Şimdi Ara

iriver h10 hakkinda onemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (konu islenmis olabilir zamanim hic yok sadece link gondersenizde olur)
    arkdaslar iriver h10 aldim
    upgrade yapinca mpeg dosyasi yada benzer bir uzanti destekliyormu
    ne degisiyor ne gibi bir yarar sagliyor
    bide lcd ayarlarini bulamadim renkler cok koyu jpg ler berbat gozukuyor
    herkese slm

• ben h10 u yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum...
    sitesinde sunulan yeni firmwarelerde de video desteği yok..
    misticriver.net sitesinde de bu aletin video çalamayacağı söyleniyor h320 falan çalabiliyor da bu çalamıyor galiba...
    lcd ayarına ben de rastlayamadım heralde yok...
  • selamlar,ben de urunu yeni aldim,firmware upgrade yapiyorum,yapildi diyor,ama bir degisiklik yok,hala eski versiyonu gorunuyoyardimci olabilirseniz sevinirim.
  • Ben bir kaç aydır kullanıyorum ilk aldığımda versiyonu 2.03 dü upgrade ettim 2.10 oldu ve yeni özellikler geldi mesela bekleme yapaken çıkan saat gibi şey kum saatine değişti, şarkı içinde istenen iki nokta arasını tekrar çalma özelliği geldi, makine daha hızlı açılıp kapanmaya başladı, browser içinde daha hızlı okuma yapmaya başladı yaniwww.iriver.com da söylenen yeni versiyonla ilgili bütün özellikler yüklenmişti.
  • ben mi yanlis yapiyorum acaba,firmware updater diye bisey var,o kendi buluyo indiriyo yukluyo,yuklendi bikac kez yeniden baslatilmasi gerekebilir diyo,sonuc.hic bi degisiklik yok.kafayi yiyecemkullandigim versiyon 2.03 buldugu versiyon 2.51.
  • Arkadaşlar kullandığınız cihaz mtp mi ums mi ona dikkat ediyor musunuz? Eğer h10 u amerikadan aldıysanız o modeller mtp kullanıyor ona göre firmware versiyonu seçeceksiniz, avrupa veya türkiyeden aldıysanız o modeller ise ums kullanıyor. Bu çok önemli bir ayrıntı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drhope

Arkadaşlar kullandığınız cihaz mtp mi ums mi ona dikkat ediyor musunuz? Eğer h10 u amerikadan aldıysanız o modeller mtp kullanıyor ona göre firmware versiyonu seçeceksiniz, avrupa veya türkiyeden aldıysanız o modeller ise ums kullanıyor. Bu çok önemli bir ayrıntı.

tesekkurler.sorunu hallettim.mesele demek bundanmis.
    ayrica bazilari bu aletin de video gosterebileceginden bahsetti,arastirdim,ama o tur bisey bulamadim.h3xx serisinde oldugu gibi.bilgisi olan var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar o alet göstermiyor video h3xx seriside gösteriyor sın firmware ile ama belirli bir formattakileri gösteriyor mesela 10 fps olacakdiyor ozmandabişiye benzemez zaten bu aletleri ben bi araştrıdım olmıcakgibi sonuÇTA FİLM İÇİn İŞLEMCİ lazım ALEtler belirli Bi SEviYEYE Kadar BişİLEr yapabiliyorlar bende alıcam inşallah ama karar veremedim
  • 2. el bir tane h10 aldım. Sanırım PC üzerinden bazı folderları değiştirmişler ve silmişler.
    PC üzerinden bakıldığı zaman folder yapısı nasıldır. bi check etsenizde buraya yazsanız çok işime yarar..
  • arkadaşlar merhaba,

bir arkadaşım h320 ile film izlemenin zor olabileceğinden bahsetmiş. ben kendim h320 kullanıyorum. ve çok rahat sorunsuz bir şekilde film izleyebiliyorum. herhangi bir takılma ve yavaşlama olmuyor. ama tabi işin ayrıntısını bilmiyorum, yani fps 10 olacak gibi. ama sonuç olarak bu cihaz ile çok rahat bir şekilde film izlenebiliyor. bir dönüştürücü program sayesinde kendi pc nizde filmleri dönüştürüp mp3 çalarınıza atıyorsunuz ve bu sayede orjinal boyutundan çok daha az kapasiteye sahip oluyor. ben divx formatındaki filmleri bu işlemlerden geçirerek mp3 çalarımda izleyebiliyorum.

