Şimdi Ara

irem diye bir kız (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
639
Cevap
0
Favori
62.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz istediniz ben yazdım. Millet uzun uğraşlar sonucu irem denin şahsın kim olduğunu buldum hatta resmi bile var. Bu hikaye uydurma böyle bir olay yok yıllardır bizi keklemişler. Yok kızla sevgilisi kavga etmiş adam kaza yapıp ölmüş hepsi yalan. Olayı birde benim yazdıklarımdan dinleyin.

Bir mart gecesiydi dışarıdan kedilerin miyavlama sesleri geliyormuş. malum mart ayı kedilerin çiftleşme ayıydı. Adam eve mal getirmiş parti yapacaklarmış. Uyuşturcu partisi. Tabi bu irem denen kız la değil başka kızlar bulmuş o gece gittiği bardan 2 tane ucuz kadını almış eve getirmiş. Başlamış partiye adam kadının göbeğinin üstüne uyuşturucuyu döküp koklamaya başlamış.(serdar ortaçtan özenmiş karabiberimdeki gibi) Adam bayağ kudurmuş yani kendini kaptırmış. Uyuşturucunun dozunu kaçırmış. Tabi diğer iki kadın durumlarıda farklı değilmiş. Adamın diğer elindede viski kadehi içtikçe içiyor kendini kaybediyormuş. Adam iyici kafayı bumuş ardından kızlarla oynaşmışlar. Tam o sırada kapı çalmış. Adam yavaş adımlarla kapıyı açmaya gdiyormuş neden yavaş adımlarla açmaya gidiyor diye soracak olursanız e adam kafayı bulmuş o yüzden. Adam kapıyı açınca karşısında iremi görür. İrem içeri dalar ve çıplak şekilde salonun ortasında yatan 2 tane kadını görünce sevgilesine kızar. Adam da evden hızla dışarı çıkar. Arabasına biner. Gaza basabildiği kadar basar basar ve sonunda adam kaza yapar ölür. İremde adamın öldüğün duyar. Sonuç olarak adam ölmüştü irem bu olaya pek üzülmez. Ardından malum cenaze işleri filan falan. Cenazeden 1 hafta sonra irem sevgilisinin evine gider. İçeri girdiği zaman kadın duygulanır yani irem. Sevgilisinin odasına girer ve odada sevglisinin notlarına bakar.

İşte o an bu şarıkının bulunduğu notların içinde çocuğun çalışmaları varmış. Şimdi burada geçmişe dönüyoruz kadınları bardan aldığı yere adam burada yani barda çalışıyormuş oranın solistiymiş orada şarkıların söylüyormuş. Tamam şimdi olaya kaldığımız yerden devam edebiliriz. Kız yani irem notların arasında bu dinlediğiniz şarkının bestelerini görür sevgilisinin gitarını eline alır. sevgilisinin çekmecesindeki ses kayıt cihazının record tuşuna basar. Başlar çalıp söylemeye.Kız şarkıyı kaydettikten sonra bakar başka şarkı sözleri varmı diye. İşte orada sırlar herdesi kalkar. Sevgilisinin ondan önce sevdiği bir kız varmış adam sevgilisini kaybedince bu şarkıyı yazmış. Sevgilisi ise kanserden ölmüş. (Yazık kıza) Adam ne zaman eski sevgilisini hatırlasa bu şarkıyı söylermiş. İşte bizim iremde çıkıp bu şarkıyı ber yazdım sevgilim için diye bir söylenti yaymış. Yaw olay biraz karışık ama. Benim anlatımım sayebinde olay netliğe kavuşmuş oldu. Hızlı yazdığımdan dolayı yazı harfler yanlış yazılmış olabilir. Hatta yakında bu olayın gerçeklerini deşifre programında gün yüzüne çıkartıcaz.

