Şimdi Ara

''İŞ ALANI ÇOK GENİŞ'' MUHABBETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fark ettiniz mi bilmiyorum ama her meslekte bu cümleyi kullanıyorlar gerçekten doğru mu yoksa millet gittiği bölümü övmek mi istiyor nedir anlamadım hukuktan tutun da mühendislik eczacılık veterinerlik daha aklıma gelmeyen bir sürü meslek ha bir de dişçilik için demişlerdi o zaman şok olmuştum abi taş çatlasa 7-8 tane uzmanlık alanı var ne kadar geniş olabilir ya devlette çalışırsın ya özelde 'bu bölümün çok geniş iş alanları var'' denilen bölümler hakkında siz ne düşünüyorsunuz

• Hukuk ve mühendislik için katılıyorum çünkü aldıkları eğitim farklı alanlara yönelmelerine de olanak tanıyor. Ama sağlık alanlarının iş alanı geniş falan olamaz. Ne iş yaptığını belli kimle muhatap olduğun belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukuk ve mühendislik doğru ama diğerlerine katılmıyorum eczacılık bitirdiysen eczanede çalışırsın veya hastanede başka nerede çalışabilir de
  • Bir bunlar bir de önemli olan kendini geliştirmekçiler
  • hocam söyle düsünün arz talep grafiği

ülkemizde 80 milyon insan var

80 ininde hayatlarının bir kısmında doktora ihtiyacı olucak

70-80 ininde hayatlarının bir kısmında bir avukats ihtiyacı olucak ( belki bazılarının direk avukata degil hukuki bilgiye ihtiyacı olabilir )

mühendisler için işsiz kalırsınız denmesinin sebebi diğerlerine göre yine çok talep olmasına rağmen üstteki ikiye göre daha az olması ve türkiyedeki yanlış politikalar yüzünden herkesin mühendis olabilmesi, yoksa kaliteli bir okulda okumuş mühendis için hep iş vardır

diğer meslekler içinde böyle düşünün çok fazla insanın ihtiyacı oldugu / olacagı meslek grubu asla ölmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.