Şimdi Ara

İPTAL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
24
Favori
25.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

anlaşmalı kargo ilemi yolluyor :)

Yok hocam.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Killzone gelcekmi acaba türkçe

killzone türkçe gelmiş hocam
  • 2. el takası yok galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

2. el takası yok galiba?

Yok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet arkadaşlar bende buradan fifa14 ve ac 4 aldım ps4 için burada onur adındaki arkadaş çok ilgili ve oyunlar 2 bölge herkese tavsiye ederim...
  • Ilani guncellemekte fayda var zira oyunlar forum uyelerine 140 lira olmus. Az once ordaydim. Bahane olarak tabi ki dolar kurunu dile getirdiler. O kadar yolu gittim, hal boyle olunca almadim hic oyun.Klasik spotcu mantiginin hakim oldugu bir dukkan daha. Digerlerinden hic bir farki yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Ilani guncellemekte fayda var zira oyunlar forum uyelerine 140 lira olmus. Az once ordaydim. Bahane olarak tabi ki dolar kurunu dile getirdiler. O kadar yolu gittim, hal boyle olunca almadim hic oyun.Klasik spotcu mantiginin hakim oldugu bir dukkan daha. Digerlerinden hic bir farki yok.
    quote:

Orijinalden alynty: winterice

Ilani guncellemekte fayda var zira oyunlar forum uyelerine 140 lira olmus. Az once ordaydim. Bahane olarak tabi ki dolar kurunu dile getirdiler. O kadar yolu gittim, hal boyle olunca almadim hic oyun.Klasik spotcu mantiginin hakim oldugu bir dukkan daha. Digerlerinden hic bir farki yok.

Nakit forumdan kim giderse gitsin 135 TL. Forumdan çok üyede bu şekilde aldı. Sadece KZ 140 TL,onun dışında ki oyunlar 135 TL. Hatta kur yükseldi fiyatları istersen değiştir dedim olmaz yazdık bir kere dedi arkadaş. Senin tavrında bir sıkıntı olmuş olabilir veya anlaşamamış olabilirsiniz orası beni ilgilendirmez. Ancak dediğim gibi nakit alacak olan kim olursa olsun forumdan burada yazan fiyatlardan alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 4 Ocak 2014; 21:49:48 >

• quote:

hocam hepımız psoyunu.com dan aldık 135 tl dunde aldım en son 135 tl nakıt fiyatı sanırım iletişimde bı sıkıntı oldu
  • Iletisimde sIkIntI yasanacak bir sey olmadi. Selamun aleykum diye girdim b4 alacagim donanimhaberden geliyorum dedim. Tamam dedi cikardi 140 dedi. Ama forumda 135 yaziyor dedim. Kur yukseldi fiyat bu dedi. Satici arkadas bir oyle bir boyle konusuyorsa bu onun tavrindaki dengesizligi gosterir. Ben, insanlar boyle bir muamele ile karsilasabilirler diye uyarida bulundum sadece. Siz ilana ister 100 yazin ister 150 beni ilgilendirmez artik cunku benim bu dukkan ile olayim bitmistir. Herkese iyi oyunlar.
  • Hatta ve hatta orada donanimhaberden bir baskasi daha vardi.Satici kisi ben sitede 135 yaziyor diyince o arkadasi isaret ederek ''o da siteden geldi ona da ayni fiyati soyledim'' dedi. Keske o kisi buraya yazsa da siz de o zaman anlasaniz kimin tavrinda sIkInti var. Ben buraya basimdan geceni yazdim sadece. Ama sizin yaptiginiz sey direk tavriniz ya da iletisiminizde problem olmus olabilir diyerek suclamaya girismek.Buradan da kimin uslubunun ve konusmalarinin sIkIntili oldugu ortaya cikiyor zaten.Komisyon alsaniz bu kadar savunmazsiniz saticiyi orasi da ayri bir konu.
  • Dukkan sahibi durust ise gelsin konuya yazsin cumartesi aksami 6da magazadaydim. Oyunun fiyatina ne cekmis burda soylesin bu konuda burda kapansin. Sahsim ile alakali bir sey belirtecek olan da ozelden yazsin lutfen.
  • quote:

Dukkan sahibi durust ise gelsin konuya yazsin cumartesi aksami 6da magazadaydim. Oyunun fiyatina ne cekmis burda soylesin bu konuda burda kapansin. Sahsim ile alakali bir sey belirtecek olan da ozelden yazsin lutfen.

