Şimdi Ara

İPTAL!!! DELL S2716DG 2K 1 MS 144 HZ G SYNC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İPTAL!!! DELL S2716DG 2K 1 MS 144 HZ G SYNC
    Monitörü alalı 2.5 ay felan oldu eksen bilgisayar faturalı satma sebebim artık bilgisayarda pek oyun oynamadığım için boşta duramasın diye daha düşük model 24 yada 27 inch kafama yatan monitörler ile takas olabilir istanbul içinde elden olacak takas şehir dışına takas düşünmüyorum resim isteyen olursa whatsapp ile çekip yollayabilirim fiyat:1900 tl nakit olarak alacak kişiye azda olsa bir indirim yapabilirim pazarlık sünnettir ama çokta bir indirim yapamam şimdiden alan kişiye hayırlı olmasını dilerim iyi forumlar.

NOT:İLAN ALTINA OLUMLU YADA OLUMSUZ HER HANGİ BİR YORUM YAPILMAMASINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM VARSA TEKLİFİ YADA ÖNERİSİ OLAN ÖZEL MESAJ İLE ULAŞIRSANIZ HEMEN YANITLARIM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ips midir?
  • Takip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörde sorun oluştuğu için satış şimdilik ertelendi servisden değişim yapılacak ve ilan güncellenecektir!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhancub kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.