Şimdi Ara

iRacing (2010-2015) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.561
Cevap
47
Favori
119.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih8134

    Merhabalar, oyunu dün steam üzerinden 6 aylık abonelik şeklinde satın aldım. Bugün denemek için oyuna girdim ancak kamera açısı hiç hoşuma gitmedi. bu oyun kesinlikle tek 15 inçlik bir ekranla oynanmıyor mutlaka daha büyük bir tek ekran veya 3 ekran lazım. her neyse soruma gelecek olursam. oyun için iade talebi oluşturdum ancak iade olur mu aklımda bazı şüpheler var. son dönemde bu oyunu alıp iade edip parasını geri alanlar var mı ? teşekkürler.
    Sorunuza cevap veremeyeceğim fakat kamera açısını direksiyon başında iken de ayarlayabilirsiniz. Sağ altta açılan standings relative tyres gibi göstergelerden bir tanesi graphics adjust olması lazım. Oradan sürücünün boyunu, konsola yakınlığı , dikiz aynasının uzaklığını vs ayarlayabilirsiniz.

    15 inç evet küçük kalabilir, özellikle yanlardaki arabaları görmek işin 3 ekran veya 34 inç curve monitör veya vr gözlük iş görür. Diğer yandan bu bir oyun değil bildiğiniz gibi, ciddi anlamda Prof bir simülasyon. İade etmeden önce ilginiz var ise biraz zorlayın kendinizi derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de ilk kez deneyimleyeceğim iRacing'i ama bende 240 derecelik Logitech Momo var. İş görür mü sizce? Normalde arcade-sim takılıyorum Project Cars 2, F1 2019, DiRT Rally falan ama iRacing'in de tadına bakayım sonuçta kaybedecek bir şeyim yok dedim ve bir aylık abonelik aldım. Rookie serilerde pratik yapmayı düşünüyorum özellikle Mazda MX-5'te birinciyle 2-3 sn farklara düşmeden yarışlara girmeyi düşünmüyorum. Bir öneriniz ya da rehber videosu falan var mı yeni başlayanlar için? Bir de 240 derece direksiyon sıkıntı çıkarır mı? Dahili H-vites var direksiyonda, onunla da vitesi hallederim diyorum zaten öyle çok bir hedefim yok sadece deneyimlemek istiyorum dediğim gibi tatmin eder mi yoksa vazgeçeyim mi bu sevdadan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda MX-5'te vitesi direksiyonun arkasındaki kulakçıklar ile debriyajsız olarak kullansak sıkıntı olur mu yoksa ilka debriyaj lazım mı? Vites geçişlerinde bir ses geliyor arabadan acaba debriyajsız kullandığım için mi? Bende debriyaj yok eğer debriyaj lazımsa ne yapabilirim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Auto blip ya da auto clutch dan birini seçip kullanabilirsin sorunsuz olarak. Rivayet bu sekilde kullanıldığında sistem ceza olarak tur başına bir miktar yavaşlatmakta diyorlar ama ben yazılı olarak bir yerde bulamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bekir ÖZAKIN

    Auto blip ya da auto clutch dan birini seçip kullanabilirsin sorunsuz olarak. Rivayet bu sekilde kullanıldığında sistem ceza olarak tur başına bir miktar yavaşlatmakta diyorlar ama ben yazılı olarak bir yerde bulamadım.
    Hocam peki o vites geçişlerindeki ses neden oluyor? Debriyajlı kullananların videosunu izlediğimde o ses yok. Auto blip ve auto clutch tam olarak neyi ifade ediyor acaba?
  • Auto blip vites düşürürken bizim halk arasindaki adi ile ara gas yapma. Auto cluch otomatik deprijay. Sese gelince ona takilmaya gerek yok. Debriyaj ve h-shidter vites kullanıldığında olmaz ama mazda da cok vakit gecirmeye de gerek yok. Daha zevkli ve güncel seriler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir ÖZAKIN -- 20 Nisan 2020; 21:35:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bekir ÖZAKIN

    Auto blip vites düşürürken bizim halk arasindaki adi ile ara gas yapma. Auto cluch otomatik deprijay. Sese gelince ona takilmaya gerek yok. Debriyaj ve h-shidter vites kullanıldığında olmaz ama mazda da cok vakit gecirmeye de gerek yok. Daha zevkli ve güncel seriler var.
    Hocam birkaç kişiyle konuştum ve rookieden çıkmak için en iyi yolun Global Mazda olacağını söylediler. Sizin öneriniz ne olur?
  • Road (yol) serisinde devam etmek istiyorsan evet mazda ile bir an evvel sr yi 4.00 üzerine çıkarıp D class olabilirsin sezon sonunu beklemeden. Bu nedenle yarışayım yarış kazanayım falan diye uğraşma mazda da orası çok sıkıntılıdır. Sr yi artırmak için inc ( incident) ne kadar düşük tutarsan o kadar çok kazanırsın. Off track alma contact yapma temiz temiz sür sıralama önemli değil sr için.

