Şimdi Ara

İQ Option'ı bilenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir forex sitesi gördüm fakat internette en ufak bir yoruma dahi rastlamadım. Forex yatırımcısı olarak cumartesi ve pazar işlemlerin kapalı olduğunu biliyorum fakat burda işlem yapabiliyorum Durum beni kıllandırdı ve bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle o sitede yatırım yapmayın site resmen paranızı almak için kendini zorluyo. Anlatmama gerek yok heralde. Çok berbat bir sistemi var. Size Binarybook ve GCM forex sistemlerini öneririm. Ama IQ options'tan uzak durun.
  • dostum sen siteden ne zarar gördün arkadaşım ordan sürekli işlem yapıyo istediği anda da 3 gün içerisinde parasını çekiyo binarbook sağlamdır ama bende gcm yi önermem asla..
  • Bu forexte iyi para var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edib52

dostum sen siteden ne zarar gördün arkadaşım ordan sürekli işlem yapıyo istediği anda da 3 gün içerisinde parasını çekiyo binarbook sağlamdır ama bende gcm yi önermem asla..

neden hocam gcm iyi degil mi suan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A.I.L.A | PS5 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2 aydır bu piyasayı araştırıyorum bir arada ıq option gerçek hesap actım oynadım cüzzi bir parayla bahsi bile yapılmaz :))) iyi sonuçlarda aldım sonra bir akşam herro merro deyip kaybettim. sistem güzel bana kalırsa en iyi platform onlarda kolay anlaşılır çok yönlü ve kullanması çok kolay. digerlerinden daha ayrıntılı kullanışlı ve tatmin edici bir platform bence. hemen hemen her firmada uyeliğim var ve denedim hepsini bundan dolayı bu fikrimi iletiyorum arkadaşlar. aslında beni düşündüren tek şey burada bu piyasayla ve firmalarla ilgili çok fazla şikayet olması beni endişelendiriyor ve gerçek bir yatırıma geçip güvenle işlemlerimi yapıp keyifle paramı çekmek neredeyse imkansız gibi duruyor.bu durum olmasa çok kazançlı ve keyifli bir meslek olurdu hepimiz için eminim.tabiki her şikayetin doğru olması spekülatif olması da mümkün olmaması da mümkün. ben burda direk suçlama yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın. ama araştırmalar bu piyasadaki firmaların çoğunluğunun özellikle kazandıktan sonra para çekmek istediğinizde size ödeme yapılmadığını yada çok uzun uğraşlar ve zaman kaybından sonra kısıtlı ödeme yapılarak geri kalan paranız türlü bahanelerle bloke edilip el konuluyormuş. ben kendimde çok araştırma yaptım internetten tabiki bunu sizde yapabilirsiniz. bu araştırmalarım sonucunda bu noktalar çıkıyor genellikle. ama dediğim gibi bu nedenler beni çekimser yapıyor ve gerçek bir yatırıma geçmek konusunda ciddi feren yaptırıyor bana. yoksa piyasa şahane ama kazanmak bahane gibi duruyor :))) internetteki bir çok araştırdığım sitelerden bahsetmiyeceğim sadece birini ekleyeceğim onu dikkatle incelemenizi tavsiye ederim. zira eklediğim site türkiyenin resmi saygın bir kuruluşudur spk...

http://www.spk.gov.tr/duyurugoster.aspx?aid=20120611&subid=0&ct=c

• ssungur33 kullanıcısına yanıt
    biraz geç cevap biliyorum ama tam olarak sorunun cevabını aldınmı hâlâ bilmiyorum o yüzden yazıyorum
    haftasonu piyasalar normalde kapalıdır fakat iqoption müşterilerinin hafta sonuda yatırım yapabilmesi için tamamen kendileri piyasayı yönlendirir ve gerçek piyasayla alâkası yoktur o yüzden haftasonu yatırım yapmak çok tehlikeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi iyi kaptırın paraları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu finansal piyasaları hala bi oyun (oynamak) olarak gören varsa çok kaybedersiniz, arkadaşlar. Yatırım yapmadan önce bi eğitim alın, öğrenmeye çalışın bi strateji deneyin. Rulet gibi düşünürseniz, işiniz zor.. Çok kayıp yaşarsanız. Bu bir manipulate bi piyasa değil, işi öğrenirseniz güzel paralar kazanırsınız doğru bir kasa ve risk yönetimi ile.

Saygılarımla.

IslemOdası Group

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soft4y -- 10 Kasım 2017; 1:5:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forex neymiş bitcoin/altcoin piyasası varken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.