Şimdi Ara

*****__________iRiver H10 SERİSİ HAKKINDA HERŞEY__________***** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
1
Favori
25.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

H10 (5/6GB) Boyutları >> 95 x 54.6 x 15 (mm)

H10 (20GB) Boyutları >> 102.3 X 61 X 21.7 (mm)
  • @ Reathzul

2.51 zaten son versiyonu. bende de bu versiyon var.
    çok nadir de olsa arada bir yapabilir aynı hatayı.
    ama versiyon yükseltmeni tavsiye ederim...
  • @ barisdragon

şarj süresi yaklaşık 2-3 saat. şarj ışığı sönene kadar şarjda tut.
    ışık sönünce cihazı şarjdan alabilirsin. tam dolmadan alırsan çabuk biter.
    batarya ne kadar Li de olsa tam bittikten sonra şarj etmek lazım
  • Sağol dostum,şanslıyım herhalde bende ne kilitlenme var ne cızırtı vs. mükemmel çıktı ürün.
  • Merhaba H10 cu arkadaşlar.Aranızda mutlaka H10 un iç yapısını merak edenleriniz olmuştur.İşte sizlere H10 un iç yapısının fotoğrafları...(resimler alıntıdır.)
     *****__________iRiver H10 SERİSİ HAKKINDA HERŞEY__________*****

• İriver H10'un işlemci özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodisiac -- 20 Ağustos 2006; 14:52:39 >

• peki arkadaşlar ben İstanbulda oturuyorum.

iRiver'ı nereden temin edebilirim. [ Garantili olarak ]

bilkomdan alabilirsiniz dedi birisi. Heralde oradan kaldırıldı ürün, göremedim ben
  • Arkadaşlar ums 5/6 GB h10 lar için v2.53 yazılımı çıkmış.bizzat kendim indirip denedim.fazla bi farklılık göremedim İyi olarak aksine bir düzeltme yapmışlarki. Az daha çarpıyordum H10 umu...olay şu yazılımı yükledikten sonra touch scren müzik çalar play konumunda iken resmen sağır hale geliyor.parça değişimi,ses ayarlaması v.b resmen bir işkence hailne dönüşüyor.müzik çaları stop konumuna aldığınızda ise touch scren normal hale dönüyor.Yazılımın açıklamasında zaten bu olaydan bahsetmişler fakat neden yaptıklarını çözebilmiş değilim...İlla v2.53 kullanıcam ben derseniz internette gezerken bulduğum ve şu an kullandığım ipodun ilk menüsüne benzetilmiş yazılımı kullanmanızı tavsiye ederim.onda sağırlık sözkonusu değil. Bilginize...
    http://rapidshare.de/files/30107958/H10_5G6G_UMSUpdate_v253.rar.html
    http://rapidshare.de/files/30108004/v.2.53_ums__ipod_temas__305_.rar.html
    '****' kısmına r a p i d s h a r e yazılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodisiac -- 20 Ağustos 2006; 18:34:48 >

• @ afrodisiac

Resimler için teşekkürler dostum. Gerçekten merak ediyordum içini. Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

Yeni versiyonda böyle sorunlar varsa hiç yüklemeye gerek yok o zaman.
    çalışır durumdaki aleti çalışmaz hale getirmenin bir anlamı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reathzul

Bi de yazmayı unutmuşum. Bazen parçayı açıyorum ama, ekranın altındaki şarkının uzunluğunu gösteren yer atıyorum 5.34 olması gerekirken 0.00 yani şarkı boş gibi. Dolayısıyla parça çalınmıyo. Aleti kapatıp açtığımda durum düzeliyor. Sebebi ne olabilir acaba bunların?

Aynı sorun bende de oluyor,resetleyınce duzelıyor,acaba versıondan mıdır ??
  • bugün firmware upgrade yapayım dedim.

ürün made in china...

bilgilerde kore yazıyor..

ürünün modeli h10 5gb ; color

önceden açılırken mtp v2.00 olarak açılıyordu... ums modunda (hdd olarak) açarken de v90 yazıyordu...

şimdi ise açılışta UM 1.10 PFD INITIALIZE yazıyor... upgrade den önce PFD değil de MTP INITIALIZE yazıyordu sanırım...

UMS modunda açarken ise şimdi "emergency connect" yazıyor...

bilgisayar bağlantısında fotoğraflara ait klasör yok..

upgrade yapma sebebim de bataryanın dururken boşalması idi. bu sorunu nasıl çözerim.

sanırım ben yanlış upgrade yaptım. versiyon 2.00 dan 2.51 e yükseldi ama kore - çin malı olduğu için upgrade sorunlu oldu gibi. ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız. hangi dosyadan bağlantı yapmalıyım...

teşekkürler...

• @ muhabbetfedai

internetten otomatik update yaparsan daha güvenilir olur.