    Oval de devam edicem diyorsan street stock aracı gayet güzel ve güzelde yarışları olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bekir ÖZAKIN

    Road (yol) serisinde devam etmek istiyorsan evet mazda ile bir an evvel sr yi 4.00 üzerine çıkarıp D class olabilirsin sezon sonunu beklemeden. Bu nedenle yarışayım yarış kazanayım falan diye uğraşma mazda da orası çok sıkıntılıdır. Sr yi artırmak için inc ( incident) ne kadar düşük tutarsan o kadar çok kazanırsın. Off track alma contact yapma temiz temiz sür sıralama önemli değil sr için.

    Oval de devam edicem diyorsan street stock aracı gayet güzel ve güzelde yarışları olur.
    Hocam peki prac ve solo test kısmında inc artıp azalıyor mu? Geçen baktım hiç yarışa girmemiş olmama rağmen inc 6 gözüküyordu.
  • Race ve time trail dışındaki inc ler sr yi etkilemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iracing de hesap silme var mı? Yada hesabımızdaki isim ve adress değiştirme fln? Türkçe karakter kullandığım için düzgün yazmıyor ismim. bir de ek olarak araba fiyatlarına ve pist fiyatlarına nerden bakıyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengavers

    Arkadaşlar iracing de hesap silme var mı? Yada hesabımızdaki isim ve adress değiştirme fln? Türkçe karakter kullandığım için düzgün yazmıyor ismim. bir de ek olarak araba fiyatlarına ve pist fiyatlarına nerden bakıyoruz
    Support kısmından ulaşırsanız düzeltiyorlar onu. Araçlar 11.95$, pistler 14.95$ diye hatırlıyorum. Sabit fiyat olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Support kısmından ulaşırsanız düzeltiyorlar onu. Araçlar 11.95$, pistler 14.95$ diye hatırlıyorum. Sabit fiyat olması lazım.

    Alıntıları Göster
    tamam teşekkürler
  • https://www.youtube.com/watch?v=NnoQNali5QI





  • https://www.youtube.com/watch?v=XsEtQmhSmEQ&feature=emb_title


    https://www.youtube.com/watch?v=arQELNjTl0Q






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 23 Mayıs 2020; 3:40:20 >




  • Steamden üyelik alınca yarı yarıya daha ucuza geliyor. Sitesinden almak yerine steamden almak daha mı mantıklı? 12 ay 150 lira steamde. Yeni başlamayı düşünüyorum şu direksiyonum gelsin 1-2 haftaya.

    Edit: Uzun vadede baya pahalıya geliyormuş oyun vazgeçtim şimdilik. AC, ACC veya f1 a yöneleceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korhan4045 -- 29 Mayıs 2020; 22:12:19 >
  • Selam arkadaşlar steam üzerinden 1 aylık abonelik almak istiyorum merak ettiğim devam etmek istersem 12 aylık aboneliği indirimli fiyata alabiliyormuyuz çünkü ilk ay 18tl sonraki aylar 24tl diyor bir aylık abonelikte. bir aylık aldığım için 12 aylık indirimli fiyattan yararlanabiliyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cupra_R

    Selam arkadaşlar steam üzerinden 1 aylık abonelik almak istiyorum merak ettiğim devam etmek istersem 12 aylık aboneliği indirimli fiyata alabiliyormuyuz çünkü ilk ay 18tl sonraki aylar 24tl diyor bir aylık abonelikte. bir aylık aldığım için 12 aylık indirimli fiyattan yararlanabiliyor muyuz?
    Şu an 12 aylık üyelik fiyatı 150 TL gözüküyor . Bu fiyttan üyeliğini uzatabilirsin
  • https://www.youtube.com/watch?v=7Pu935y02Bc





  • Bu oyun için detaylı bir bilgilendirme yazısı bulmak lazım. Mesela d class veya yukarısı için yarışlara katıldıkça 5 usd gibi ödeme yapıyormuş sistem. Sürekli yarışmayı teşvik ediyor ve bu kazanılan iracing usd ler ile yeni araç ve pistler almak mümkün oluyormuş. Detaylarını bilmiyorum.

    Diğer taraftan offical yarışlar çok çok az geliyor bana . d classtan çıkamadım , 4,90 kilitlendik kaldık. mx5 yarışı ve şimdi yeni sezonda m4 ve cayman yarışları gelmiş , cayman almıştım zaten geçen ay. Fakat oyuncuların hepsi mi yetenekli anlamıyorum , sürelere bakıyorum , d classta bile korkunç hızlı adamlar denk geliyor. Ya da yarış sonunda bir bakıyorum a b c class adamlarla yarışmışız bütün yarış.

    Gitgel yaşıyorum oyuna karşı. İnat ettim lisans yükseltmeye , yoksa cidden adamı boğuyor. Zor , rakipler güçlü , en ufak hatada cezalandırması çok fazla. Ciddi anlamda ilgili alakalı vakit ayırabilen insanlardan , bağlı insanlardan oluşuyor katılımcıları. Yani öyle ayda bir açayım 2 tur atayım diyebileceğiniz bir iş değil. 5 saniye fark atarlar tur başına .




  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.