Şimdi Ara

Iron Impact +7 mi Hell Breaker +6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bp oynıcam ilk ardream denicem olmadı base yapıcam, sizce silah olarak hangisini seçmeliyim ? Hb 7 alamıyacak durumdayım ama birisi +6 yı alabileceğim bir fiyata koymuş. ii ile bunun arasında fiyat farkı 150m küsürlerde. Atak farkı çok mudur bunlar arasında ? Yoksa o kadar küsüre değmez mi ? Birde hb +6 elimde yanıcak mı ?

• +6 hb parlar. sana önerim ise ms +8.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

+6 hb parlar. sana önerim ise ms +8.

Ms +8 ardreamda 400 attack anca verir. İİ +7 yap.
  • Hb elinde yanacaktır . İİ li atağın hb li atağından fazla olur , fakat hbdeki int bonus priestin hayatını kurtarır . Base oynayacaksan hb al , ardream oynayacaksan ii .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Hb elinde yanacaktır . İİ li atağın hb li atağından fazla olur , fakat hbdeki int bonus priestin hayatını kurtarır . Base oynayacaksan hb al , ardream oynayacaksan ii .

gereklı acıklama budur
  • Ben Hell Breaker'dan yanayım. Sebebi verdiği mükemmel Flame Damage. Atak gücü olarak artış göremezsin; fakat vurduğun damage oldukça fark eder. Ayrıca eğer +7 yapabilirsen ( ki yapabilirsin - ama bana güvenip çat diye basma - ) gerçekten hem müthiş bir kâr edersin hem de güzel bir silah olur.
  • hb tavsiyemdir flame damagesi yeter ancak atağın çok sağlam olsun kodum mu indireyim diyorsun ii almalısın benim ardream priest ile 1973 atak vardı. +7 ii ile malice at vuruş yap healt bas malice at vuruşa devam ve bitti 2vs1 leri rahat alıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iron Impact +9 Real :)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takılarında önemli ben severek oynuyorum ilerisi için dersen hb'yi al dual rof'la güzel damage alırsın. Eski bir player olarak benim tercihim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellyphax

Takılarında önemli ben severek oynuyorum ilerisi için dersen hb'yi al dual rof'la güzel damage alırsın. Eski bir player olarak benim tercihim olurdu

Yanlış anlama sana bi kastım yok fakat adam +6 hb yi çok zorlarsam alabilirim diyor. Sen rof la güzel damage alırsın ilerde diyosun.
  • Ardream oynuyorum arkadaşlar takılarımı ne yapmalıyım bir fikri olan varmı ? Çok abartılmasın kaba taslak yine güzel atak def vericek öneriler lütfen. Görev takılarıyla bile iş yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Ardream oynuyorum arkadaşlar takılarımı ne yapmalıyım bir fikri olan varmı ? Çok abartılmasın kaba taslak yine güzel atak def vericek öneriler lütfen. Görev takılarıyla bile iş yapıyorum

Old roc, kekuri belt, old platin earring ve ep
  • 2 itemlede is yapmazsin ama ii 7 hbden daha iyi bir item
  • Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 3 Ekim 2011; 14:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeniusBranD

quote:

Orijinalden alıntı: Bellyphax

Takılarında önemli ben severek oynuyorum ilerisi için dersen hb'yi al dual rof'la güzel damage alırsın. Eski bir player olarak benim tercihim olurdu

Yanlış anlama sana bi kastım yok fakat adam +6 hb yi çok zorlarsam alabilirim diyor. Sen rof la güzel damage alırsın ilerde diyosun.

Ben seni yanlış anlamam dostumda, sanırım sen okuduğunu yanlış anlamışsın +7hb'yi alamam ama +6'yı alabileceğim fiyata satan var yazmış arkadaş

Beni tenkit edeceğine arkadaşımıza konuyla alakalı fikir verseydiniz daha iyi olurdu.

Siz bunları yazdıktan sonrada takı sormuş konuyu açan arkadaşımız.

Bugün ROC alır bakarsın ileride onada bir ROF nasip olur.

• hb+6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.