Şimdi Ara

IPSW İle Sürüm Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iPhone 6 kullanıcısıyım cihazıma yeni batarya takacağım. Bunun için de DFU moda alıp telefonu son sürüme güncellemenin iyi olacağı söyleniyor bazı sitelerde. Bu işlemi yapsam cihazımdaki bilgiler, fotoğraflar ve yüklü programlar falan silinir mi? Bu arada cihazım zaten son sürümde bunu da belirteyim şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • eğerki siz kullandıgınız sürümden şikatetçi değilseniz kesinlikle son sürüme yükseltmeyin. zira telefonunuzu eski performansı ile kullanamayacak ve sürümü de geri düşüremeyeceksiniz.
    Kısaca son pişmanlık fayda etmeyecek yani.


    Edit: Zaten son sürümde oldugunuzu belirtmişsiniz o zaman birşey değişmeyecek yani, sadece teelfonu sıfırlamış olacaksınız. Dfu moduna alıp yükleyeceğiniz için telefondaki verileriniz fotolarınız silinecektir. Yedek almalısınız muhakkak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 29 Aralık 2018; 13:32:58 >
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Zaten şuan telefonunun son sürümde olduğunu belirtiyor arkadaş. Soruya gelecek olursak evet, dfu modda sıfırdan kurulum yapacak olursan tüm her şey silinir. Ek olarak kurulumu yaparken "Yeni bir iPhone olarak ayarla" olarak devam etmenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 29 Aralık 2018; 13:24:50 >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Peki ipsw ile en yeni sürümü atıp sıfırlamayayım mı telefonu? İşlemi bu şekilde gerçekleştirmeyi düşünüyorum ama olmaz mı?
  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Siz olayı tam kavrayamamışsınız, zaten o duyduğunuz söylem telefonun DFU modda ipsw sitesinden indirilen ham yazılım dosyanın kurulumunun yapılması duyduğunuz üzere söz gelimi daha iyi performans alabileceğiniz içindir. Bana kalırsa detaya düşmeyip dediğim şekilde kurulumu yapın, zaten alabileceğiniz maksimum performansı alıyor olacaksınız bu durumda. Batarya değişiminden sonra telefondaki rehber, whatsapp sohbet, notlar vs iCloud'a yedekleyin, fotoğrafları ise bilgisayara atın veya yine iCloud'da olabilir. Sonrasında ipsw.me sitesinden son sürümü indirerek, telefonu DFU mod'a sokarak kurulumu yapın. Bunun nasıl yapılacağını dfu modda sıfır kurulum yapmak vb gibi youtube'da arama yaparak bulabilirsiniz. Sonrasında telefon açılırken size 3 seçenek sunacak oradan "Yeni bir iPhone olarak ayarla" diyerek devam edin. Zaten iCloud'a yedekleriniz telefona otomatik düşmeye başlayacaktır kablosuz ağa bağlıysanız. Bu en temiz yöntemdir.




  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır kafamdaki soruların hepsine yanıt verdiğiniz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.