Şimdi Ara

**İPTAL** NEXUS 4 TURUNCU/SARI BUMPER KILIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Nexus 4 için turuncu veya sarı renk bumper kılıf arıyorum. Ebay'den 5€'ya bulabiliyorum ama 1 ay beklemek istemediğim için foruma ilan açayım istedim. Bulamazsam yine ebay'den sipariş vereceğim.

İstediğim kılıflar şeffaf olanlardan değildir. Temsili fotoğraflar ilana eklenmiştir.

**İPTAL** NEXUS 4 TURUNCU/SARI BUMPER KILIF **İPTAL** NEXUS 4 TURUNCU/SARI BUMPER KILIF
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 3 Nisan 2014; 23:02:54 >

• aynı şekilde ben de kılıf arıyorum.konu takip
  • bende siyah veya turuncu arıyorum yok mu kimsede
  • aynısından bende arıyorum beyler napsak?
  • Arkadaslar birisi ebaydan alsin ben turuncu sari ve kirmizi olana talibim boylelikle firumda herkesin ihtiyaci giderilmis olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ariyorum bir adet arkadaşlar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-lg-nexus-4-e960-bumper-silikon-kilif-sari-151424980/detay

Hocam teşekkür ederim ama bu ürün tamamen plastik, daha doğrusu parlak ve plastik malzemeden üretildiği çok belli olan bir bumper kılıf.
    Benim aradığım da plastik ama kenarlarında metalik renkte kısımlar vardır, daha sert bir malzemeye sahiptir ve de parlak değil mat sarı/turuncu renklere sahiptir ilanımdaki örnek fotoğrafa bakarsanız.
    Teşekkürler tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-lg-nexus-4-e960-bumper-silikon-kilif-sari-151424980/detay

Hocam teşekkür ederim ama bu ürün tamamen plastik, daha doğrusu parlak ve plastik malzemeden üretildiği çok belli olan bir bumper kılıf.
    Benim aradığım da plastik ama kenarlarında metalik renkte kısımlar vardır, daha sert bir malzemeye sahiptir ve de parlak değil mat sarı/turuncu renklere sahiptir ilanımdaki örnek fotoğrafa bakarsanız.
    Teşekkürler tekrardan

bir tanıdığım iphone 5 için o dediklerinizden aldı telefonun köşelerine toz girdikçe inanılmaz çiziliyor onu düşünüerek alın

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler tekrardan

bir tanıdığım iphone 5 için o dediklerinizden aldı telefonun köşelerine toz girdikçe inanılmaz çiziliyor onu düşünüerek alın

Hocam bunu hiç düşünmemiştim, teşekkür ederim. Bunu duyduktan sonra vazgeçebilirim tamamen bumper kılıftan. Çünkü bende de şeffaf bumper var ve sürekli toz giriyor kenarlardan. Şeffaf olduğu için tozları görebiliyor ve açıp temizliyorum sürekli. Bu aradığım bumper'dan alırsam tozları da göremeyeceğim için her gün açıp temizleme paranoyasına kapılırım :) Beni bu ruh haline sokacak böyle bir kılıfı da istemem haliyle..
    Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler tekrardan

Hocam bunu hiç düşünmemiştim, teşekkür ederim. Bunu duyduktan sonra vazgeçebilirim tamamen bumper kılıftan. Çünkü bende de şeffaf bumper var ve sürekli toz giriyor kenarlardan. Şeffaf olduğu için tozları görebiliyor ve açıp temizliyorum sürekli. Bu aradığım bumper'dan alırsam tozları da göremeyeceğim için her gün açıp temizleme paranoyasına kapılırım :) Beni bu ruh haline sokacak böyle bir kılıfı da istemem haliyle..
    Teşekkür ederim.

ne demek çoğumuz güç bela aldığı telefonları haliyle koruyup kolluyoruz telefonlarımı şahsen bi başkasının telefonu bile olsa çizilip yada hasar gördüğünde içim cız ediyor nexuslar çok güzel telefonlar kasaları gerçekten hoş ben bile katı bi ios çu olmama rağmen o nexus 5 in kasasını almamak için zor tuttum kendimi aynı şekilde nexus 4 ün arka cam tarafıda inanılmaz şık duruyor kılıfla kullanmaya kıyamıcağın telefonlardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.