hepinize iyi günler....
  • peki mp3 atarken siz nasil atiyosunuz?yani indirdiginiz mp3leri id taglarini duzeltmeden atarsaniz ve id taginda sacma sapan seyler yazarsa mesela sarkici adinda indirdiginiz sitenin adi yazabiliyor.oyle de olunca aletin icinde bi suru sacma sapan artist album adi oluyo,aradigimi bulamiyorum,teker teker duzeltmek zorunda miyim?daha kolay bi yolu yok mu acaba?
  • Eğer H10 a attığın şarkının adının çalarken düzgün görünmesini istiyorsan şarkıyı atmadan önce şarkı adını albüm vs sini şarkının özelliklerine girip düzeltmeli ve sonra da media player ile synchronize etmelisin.
    Mp3 ün adını ne şekilde yazarsan h10 da o şekilde çıkar çalınırken parça.Bir de h10 firmwire update etmek isteyen arkadaşlar iriverin sitesinden bunu kolaylıkla yapabilirler ancak aletin nereden alındığı önemli.Eğer amerikadan alındıysa us bölümünden updare yapmalısınız

quote:

Orjinalden alıntı: tasimasu

peki mp3 atarken siz nasil atiyosunuz?yani indirdiginiz mp3leri id taglarini duzeltmeden atarsaniz ve id taginda sacma sapan seyler yazarsa mesela sarkici adinda indirdiginiz sitenin adi yazabiliyor.oyle de olunca aletin icinde bi suru sacma sapan artist album adi oluyo,aradigimi bulamiyorum,teker teker duzeltmek zorunda miyim?daha kolay bi yolu yok mu acaba?

• arkadaşlar ben iriver h10 almayı düşünüyorum acaba sıfırı piyasada ne kadardır fikri olan varmı?
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_4346654/mpage_1/key_//tm.htm#4346654

Burda yazanlar size yardımcı olabilir...

+1
    sorunumu bu sekilde cozdum,yardimlariniz icin cok tesekkurler.
  • Ben birkaç ay önce 350 ytl ye almıştım gittigidiyor.com üzerinden,kullanılmamış sıfır üründü ama spot mal oldu neyse herhangi bir sorun yok. tavsiye ederim
  • quote:

Ben birkaç ay önce 350 ytl ye almıştım gittigidiyor.com üzerinden,kullanılmamış sıfır üründü ama spot mal oldu neyse herhangi bir sorun yok. tavsiye ederim

saol arkadaşım bende bitane aldım çok memnunum ama bazı özellikleri bulamadım.shuffle düğmesi falan yokmu h10 nun?
  • arkadaşlar merhaba bende 8 aydır h10 kullanıyorum, geçen gün fw update yapmak için iriver updater 1.0'ı kurdum bilg. yüklemeyi de gerçekleştirdi internetten mtp versiyonu çekip fw update yaptı, daha sonra kapanıp açılacağını açılırken ekranda system initializing mesajının yazacağını bildirdi, aynen dediği gibi gerçekleşti ama sorun system initializing yapmaya başlayınca ortaya çıktı, pil bitene kadar system initializing yazıyor açılmıyor player, 2-3 gün bekledim her açtığımda aynı olay oldu
    pili söküp tekrar taktım external disk gibi tanıtıp format atmak için, fakat diski biçimlendir dediğimde hiç bir faaliyet yapmıyor, şarkılar hadi badem oldu da makina da mı gitti,
    hiç başına benzer olay gelen var mı ?
    yardımlarınız için teşekkürler
    saygılar
  • h10 nasıl bişey kaç gb

iriver h10 hakkinda onemli bir soru
  • Ben kullanıyorum tavsiye ederim..

Bende 5 GB lık var.Gayet ufak rakiplerine göre...

GB lık olanları da var ama onların boyutları biraz büyük...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.