Şimdi Ara

IRIVER IFP-895 / 890 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belli bi limitin üzerindeki aletleri alamıyormuyuz acaba? 20gblık bi iriverı almya çalıştım fakat kırmızı yazılarla prosedürlerden bahsediyon .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flo18go -- 11 Ağustos 2005, 13:54:43 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: SiRHoT

quote:

Orijinalinden alıntı: yilmaz__98

OGG destegi vardi hesapta Iriver da. Sonra su bitrate araliklarinda olacak vs gibi ayrintilar cikmaya basladi. Hersey reklamlardaki kadar basit ve rahat olmuyor maalesef.

bitrate aralıkları demişin acaba hangi aralıkları destekliyo

Bitrate aralıkları ---> OGG: 44.1 KHz, 96.1 Kbps-225kbps Bence gayet yeterli bitrate aralığı.Ogg'un mantalitesi mp3'ten daha az boyutlu kaliteli müzik değil mi? Ee daha fazla bitrate istiyorsan mp3 yükle daha iyi değişen pek bir şey olmuyor.Zaten ogg'u internette,albümlerde,cdlerde filan bulmak çok zor.Ogg'u sen kendin çevireceksin bilgisayardan.Bunu çevirirken de bu bitrateleri ayarlamak pek zor olmasa gerek değil mi? Ayrıca iriver'in yeni bir firmware ile bunu düzelteceğini düşünüyorum,bekliyorum. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalinden alıntı: agemennon

quote:

Orijinalinden alıntı: SiRHoT

quote:

Orijinalinden alıntı: yilmaz__98

OGG destegi vardi hesapta Iriver da. Sonra su bitrate araliklarinda olacak vs gibi ayrintilar cikmaya basladi. Hersey reklamlardaki kadar basit ve rahat olmuyor maalesef.

bitrate aralıkları demişin acaba hangi aralıkları destekliyo

Bitrate aralıkları ---> OGG: 44.1 KHz, 96.1 Kbps-225kbps Bence gayet yeterli bitrate aralığı.Ogg'un mantalitesi mp3'ten daha az boyutlu kaliteli müzik değil mi? Ee daha fazla bitrate istiyorsan mp3 yükle daha iyi değişen pek bir şey olmuyor.Zaten ogg'u internette,albümlerde,cdlerde filan bulmak çok zor.Ogg'u sen kendin çevireceksin bilgisayardan.Bunu çevirirken de bu bitrateleri ayarlamak pek zor olmasa gerek değil mi? Ayrıca iriver'in yeni bir firmware ile bunu düzelteceğini düşünüyorum,bekliyorum. Kolay gelsin.

o zaman iyi arkadaş sorunmuş gibi yazmış bende düşük sandım,zaten 128kbps lik bi mp3 ü ogg olarak 64kbps e düşürüyoz

• yok cihazdan memnuniyetsizliğimden bahsetmedim, sadece firmware update i yaparken biraz daha dikkatli olmalarını öneriyorum. Ses kalitesi gerçekten iyi bir alet. Bir daha mp3 player alırsam yine iriver düşünürüm ama firmware upgrade i uzun uzun düşünürüm

kont bilişimle görüştüm, tamir olanağının %50 olduğunu ifade ettiler çünkü ciddi bir sorundu farkındaydım. Normalde firmware update ederken bilgisayar önce cihazın içerisine kopyalar sonra kurulum yapar, ama içerisindeki yazılım bozulduğu için diske veri atamıyor o yüzden update yapmıyor. Sorun bu yani. Neyse bakalım cevap bekliyorum Kont bilişimden.
  • arkadaşlar bu 895 de playlist özellliği varsa eğer nasıl kullancaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiRHoT -- 15 Ağustos 2005, 17:53:16 >
  • merhabalar bende iriver 890 kullanıyorum ses kalitesi gerçekten harika. 256 mb olması biraz can sıkıcı gibi ama zaten 60-65 mp3 un hepsini bir anda dinleyemiyorum. ogg formatına cevirdiğimde ses kalitesi değişmedi ancak volum azaldı ve dosya boyutu yarıya indi. wma ya çevirdiğimde(96kbps) dosya boyutu %20 azaldı ve ses kalitesinde değişiklik olmadı. bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • Selamlar
    Arkadaştan yaz basında ıfp-795t aldım.digital player diye geçiyor adı.(200ytl)
    Çok memnunum.512 mb, mükemmel ses kalitesi,radyo istasyonunun kalitesi kadar ses kaydı(mp3 olarak)
    line in,mic.giriş ve kendi mic.ile ses kayıt.tek pil 40 saat,asf,ogg ,vma,sıkı bi kulaklık(sennheiser outdoor) direct encoding ve cici aksesuarla bi harika alet.ekolayzır ayarları,ses detector(ortama bırakıyosun sadece ses olunca casus kayda başlıyor:) ) ile daha uzun kayıt ve unutttuğum bi çok özel ince ayar.
    Arkadasın satma sebebi , bütün bu özelliklerin dışında bilgisayara direct usb sürücü gibi bağlanamaması
    Bence cok önemli değil seyahate cıkarken yüklame CD si ve kablosunu tasırım olur biter.
    Tabi üst versiyonları GB lık olanlar da iyidir.Fikriniz olsun diye katıldım.Ama sesteki bas ve tiz temizliği sesin sonda bile çatlaması ve kapasitesi benim için önemli tercih.Diğerleri lezzet faktörü:)
    Saygılar

• quote:

Orijinalinden alıntı: Cr@ve

Selamlar
    Arkadaştan yaz basında ıfp-795t aldım.digital player diye geçiyor adı.(200ytl)
    Çok memnunum.512 mb, mükemmel ses kalitesi,radyo istasyonunun kalitesi kadar ses kaydı(mp3 olarak)
    line in,mic.giriş ve kendi mic.ile ses kayıt.tek pil 40 saat,asf,ogg ,vma,sıkı bi kulaklık(sennheiser outdoor) direct encoding ve cici aksesuarla bi harika alet.ekolayzır ayarları,ses detector(ortama bırakıyosun sadece ses olunca casus kayda başlıyor:) ) ile daha uzun kayıt ve unutttuğum bi çok özel ince ayar.
    Arkadasın satma sebebi , bütün bu özelliklerin dışında bilgisayara direct usb sürücü gibi bağlanamaması
    Bence cok önemli değil seyahate cıkarken yüklame CD si ve kablosunu tasırım olur biter.
    Tabi üst versiyonları GB lık olanlar da iyidir.Fikriniz olsun diye katıldım.Ama sesteki bas ve tiz temizliği sesin sonda bile çatlaması ve kapasitesi benim için önemli tercih.Diğerleri lezzet faktörü:)
    Saygılar

Firmware güncelleme ile usb sürücü olarak kullanılabiliyor

• Selamlar
    Walla aslında bu firmware işinden korkuyorum .Sorunları duyunca.
    Şu halinden memnunum bi de ayarları tutturamazsak...
    Ama öğrendiğim ii oldu çok saol.
    saygılar
  • Arkadaşlar ben bu iriver 895 i arkadaşa almayı düşünüyorum usb olarak görmüyo falan demişsiniz güncellemelerle falan halledilmiyo mu bu? Arkadaşta P III bilgisayar var 866 mhz sanırım onda bi sorun yaşar mı yani mp3 leri falan atarken? Ve harbiden iyimidir bu alet(ses kalitesi)? Lütfen hemen cevap yazın pazartesi siparişi verceğim
  • bende var .radyosuda müthiş, ses kalitesi de müthiş, ama bence en güzeli müthiş kaydediyor.Arkadaşla belediye otobüsünün içinde deneme maksatlı kayıt yapıyorduk ,otobüsün motor sesini,kendi sesimizi,içerdeki yolcuların sesini,dışardaki trafiğin sesi çok netti.Şerefsiz bass bile vuruyor:).Bence kendine de bi tene al
  • quote:

Orijinalinden alıntı: dendrometri

bende var .radyosuda müthiş, ses kalitesi de müthiş, ama bence en güzeli müthiş kaydediyor.Arkadaşla belediye otobüsünün içinde deneme maksatlı kayıt yapıyorduk ,otobüsün motor sesini,kendi sesimizi,içerdeki yolcuların sesini,dışardaki trafiğin sesi çok netti.Şerefsiz bass bile vuruyor:).Bence kendine de bi tene al

Peki arkadaşın dediğim P III bilgisayarla mp3 atması biraz zor olur mu? Özel program falan ne dersin? Bilgisayarın direk USB olarak görebileceği bi güncelleme yapıldı mı bu alet hakkında? Programı kullanması zor mu? Bunlar hakkında hemen cevap verirseniz sevinirm pazartesiye az kaldı

Heee bende de SONY NW-E507 1 GB FM RADYOLU MP3 PLAYER var bunun da ses kalitesi radyosu falan harika yani belirtiyim iriver i hiç dinlemedim ama sony de aldığım ses kalitesi bambaşka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 28 Ağustos 2005, 13:53:30 >

• sony ben dinlemedim ama güzeldir ne de olsa sony:)p 3 bilemicem ama xp ise heralde sorun olmaz bende bazen mp3 leri bazı klasörlerden atarken sorun yapıyordu(ben de neden olduğunu anlamadım,büyük ihtimal benim bilgisayardan kaynaklanıyordur 1 senedir formatsız kullanıyorum:))masa üstüne atıp öle salladım.Başka bi sorun olmadı.
  • Programı unutmuşum gayet basit ve ayrıntılı al at yapıyorsun alta mb gösterem bir yer var,attıkça doluyor:)
  • Teşekkür ederim alıyorum o zaman hadi bakalım hayırlısı... Bi de benim sony den iyi çıkarsa vah benim halime benim sony i ona veririm
  • al baba al bendede ifp-888 var alet harika creative'e 10 basar ikisini yanyana getirip radyolarını test ettim creative'e dediğim gibi 10 basıyor malzeme kalitesi süper,pil süresi harika menü kullanımı çok güzel, kulaklık desen o da harika
    tek eksiği driver ile çalışması onuda firmware upgrade ile hallettinmi tamamdır.
  • bana iriverin 800 serisinimi yoksa iriver t10 mu önerirsin.t10 nun görütüsü çok şık ama özelliklerini pek anlamam yardımcı olursan sevinirim
  • bende 895 veya 899 almayı düşünüyorum ama fiyatları diğer aynı boyutta mp3 playerlar için biraz pahalı geldi... bu garanti e-ticaret olayı da açılmadı bende yahu napsak...
  • 895 veya 899 arasinda secim ne olmali ?
  • Merhabalar bende yakında IFP899 sahibi oluyorum, amerikadan geliyor. İsteyenlere de getirtebilirim. İlgilenenler süper fiyatlar için PM atabilir. Yaklaşık 1 ay içinde geliyor cihazlar orijinal ambalajında ve tüm aksesuarları ile birlikte. Iriver diğer modelleride dahil (H10, T10 1GB, T10 512MB, T30 1GB, T30 512MB, 895, 899 modelleri için)

Cihazım geldi. Süper bir alet.. 1 haftada geldi ilgilenenlere duyurulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atak6898 -- 16 Kasım 2005, 0:06:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.