Bildirim
Iris Online(gPotato) (OBT) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
gpotatonun çoğu oyunu güzel oluyor oyuna başlayamayı düşünüyorum indiricem şimdi
karakterler flyff karakterlerine benziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil -- 15 Ekim 2010; 19:22:14 >_____________________________ -
-
Açıldı oyundayım.İlk izlenim olarak,görüntü hoşuma gitti ve karakter kullanımı rahat. _____________________________ Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642 -
Sevdiğim tarzda bir oyun değil...
_____________________________ -
oyunla ilgili ufak bir sorunum var, ne zaman pvp alaninda gitsem 3-4 dakika icinde oyun hata veriyo ve atiyor _____________________________ -
http://contest.mmosite.com/giveaway/iris_online_closed_beta_key_giveaway_event/
bi key sitesi de benden, gece yatarken indirsin sabaha bakarırım artık
Karakteri seçiyorum kanal seçiyorum başlattıyorum altta bar doluyor ama dolunca girmiyor oyuna._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Asil
oynayan var mı kamerası biraz kötü oyunun kullanışlı degil pek
Bugün yükledim baya güzel 1-10 , 10-20 falan gidiyor savaşlar, talent benzeri sistem mevcut mesela warrior açtım ben defence veya two handed veya one hand+shield falan var karışık olarak da verilebiliyo.. kartlar falan var tam çözemedim k.bakmayın kartlar attack defence vb özellikler veriyor inscription skiliyle kart falan yapabiliyorsunuz düz uo da yazdığımız gibi mürekkep falan lol.Kamerası kötü deil düz arkadan gösteriyor istersen fareyle işaretleyip yürüyebiliyosunda bi çok oyunda olduğu gibi..
Kısaca söylicek olursam savaş var , quest var , meslek var binek vs var baya kaliteli battlegroundlarda fatal error yiyoruz ama düzeltirler sanırım forumlarında bug report a yazmışlar bunu..Bildiklerim bunlar.. Oyun güzel tavsiye ederim herkese oyundaki nickim Paw Saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turukai -- 16 Ekim 2010; 15:51:47 >_____________________________
-
Yahu bu güzel oyunlar hep en kötü zamanda çıkmak zorunda mı ya? Geçen sene de Allods ve Aika'da böyle olmuştu. Artık ne zamana oynayabilirim kim bilir...
Patch yaparken bu tarz bi uyarı veriyor.Çözümünü bilen?

quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted35

Oyunu tekrar kurmayı dene. Bendede öyle olmuştu._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: [Pato]
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted35

Oyunu tekrar kurmayı dene. Bendede öyle olmuştu.
Denedim.
2003 Üyesi || Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...! -
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
Herhangi bir firewall yüklümü makine de? eğer yüklü ise izin ver yada oyun boyunca kapalı tutmayı denermisin. Sonucu da yazarsan iyi olur
Onu da denedim.
Oyunda skill vurmak için anlamsız bir delay yaşıyorum. Tuşa bastıktan 2 sny sonra skill geliyor ama oyunda hissedilir bir lag durumu yok. Aynı sorunu yaşayan başkaları da var mı? _____________________________
2003 Üyesi || Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...! -
Sorunu hallettim fakat çok sık lag giriyor.Ayrıca hemen hemen her BF'de oyundan atıyor.Neyse ki henüz CB.
bende geliyorum cb ye.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki