Şimdi Ara

IQ-MODELİ YENİ CEP TELEFONU ÖN SİPARİŞ ALIMLARI BAŞLADI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

Sevgililer gününde hediye alacağınız Piranha akıllı cep telefonu ve tabletlerde, sevgililer gününü ölümsüzleştirmek adına açılış logosuna sevgilinizin ismini yada özel notunuzu yazdırın kampanyası yakında başlayacaktır. Aynı zamanda akıllı cep telefonlarında arka pil kapağı üzerinede isim yada tarih yazdırtabilirsiniz.

Şimdi reklamım zamanı değil rıdvan bey zen ürünüzdeki sorunları düzeltin ondan sonra reklam yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zen ile üzerine para ekleyip değiştirmek mümkünmü acaba?Ayıplı mal sattınız bunu telafi etmeniz lazım, insanlar mağdur oldu. Bakarsınız biri emsal teşkil edecek mahkeme kararı ile kapınıza postalayıverir ZEN telefonunuzu ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir!

• Satış sonrası destek çok önemli belliki firma daha önce çok hata yapıp güven kaybına uğramış. Yaptığı hatalardan ders çıkarıp güven kazanması Lazım.Cihaz çıksın bakalım Kullanıcı yorumlarına göre hareket ederiz.

• http://forum.donanimhaber.com/m_101840548/tm.htm Piranha Zen Ana konu herkesi beklerim dostlar
  • Rıdvan bey önbellek 1 gb değil demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isokocak -- 22 Ocak 2015; 12:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

Rıdvan bey önbellek 1 gb değil demi

Sayın isokocak,

Ön bellek için özel bir alan ayrılmadı yani hafızanın tamamı kullanılabilir.
  • quote:

quote:

Sayın isokocak,

Rıdvan bey zen ile IQ yu takas mümkün mü? Aradaki farkı ödeyerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: firemusa402

quote:

quote:

Sayın isokocak,

Bu ne saçma sapan bir istektir? Firma ikinci el alım satım mı yapıyor da böyle bir şey olsun? Garip bir milletiz gerçekten
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    ilk bakışta garip bir istewk gibi gelebilir. ama firma donanımsal olarak arızaları olan telefonları (ZEN leri) satıp arkasına bir daha bakmazsa insanlarda bari değiştirin diyor. Garip olan 1.5 sene sorunlu ürünleri satıp sorunları kabullenmeyip satın alan müşterilerin yüzüne bakmamak mı yoksa mağdur müşterinin değiştirin demesi mi?

Başka firma olsa Mesela Quadro daha kaç aylık firmaki ürünü 50 kez değiştirirdi. Düşünsenize daha 1.5 sene önceki teknolojiye sahip telefonun dokunmatiği sorunlu ve bu sorun ne düzeltiliyor ne de çözüm bulunuyor.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Önemli olan sizin satarken bunu belirtip belirlediğiniz tamam fiyata baktiginizda uygun önemli olan donanim ve yazilimsal uyum simdi zen serisinde mağdur kalanlar için bir Cozum buldunuzmu ben yerinizde olsam ve tüketiciyi dusunuyorsaniz madem getirin zen ileri bu yeni ürünü size 299Tlye verelim yada 399 neyse artik bu şekilde bir yaklasim sergilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

quote:

quote:

Sayın isokocak,

Bu ne saçma sapan bir istektir? Firma ikinci el alım satım mı yapıyor da böyle bir şey olsun? Garip bir milletiz gerçekten

Sen zen ürününü kullanıyor musun gardaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Cankatan

ilk bakışta garip bir istewk gibi gelebilir. ama firma donanımsal olarak arızaları olan telefonları (ZEN leri) satıp arkasına bir daha bakmazsa insanlarda bari değiştirin diyor. Garip olan 1.5 sene sorunlu ürünleri satıp sorunları kabullenmeyip satın alan müşterilerin yüzüne bakmamak mı yoksa mağdur müşterinin değiştirin demesi mi?

Başka firma olsa Mesela Quadro daha kaç aylık firmaki ürünü 50 kez değiştirirdi. Düşünsenize daha 1.5 sene önceki teknolojiye sahip telefonun dokunmatiği sorunlu ve bu sorun ne düzeltiliyor ne de çözüm bulunuyor.

Kardesim cok iyi ozetlemissin bravo

1 senedir Zen kullaniyorum. Dokunmatigi problemli. İlk aldigimda youtubeye fokunmatik problemini video olarak attim. Neden yaptim bunu kimse kusura bakmasin insanlar alirken bilsin. Ben telden memnunmuyum evet memnunum. Ancak telefonun dokunmatik hatasi adina 5 mb lik ne oldugu belli olmayan sirf milleti sindirmek icin yayinlanan guncelleme sonrasi anladim ki piranha hic bir twlegonunun arkasinda duramaz kusura bakmasin. Kendi gelistirmiyor disardan bekliyor hep. Kisacasi twlefonlari guzel is yaapar ancak zen gibi insallahh milletin elinde patlamaz İQ modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

quote:

quote:

Sayın isokocak,

Sen zen ürününü kullanıyor musun gardaş

Alıntıları Göster
    Avea In-Touch ile rekabet edebilmesi zor gibi görünüyor. MTK işlemcili telefonları sadece Çin'den ucuza getirtebiliyorsanız alın derim naçizane tavsiye olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Avea In-Touch ile rekabet edebilmesi zor gibi görünüyor. MTK işlemcili telefonları sadece Çin'den ucuza getirtebiliyorsanız alın derim naçizane tavsiye olarak

Abartmayın, 2 GB Ram ve 6592T işlemci. 6592 Snapdragon 600-800 arasında bir işlemci ki turbo versiyonu bu. İntouch'u performans anlamında 1,5-2'ye katlar. Önemli olan firma desteği ve yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta1907 -- 26 Ocak 2015; 15:30:51 >
    Sar değeri nedir aletin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Sar değeri nedir aletin?

Baş: 0.68 W/kg Vücüt: 0.56 W/kg
    Bu değerler nereye göre?

Türkiyede mi test ediliyor sar değerleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bu değerler nereye göre?

Türkiyede mi test ediliyor sar değerleri?

Sayın MÜŞAVİR,

GSM 900/1800/1900 MHz WCDMA 900/2100 MHz arası frekanslardan alınan en yüksek değerlerdir. Türkiye ve yurt dışında bu frekans aralığında testler yapılmıştır.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta1907

quote:

Abartmayın, 2 GB Ram ve 6592T işlemci. 6592 Snapdragon 600-800 arasında bir işlemci ki turbo versiyonu bu. İntouch'u performans anlamında 1,5-2'ye katlar. Önemli olan firma desteği ve yazılım.

Sayın Vendetta1907,

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Ürün satın alan kullanıcılara ulaştığında özellik ve yeterlilik bakımından müşterilerin yorumlarını göreceğiz. Kişisel olarak asıl işim bu konular üzerinedir. Özellik bakımından piyasada üst seviye cihazların bile sahip olmadığı özellikler bulunmakta. Yani basit gördüğümüz özellikleri marka firmalar kullanıcıların gözüne sokarcasına reklamını yapmakta ancak biz böyle bir gereksinim duymuyoruz ve bu üründe telefon kullanıcılarının istedeği her özelliğin bulunduğunuda söyleyebilirim.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta1907

quote:

Sayın Vendetta1907,

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Ürün satın alan kullanıcılara ulaştığında özellik ve yeterlilik bakımından müşterilerin yorumlarını göreceğiz. Kişisel olarak asıl işim bu konular üzerinedir. Özellik bakımından piyasada üst seviye cihazların bile sahip olmadığı özellikler bulunmakta. Yani basit gördüğümüz özellikleri marka firmalar kullanıcıların gözüne sokarcasına reklamını yapmakta ancak biz böyle bir gereksinim duymuyoruz ve bu üründe telefon kullanıcılarının istedeği her özelliğin bulunduğunuda söyleyebilirim.

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    uzun uzun yazmıştım, forum attı:).. özetle, foto çekimi hakkında fikir sahibi olmak istiyorum. bugün bu telefonu almamak kendimi zor tuttum.. daha önce zen kullanmıştım, yazın, tadı damağımda kalmıştı, hem telefon, özellikle foto çekimleri harikaydı. sonra grande modelini aldım.. daha büyük ekranlı diye, grande de iyi ama, foto kalitesi sensör farkından dolayı pek iyi değildi.. şimdi tuşlu telefon:) kullanıyorum.. meraklıyım biraz teknolojiye.. arayış içindeydim.. imdadıma yetişti bu model..
    Rıdvan Bey, merak ettiğim şu, özellikle foto çekimini karşılaştırırsanız, hangi telefonlarla kıyaslayabilirsiniz.. note 4 kalitesi olmaz belki ama, örnek gm discovery veya casper via v8 vb gibi telefonlar karşılaştırırsak durum ne olur? veya örnek birkaç fotolarını ekleyebilir misiniz siteye? çok ama çok memnun olurdum. sadece foto kalitesini merak ediyorum.. şimdiden hayırlı olsun size ve kullanıcılara.. saygılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.