Şimdi Ara

Iron Man hakkında bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: miozet

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Yani şimdi Thor çekicini yere düşürdüğü durumda ağırlığından dolayı dünyanın bir tarafından girip diğer tarafından çıkacağınımı söylüyorsunuz tam anlayamadımda uykusuzum biraz daha açarsanız

Ewt aynen onu soyluyo

Ne diyim şimdi bilemedimki Marvel ile pek ilgili değilim ki Marvel'a zerre saygımda kalmadı sende bilirsin DC FOREVER benim için. Ancak benim bildiğim Mjolnir büyülü bir nesne, okudğum bir yazıda Mjolnir'in aslında ağır bir nesne olmadığı, aslında kimsenin kaldıramamasının nedeninin büyü olduğu yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama asıl arkadaşa şunu sormak istiyorum bunu düşünmesine sebep olan şey nedir?

ewt büyülü olduğu için olabilr. Bende Odin istemedikçe kimse kaldıramaz diye bir şey duymuştum.

Hatta Odin'in hazine odasından Thor'a verilmiş bir nesne olduğu gibi bir şey okumuştum.

Bu buyulu bi nesne. Üzerinde bunu kaldırmaya değecek olan insan kaldırabilir gibi bişey yazıyo :) ingilicesine bakarsanız anlaşılır. Odin ise onu hediye etmedi, Thor kendisi kazandı :)

Hediye etti diye bi cümle kullanmadım zaten. Thor'a verilmiş bir nesne olduğunu okumuştum dedim. Kazandıdamı verildi babası hayrınamı verdi bilmiyorum.

• Asgard savaştayken genç Thor gaza geliyo ve kaldırıyo :) Savaşı da kazanıyolar tabi. Daha önce birçok kez kaldırmayı deniyor tabii. Çizgiroman da böyle geçiyor hikaye. Taa 70 lerdeki seride.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miozet

Asgard savaştayken genç Thor gaza geliyo ve kaldırıyo :) Savaşı da kazanıyolar tabi. Daha önce birçok kez kaldırmayı deniyor tabii. Çizgiroman da böyle geçiyor hikaye. Taa 70 lerdeki seride.

Olabilir. Marvel evrenini sevmediğim için çoğu karakterle pek bilgim yok. Ancak Thor çok fazla değişkenlik gösteren bir karakter. Şöyleki Thor ilk çıktığında "Zayıf ve hassas Dr. Don Blake bastonunu yere vurduğunda efsanevi şimşek tanrısı Thor haline gelmektedir. Bastonuda çekice dönüşmektedir." Yani hikaye çok fazla tutarsız sürekli yeniden ele almalar var.

• ya abi ıron man yani tony stark o kadar zeki ki onada bulmuştur biçare sorun değil onun için http://adf.ly/R4IEw baksana burda adam ne yapmış o kadarcık şeyi mi yapamıycak
  • tony stark'ın bildiği vardır elbet

Hep emperyalistlerin zenginleri sevimli göstermek için çabaları.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.