Not: Bu olay tamamiyle uydurmadır. Gerçeklerle alakası yoktur. ( Ama neden olmasın bir komplo üreteyim dedim)

İşte kızın resmi artık o yalnız ve ünlü biri.

irem diye bir kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 4 Ekim 2005, 18:24:20 >

• Yok valla böyle bi kız var.arastırdım 19 yaslarında bi kız arkadasımız.ama sarkının sözleri ona ait deil(miş)
    bir erkegin kız arkadısına yazıdıgı bi sarkıdan alıntı o kadar böyle valla ama sarkı gercekten harkulade güzellikte dimi ama? bu arada besiktas a ne caktık ayıptır sölemesi dimi? bir beşiktaslı arkads milan macından sonra bana aynen FENER E BİR İKİ BİDE KAKA NIN Kİ gibi oldukca sanatsal içerikli bir söz söylemişti bende BEŞİKTAS A BİR İKİ BİDE anELka NINKİ

• quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

simdi onu dinliodum war yaa.. manyak bisi yaa

ya tüylerim tiken tiken oldu valla

• Ref.: (x2)
    Sie liegt in meinen Armen
    Ich kann es nicht ertragen
    es war ihr aller letztes Wort
    Ich liebe dich dann ging sie fort

Es war unser erster Streit
    sie ist in meinem herz
    dann war sie weg (war sie weg)
    diesmal ging ich viel zu weit
    ohne sie dachte ich es würde gehen
    doch ich blieb so stur
    denn ich war enttäuscht
    unser liebesschwur
    doch ich brauche dich
    denn ich brauche dich
    denn ich liebe dich
    nur dich

Refrain:
    Sie liegt in meinen Armen
    Ich kann es nicht ertragen
    Ich liebe dich dann ging sie fort (x2)

Wir wollten uns sehen
    darüber reden warum wir uns nicht verstehen,nicht verstehen
    was müssen wir ändern?
    wir wollten etwas finden damit wir uns wieder binden
    doch es wurde zum streit
    wir waren nicht bereit
    du rastest aus und ranntest raus
    du schriest es ist endgültig aus,aus..

du standst einfach auf
    du liefst einfach los
    und ich sah es nicht
    und in deinem Kopf
    war ich daran schuld
    dass du es nicht mehr sagst

Ref.: (2x)
    Sie liegt in meinen Armen,
    ich kann es nicht ertragen

und ich bete zum herrn,
    dass er mich zu sich nimmt
    dass ich bei dir bin
    damit wir wieder vereint sind (x2)

Ref.:
    Sie liegt in meinen Armen,
    ich kann es nicht ertragen

• güzel çok güzel müthiş güzel eee yeter güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueangel_elif

BU FORUMA GİRMEMİN TEK SEBEBİ SİZE İREMİ ANLATMAK...BUNDAN YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE ARKADAŞLARLA DİNLEDİK PARÇAYI VE İNANILMAZ BEĞENDİK ÇOOOOOOOOOOK ETKİLENDİK HEPİMİZ İKİ ÜÇ GÜN SONRAYSA İREMİN BİZİM OKULUN YANİ BURSA MİLLİ PİYANGO ANADOLU LİSESİNİN 2 YIL ÖNCEKİ MEZUNLARINDAN OLDUĞUNU ÖĞRENDİK VE İREM O GÜN OKULA GELDİ DERSİMİZE GİRDİ ÖĞRETMENİ ZİYARET AMAÇLI VE O GÜN ŞARKIYI TÜM SINIFLARDA YAPTIĞI GİBİ BİZİM SINIFTA DA SÖYLEDİ İNANILMAZ TATLI GÜZEL SESLİ CANAYAKIN BİRİSİ...BİZİM DE İLK AKLIMIZA GELEN ŞARKININ HİKAYESİNİN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI SORMAK OLDU VE AYNEN İREMİN SÖYLEDİKLERİ 'KESİNLİKLE BÖYLE BİRŞEY YOK TAMAMEN YANLIŞ BİR SÖYLENTİ' İSTEDİĞİNİZ KADAR ARAŞTIRIN BU BİLGİLERİN DOĞRU OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ
    BİLSEM ÖNCEDEN YAZRDIM YA NE GEREK VARDI BU KADAR MERAK YAPMAYA:

evet hikayesi gerçek değilmiş önceki sayfalarda yazımıştı bu..bi de sorsaydınız acaba sözlerini kendi mi yazmış acayip merak ettim şimdi