Dükkan sahibi arkadaş nakit alacağını söylemedi diyor. Direk fiyat sordu 140 TL dedim diyor. Adama gelen fiyatları ben bizzat gördüm,62 dolara geliyor oyunlar. Foruma bu fiyatı aldık ve dediğim gibi gidip alan arkadaşlarda oldu,buradan havale ile alan arkadaşlarda. Fiyatlarda foruma bir bindirim söz konusu değil.

• quote:

Dukkan sahibi durust ise gelsin konuya yazsin cumartesi aksami 6da magazadaydim. Oyunun fiyatina ne cekmis burda soylesin bu konuda burda kapansin. Sahsim ile alakali bir sey belirtecek olan da ozelden yazsin lutfen.

adam 140 demedım demedı zaten sen nakıt alıcagını soyledın mı 140 demıs kur yukseldı demıs sende cıkıp gıtmıssın herkes ordan aldı bı sıkıntı yasamadı nakıt oldugunu soylesen sende alırdın buyutmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

quote:

adam 140 demedım demedı zaten sen nakıt alıcagını soyledın mı 140 demıs kur yukseldı demıs sende cıkıp gıtmıssın herkes ordan aldı bı sıkıntı yasamadı nakıt oldugunu soylesen sende alırdın buyutmeye gerek yok

Cüzdan elimde parayı çıkartıyordum ben.Tabiki de nakit alacaktım.Son fiyat 140 diyerek konuşmayı sonlandıran dükkan sahibiydi.Bu açıklamaları tamamen kıvırma olarak nitelendiriyorum.Madem öyle 135 lira sadece nakit fiyatı diyebilir ya da siz nasıl ödeyeceksiniz diye sorabilirdi.Kur yükseldi son fiyat 140 lira dedikten sonra şimdi kalkıp nakit demedi diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmak son derece KOMİK.Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi konu benim açımdan kapanmıştır.Alıntı yapmayın ki uzamasın.Zira dükkan sahibi gözümde tamamen haksızdır ben de her türlü kendimi savunacağım.İyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cüzdan elimde parayı çıkartıyordum ben.Tabiki de nakit alacaktım.Son fiyat 140 diyerek konuşmayı sonlandıran dükkan sahibiydi.Bu açıklamaları tamamen kıvırma olarak nitelendiriyorum.Madem öyle 135 lira sadece nakit fiyatı diyebilir ya da siz nasıl ödeyeceksiniz diye sorabilirdi.Kur yükseldi son fiyat 140 lira dedikten sonra şimdi kalkıp nakit demedi diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmak son derece KOMİK.Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi konu benim açımdan kapanmıştır.Alıntı yapmayın ki uzamasın.Zira dükkan sahibi gözümde tamamen haksızdır ben de her türlü kendimi savunacağım.İyi forumlar

sen kendını haklı gormek ıstedıgın ıcın zaten bısey konusmaya gerek yok yasın kac bılmıyorum ben 40 yasındayım ama zaten oraya gıdıpte tek sorun sen yasayan olduguna göre uzerıne konusmaya gerek yok ıyı forumlar

Tanımadığınız birine '' sen '' diye hitap edemezsiniz.Yazılarınızda ne bir nokta ne de bir virgül, hiç bir şey yok.Yazdıklarınız tamamen objektiflikten uzak ve tek taraflı.Odaklandığınız nokta körü körüne dükkan sahibini savunmak, ki çıkarınız nedir anlamış değilim ve benim getirdiğim eleştiriden dolayı yaş gibi unsurları öne sürerek mantıksız açılardan beni suçlamaya çalışmak.Konunun sizinle alakasını zaten anlamış değilim.Yazdıklarınız ve üslubunuzdan yola çıkarak yaşınızın 40 olabileceğine de ihtimal vermiyor.Eğer 40 ise de bir meslektaşıma görünmenizi tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen kendını haklı gormek ıstedıgın ıcın zaten bısey konusmaya gerek yok yasın kac bılmıyorum ben 40 yasındayım ama zaten oraya gıdıpte tek sorun sen yasayan olduguna göre uzerıne konusmaya gerek yok ıyı forumlar