UMS modunda "emergency connect" yazması normal. olması gereken de o zaten.

kore veya çin malı olmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum.
  • otomatik update sanırım.. 3xx kb lık bi dosya indirdim. onu çalıştırdım. otomatik buldu 2.51 i. ama sanırım avrupa kurdum.

photos kısmu yok browserda.
  • danimarkadan getirttiğim h 10 um sürekli kilitleniyordu
    ben de pilini çıkarmak zorunda kalıyordum bilgisayara takıp bişiler yükledikten sonra çok sık takılmaya başladı 2.51 2.52 denedim bende ama bu sefer de usb den çekememeye başladım cart diye çekince de sistem files missing gibi bişeyler yazdı birz uğraştım bişiler yaptım tam açıldı bilgisayara taktım yine usbden çıkartmama müsade etmedi ben de bilgisayarda çekip pilini çıkardım ve bi daha açılmadı
    garanti belgesi var ama faturasını gümrük de geri aldıkları için fatura yok ne yapmam gerekir
    lütfen yardımcı olun
    sevgiler saygılar
  • kutusunda beklıyor benım ırıver h 10 vakıtsızlıkten kullanamıyorum...
    merak ettıgım sudur benım bır sey ındırıp kurmam mı gerek ıllaa....dırek kablo baglayıp kullanabılmem mumkun mu:
    yoksa upgrade olmazsa olmaz mı?

tavsıyeler ve onerıler neler:
    ılk sarj ne kadar olmalı?

urun abd den alındı...20 gb...kırmızı....
  • arkadaşlar H10 un 20 gb lık modelini kullanıyrm, usa dan getirtmiştim, firmware ı 2.51 e yükselttim. cihazı taşınabilir hardidsk olarak gösterip o şekilde kullanıyrm ve hiçbir sorunum yok fakat bu yazılım güncellemesinden sonra "Music" klasörü içine attığım parçalar cihazı açtığımda "Music" dizini altında görünmüyor " Browser " dan girmem gerekiyor. eski sürümde böyle bir sorunum yoktu iki dizinde de görebiliyodum parçaları. Buna nasıl çözüm getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maglor telrunya -- 28 Ağustos 2006; 13:09:22 >
  • @ maglor telrunya

music klasörüne attığın parçalar otomatik olarak albüm yada sanatçı ismine göre sıralanıyor.
    klasör şeklinde görmek için media player ile parça yüklemen gerekiyor...
  • arkadaşlar 5 gb lık h10 almayı düşünüyorum. t30 kullanıcısıyım.. t30 u kardeşime verip almayı düşünüyorum. Ancak sayfaları okuyunca kafam biraz karışmadı değil. t30 la 3 aydır hiç sorun yaşamadım diyebilirim ve forumdaki sorunlar beni biraz korkuttu. ( amerika malı almayı düşünüyorum)Genellikle kilitlenmelerden bahsedilmiş ve sorun teşkil etmediği söylenmiş. t30 um 2 veya 3 kere kitlendi ve bu benim için sorundu. Ayda 1 veya 2 belki olabilir ama hafta 2 veya 3 bence gerçekten can sıkıcı. özellikte otobüstesiniz ve kilitlendi, yani ben şimdi pilini mi çıkaracam.İkinci olarak pil konusunda fazla şikayet yok ama ortalama 192 kbps mp3 lerde volume 30 da dinleyen arkadaşlar şarjın ne kadar gittiğini söyleyebilir mi? Ayrıca yedek pil satılıyor mu(türkiye de) ya da siz hiç ihtiyaç hissettiniz mi? 5gb ile 6gb arasında kapasite haricinde bir fark var mı? (yaşanan sorunlar ve çözümleri açısından da ayrıca) Çok soru sordum belki ama kullanıcılar belli bir süredir kullanıyorlar ve sorunlar ve çözümlerinin daha da oturduğuna inanıyorum. Cihaz sağlamlık konusunda sizce güvenilir mi yani o hissi veriyor mu? ( Bu soruyu cihazla ilgili çok sorun burada yazıldığı için soruyorum) Son olarak 5gb lık americadan gelenler ne kadardır? şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar farkettinizmi? firmware v. 2.53 de ses seviyesi v.2.51 'e göre arttırılmış.

sizin fark ettiğiniz başka değişiklikler varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 133T 313554R -- 4 Eylül 2006; 15:58:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom Pompadil

arkadaşlar farkettinizmi? firmware v. 2.53 de ses seviyesi v.2.51 'e göre arttırılmış.

sizin fark ettiğiniz başka değişiklikler varmı?

Senin bahsettiğin ses yükselmesi şu şekilde olabiliyor.Firmwareler 2 çeşit çıkıyor.1.si avrupa standartlarına göre ses sınırlaması yapılmış,2 si ise (daha cok Amerika için olanlarda oluyor)ses sınırlaması olmayan.Senin daha önceki kullandığın yazılım Avrupa standartalı için olan yazılımdı sanırım.Çünkü ben Bahsettiğin v.251-v2.53 yazılımlarını denedim.Hatta üst yazılarımı okursan v2.53 ün hiç de hoş olmayan bir yönünden bahsettim..Bilgine...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.