Şimdi Ara

İPod younu mü yoksa galaxy gio mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iPod touch almayı düşünüyorum 6300im var ama samsung galaxy gio almayı düşünülüyorum bana genellikle internet özelliği lazım iPod touch çok hoşuma gidiyor biraz yardımcı olurmusunuz?

• dostum bu konuyu açtığın yere göre farklı tavsiyeler gelecektir emin ol , mesela samsung forumunda açsan sana herkes samsung u al der , asla apple al demezler hatta apple a düşmanlarla karşılaşırsın :)
    apple forumunda açıncada hiçkimse diğer kıyaslayacağı ürünün teknik özelliklerine bakmaz bile direk ipod al derler hatta sonrasında alakası olmamasına rağmen sgs2 ve ip4s yada ip4 ü kıyaslamaya başlarlar konu alır başını gider :)

Ama sana şunu söyleyim , bu apple forumlarını okuyorum çünkü bendede nokia E71 var ve telefon değiştirmek hatta mp3çalar almak uzun zamandır aklımdan geçiyordu , iphone4 üde gördükten sonra ipod a ısındım. Apple mağazasında inceledim ve ipod touch4 almaya karar verdim. Tabi android olan bir telefon kullanmadım ama hiçbir android telefonun menü de ve birşeyleri elle sürüklerken stabil geldiğini görmedim bir pencereyi tutarken androidlerde hep 5-10msaniye arkadan gelir , donanım ne kadar gelişmiş olsada hatta apple ürünlerinden bariz üstünde olsalar bu karakteristik bir özelliktir asla dokunma ve kullanma zevki aynı olmaz.

Bu zamanın telefonlarının hepsi kısa batarya ömürlü, hangi telefonu getirirsen getir oyun/program/mp3 yada herhangi işlemlerde 2-3 günü geçmez, bekleme modunda geçer orası ayrı , çünkü dokunmatik ekranlar ve oyun,programlar geliştikçe daha yüksek enerji ile çalışıyorlar, asla 1 hafta aktif kullandığın bir ios veya android yada win mobile bulamassın... Eskisi gibi 1 hafta aktif kullanım batarya ömürleri olan telefonlar yok, gereksinim artıyor

İpod , kullanım+mp3 performansında samsung un birçok ürününden iyidir buna emin olabilirsin, telefon diye çıkarılmış bir ürün ile mp3çalar maksatlı çıkarılmış bir ürün zaten mantıken aynı olamaz. Tek sorun taşıma derdi ama ben E71 ile ipod a katlanabileceğimi dşünüyorum. Sende taşıyabileceğini düşünüyorsan ipod al derim. Ayrıca belirtmem gereken nokta ben açıkçası samsunga güvenmiyorum, daha önce birkaç model telefonum oldu en son samsung star s5223w idi , bu ürünlerin hiçbirinde firmware desteği olmadı sadece hizmet satana kadar , uzunca süre kullandıktan sonra ekranı dandik polimer olduğu için nemden kabardı, menüsü aldığımdan itibaren arkaplanı değiştirince yavaşlıyordu , müzik ile aynı anda internete girmeniz kasıyordu...
    Bundan dolayı bir daha samsung un hiçbir ürününü almayacağım dedim ve bedava sgs3 çıkmış olsada bana verseler gider satar 2. el iphone yada ipod alırım kesin ve net...

edit: s5223 değil s5233w, ayrıca galaxy gio teknik özelliklerine bakmadım ama gerek olduğunu düşünüyorum, samsung tercih etmem ayrıca mp3çalar+telefon kombinasyonu taşıması her ne kadar zor olsada daha makul f/p diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 20 Ekim 2011; 22:15:06 >

• Teşekkür ederim büyük ihtimalle iPod touch alırım. peki siz ne kadara aldiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.