gelen giden yok

• Cuma günü şikayet kaydı oluşturmuştum, bugün aradılar yatıcak diye, baktım yatmış şuan

• Ben de kayıt oluşturmuştum, yatırdılar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.