Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Arkadaşlar özel sebeplerden dolayı konsere katılamayabilirim.Biletimi satılığa çıkartıyorum. Fiyat 295 lira.Normal aldığım fiyatın aynısı.Gitmek isteyen varsa benim de işime yarar bir iş yapmış olur hem.İlgilenenlere şimdiden teşekkürler. Şehir:Kocaeli Not:Geçen sene de bir Sonisphere bileti satmıştım elden.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 660p M.2 2TB SSD (Sıfır Üründür) Alynyk Bob Dylan Bileti IRON MAIDEN SAHNE ÖNÜ SATILIK SONİSPHERE SAHA İÇİ KOMBİNE BİLETİ
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 660p M.2 2TB SSD (Sıfır Üründür) Alynyk Bob Dylan Bileti IRON MAIDEN SAHNE ÖNÜ SATILIK SONİSPHERE SAHA İÇİ KOMBİNE BİLETİ
sahne önü biletine tailibm. Hemen irtibata geçelim. numaram 0543 730 41 37 çağrı mesaj falan bi şekilde ulaşırsan hemen irtibata geçeriz.
Biri mesaj yazıp silmiş ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 660p M.2 2TB SSD (Sıfır Üründür) Alynyk Bob Dylan Bileti IRON MAIDEN SAHNE ÖNÜ SATILIK SONİSPHERE SAHA İÇİ KOMBİNE BİLETİ
quote:Orijinalden alıntı: warhammer07 sahne önü biletine tailibm. Hemen irtibata geçelim. numaram 0543 730 41 37 çağrı mesaj falan bi şekilde ulaşırsan hemen irtibata geçeriz. İrtibata geçildi. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 660p M.2 2TB SSD (Sıfır Üründür) Alynyk Bob Dylan Bileti IRON MAIDEN SAHNE ÖNÜ SATILIK SONİSPHERE SAHA İÇİ KOMBİNE BİLETİ
Satış gerçekleşti. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 660p M.2 2TB SSD (Sıfır Üründür) Alynyk Bob Dylan Bileti IRON MAIDEN SAHNE ÖNÜ SATILIK SONİSPHERE SAHA İÇİ KOMBİNE BİLETİ
satışlar bitti, çok tırstım bilet bulamıycam diye. süper denk geldim burda şansıma, gişe fiyatına güzellik yaptı, rendroy biletin emin ellerde, doğru yere geldi çok sağol!
quote:Orijinalden alıntı: warhammer07 satışlar bitti, çok tırstım bilet bulamıycam diye. süper denk geldim burda şansıma, gişe fiyatına güzellik yaptı, rendroy biletin emin ellerde, doğru yere geldi çok sağol! hayrını gör hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 660p M.2 2TB SSD (Sıfır Üründür) Alynyk Bob Dylan Bileti IRON MAIDEN SAHNE ÖNÜ SATILIK SONİSPHERE SAHA İÇİ KOMBİNE BİLETİ