Şimdi Ara

İptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 4 Haziran 2013; 14:27:04 >

• hayırlı satıslar güncel
  • Teşekkürler.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • 80 Level +6 Krowaz setli Priest. Debuff olarak tüm skilleri açıktır. Questler yanmıştır: 80 TL
    bu heroyu almak istiyorum ama şifreyi maili nasıl değiştircem ? sonucta sendede var benden önce değiştirme ihtimalin varda ?
  • İlk olarak şunu açıklayayım. Parayı hesabımda görmeden hesabın hiçbir bilgisini vermiyorum. İkinci olarak ise forumda bulunan@volkoff isimli arkadaşa ilk olarak 70 TL değerinde 80 level Assassian, ikinci olarak ise 170 TL değerinde 80 level warrior sattım. İkisinde de parayı önce hesabıma yatırdı sonra da bilgileri ona teslim ettim. Hatta ikinci el bölümünde 7 adet referansım var. Hepsinde önce parayı hesabıma yatırdılar sonra ben de kargoladım. Eğer ben elden alıcam diyorsanız da herhangi bir cafede takası gerçekleştiririz. İstediğiniz tüm bilgileri de yanımda değiştirirsiniz. Daha nasıl güven sağlarım bilmiyorum. Zaten en az gold premium almak gerekli şu an için. Çünkü itemlar kilitli.
  • tm özelden konusalım ms attım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlut162 -- 22 Kasım 2012; 16:10:40 >
  • Mesai sonrası arayacağım.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel....
  • Güncel....
  • PM atıldı.
  • Cevaplandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.