Şimdi Ara

iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #16 GB #WIFI+3G
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad1 wifi +3g 16gb, Yurtdışı ve kayıtsızdır. 4.2.1 sürümü yüklüdür, istenirse yükseltilebilir. Pil durumu çok çok iyidir. Çalışmasında hiçbir sorunu yoktur.
    Kullanımdan kaynaklı yıpranmıştır. Ezikleri fotoğrafta göstermeye çalıştım. Ekranda ufak tefek çizikler bulunmaktadır. Bunları bir kenara bırakırsak çalışmasında hiçbir sorunu yoktur. Hiçbir zaman içi açılmamıştır.

satış iptal

iptal

iptal

iptal

iptal

iptal

iptal

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindriot -- 28 Aralık 2013; 19:19:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mindriot

ipad1 wifi +3g 16gb, Yurtdışı ve kayıtsızdır. 4.2.1 sürümü yüklüdür, istenirse yükseltilebilir. Pil durumu çok çok iyidir. Çalışmasında hiçbir sorunu yoktur.
    Kullanımdan kaynaklı yıpranmıştır. Ezikleri fotoğrafta göstermeye çalıştım. Ekranda ufak tefek çizikler bulunmaktadır. Bunları bir kenara bırakırsak çalışmasında hiçbir sorunu yoktur. Hiçbir zaman içi açılmamıştır.

Fiyat:300 TL

iptal

iptal

iptal

iptal

iptal

iptal

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

kayıtsız bir ipad1 e göre bence fıyat fazla hocam

• daha ucuza satan herhangibir kişi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size gösterirsin fakat uğraşmak istemiyorum sahibinden.com daki ilanlarla burayı kıyaslamayın bence
    Geçenlerde bende almaya niyetlenmiştim fakat vazgeçtim 32gb wifi+3G kayıtlısına adam 350 istiyordu ve emin ol ondan daha ucuza verenler bile vardı
    Maksadım ilanını kirletmek deyil ama bilginiz olsun şu durumda 3G yoksay bence
    Fiyat sizin bileceyiniz durum gene

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85147928
    Buyur ustam

• BUNUN ZATEN KAYDINI YAPTIRMAK PASAPORT+100 TL BENCE FİYATI REVİZE ETMENİZ LAZIM.BURDA KIMSE SIZIN CIHAZINI ÖLDÜRMEYE CALISMIYOR.SADECE ÖNERİDE BULUNUYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptal
    3 ay önce açıldı
    İPTAL...
    2 ay önce açıldı
    İptal
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.