Tanımadığınız birine '' sen '' diye hitap edemezsiniz.Yazılarınızda ne bir nokta ne de bir virgül, hiç bir şey yok.Yazdıklarınız tamamen objektiflikten uzak ve tek taraflı.Odaklandığınız nokta körü körüne dükkan sahibini savunmak, ki çıkarınız nedir anlamış değilim ve benim getirdiğim eleştiriden dolayı yaş gibi unsurları öne sürerek mantıksız açılardan beni suçlamaya çalışmak.Konunun sizinle alakasını zaten anlamış değilim.Yazdıklarınız ve üslubunuzdan yola çıkarak yaşınızın 40 olabileceğine de ihtimal vermiyor.Eğer 40 ise de bir meslektaşıma görünmenizi tavsiye ederim

noktayı virgülü biliyorsunda hitap bilmiyorsun herhalde çıkarsız bişey yapmadıgın için bizimde bunu yazarken bi çıkarımız olmasını düşünüyorsun.sen çok stres altından kalmışsın bende seni esenlerdeki kafe me beklerim yada psikolog olan arkadaşlarımın yanında staj ayarlayabilirim belliki öğreneceğin çok şey var.neyse yaşımın 40 olduğu söylememe gelince insanları tanıyabiliyoruz daha once sorun yaşamadıgım bi arkadasla 135tl den aldıgım oyuna burda gelıp gereksız soylemlerde bulundugun ıcın bızımde yasımız 40 20 senelıkte esnafız bağabındaydı sen 5 tl ıcın burda bukadar yazı yazdın burdakı acıklamanın 100 de 1 ini ordakı arkadasa yapsaydın zaten şuanda bunları konuşmuyor olurdun @konuşantahta @emreocer @ynryilmaz @Ringo-Star @ErrayN @turkopol @vanquash

Bu kadar kişi sizi savunmak için yetmez bence 10-20 kisi daha çağırın.Son olarak;

Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya, ya da yazık olur adabına..

Alimle sohbet et alırsın mertebe; cahille sohbet etme, dönersin merkebe...

Cahillerle tartışmaya girmeyin, ben hiç yenemedim...

Artık size cevap vermeyeceğimi anlamışsınızdır umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

noktayı virgülü biliyorsunda hitap bilmiyorsun herhalde çıkarsız bişey yapmadıgın için bizimde bunu yazarken bi çıkarımız olmasını düşünüyorsun.sen çok stres altından kalmışsın bende seni esenlerdeki kafe me beklerim yada psikolog olan arkadaşlarımın yanında staj ayarlayabilirim belliki öğreneceğin çok şey var.neyse yaşımın 40 olduğu söylememe gelince insanları tanıyabiliyoruz daha once sorun yaşamadıgım bi arkadasla 135tl den aldıgım oyuna burda gelıp gereksız soylemlerde bulundugun ıcın bızımde yasımız 40 20 senelıkte esnafız bağabındaydı sen 5 tl ıcın burda bukadar yazı yazdın burdakı acıklamanın 100 de 1 ini ordakı arkadasa yapsaydın zaten şuanda bunları konuşmuyor olurdun @konuşantahta @emreocer @ynryilmaz @Ringo-Star @ErrayN @turkopol @vanquash

Bu kadar kişi sizi savunmak için yetmez bence 10-20 kisi daha çağırın.Son olarak;

Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya, ya da yazık olur adabına..

Alimle sohbet et alırsın mertebe; cahille sohbet etme, dönersin merkebe...

Cahillerle tartışmaya girmeyin, ben hiç yenemedim...

Artık size cevap vermeyeceğimi anlamışsınızdır umarım

evet çok doğru yazmıssın bana hak vermene sevındım iyi forumlar

• darthvaderınabisi kullanıcısına yanıt
    Şu son yazınızda beni neden alıntıladınız bilmiyorum ama psoyunu Onur bey candır. tam delikanlı bir beyefendidir. oyunların 140 tl olmasıda normal gidin bir konsol dünyasına yada sirkecideki spotçulara bir oyun fiyatlarını sorunda sonra 140 tl fiyat hakkında yorum yapın. Onur beye her türlü kefilim. Dürüst ve ilgili satıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

Şu son yazınızda beni neden alıntıladınız bilmiyorum ama psoyunu Onur bey candır. tam delikanlı bir beyefendidir. oyunların 140 tl olmasıda normal gidin bir konsol dünyasına yada sirkecideki spotçulara bir oyun fiyatlarını sorunda sonra 140 tl fiyat hakkında yorum yapın. Onur beye her türlü kefilim. Dürüst ve ilgili satıcı.

yok hocam onda sıkıntı yok onur bey zaten 135 e verıyorda oyunları donanım habere arkadas a 140 tl demıs nakıt 135 oldugu ıcın ordan bı sıkıntı yasanmıs bende ordan alısverıs yapan arkadasları mentionlamak ıstedım sonucta yanlıs anlamayı ortadan kaldırmak ıcın ps3 oyunuda bıkac defa almıstım ama tum ps4 oyunlarımı psoyunu.comdan aldım ve 1 kere bıle sorun yasamadım sonra iş kişiselleşti yukarda yorum yazan arkadasla kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.