• bu konu baya uctu ne sarkımıs beee helal olsun cıkaran arkadasa
  • ya kardes sarkıyı nasıl ındırıyoz
  • sarki super benim gibi duygusuz bı ınsanı bıle aglatmayı basardı nedıyım kızada cok uzuldum yanı ben derımkı ölürken bile yanımda ol sevgilim
  • arkadaslar irem in olmesi yada olmemesi kimseyi ilgilendirmez o kız bir bir sarkı yorumlamıs ve muhtesem yorumlamıs bizede dinlemek duser haksızsam mail atın bu forum a ilk ve son girisim oluyor bu!!!
  • Arkadaşlar ben de bir yerde rastladım.Bu da İrem'in diğer şarkısıymış.Ama bu hareketli bir şarkı ve cep telefonundan kaydedilmemiş.Dolayısıyla sesi biraz farklı ama ben cep telefonunun ses kaydı(amr) olarak da ekledim.Artık karar sizin bu da İrem mi,değil mi?

İrem-Kölem Ol
  • ohaaaaa kız bide şarkıcı çıkıormuşşşş
  • şarkı güzel ama kızın sesi çok güzel diil okulda havire çalınıyo böğğ geldi..
  • Bana saçma geliyor. Sesi bile titremiyor, hiçbişey olmamış gibi şarkıyı söylemiş. İçinde duygu yok. Uyduruk, beğenmedim.
  • ya bu parca yalanda ama sozlerı cok etkıleyıcı bunu nerden ındırcem onlıne olan bırı warsa we bılıosa acıl gonderebılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pENe -- 7 Ekim 2005, 21:50:48 >
  • uFF Ya BeN Çok EtKiLeNdİm aĞLa ALLaH AğlA aMa ArTık aĞLaMaM ÇüNkÜ HikAyEnİn bİr eTkİLeYiCi YaNı kAlmAdI.....BeN Bi gEnÇ kıZıN aŞk gİbİ GüSeL dUyGuYU bu KaDaR aCıKLı YaŞaMAsIndAn eTkİLeNmİŞtİm öYlESiNe YaZıLMıŞ şEyLer PeK İLgİ Çekİçi DeĞİl.....AmA şArKI Çok SüPer HattA öTeSi..
    "....sewmesende beni ösledim sesini,git desemde yine gitmesen..."
  • ŞARKININ AKORLARINI BULABİLEN YADA ÇIKARABİLEN VARMI???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalet_Sewgilim

uFF Ya BeN Çok EtKiLeNdİm aĞLa ALLaH AğlA aMa ArTık aĞLaMaM ÇüNkÜ HikAyEnİn bİr eTkİLeYiCi YaNı kAlmAdI.....BeN Bi gEnÇ kıZıN aŞk gİbİ GüSeL dUyGuYU bu KaDaR aCıKLı YaŞaMAsIndAn eTkİLeNmİŞtİm öYlESiNe YaZıLMıŞ şEyLer PeK İLgİ Çekİçi DeĞİl.....AmA şArKI Çok SüPer HattA öTeSi..

Eyvah! hayaletin kendisi geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: Hayalet_Sewgilim

uFF Ya BeN Çok EtKiLeNdİm aĞLa ALLaH AğlA aMa ArTık aĞLaMaM ÇüNkÜ HikAyEnİn bİr eTkİLeYiCi YaNı kAlmAdI.....BeN Bi gEnÇ kıZıN aŞk gİbİ GüSeL dUyGuYU bu KaDaR aCıKLı YaŞaMAsIndAn eTkİLeNmİŞtİm öYlESiNe YaZıLMıŞ şEyLer PeK İLgİ Çekİçi DeĞİl.....AmA şArKI Çok SüPer HattA öTeSi..

Şimdide Neslihan çıktı. Onuda dinle
  • şarkı süper...duyduklarıma göre o kızın adı gerçekte irem değilmiş...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.