Şimdi Ara

iPod Video yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta bi tanıdığıma gelirken amerikadan iPod almasını istemiştim, alet bu gün elime geçti ama bi kaç konuda emin olmadım. Daha önce iPod video alanlar vasa bana yardım ederseniz sevinirim.

Öncelikle kutu eski iPod photo ya göre çok küçük 13,5 x 13,5 x 3,5 cm (acaba farklı bi modelmi diye içime kurt düştü)

İçindekiler kısmıda: iPod, kulalık, USB 2.0 kablo ve iTunes var ama internet sayfasında belirtilen dock adaptöründen ve kılıftan bahsedilmemiş.

Part NO: MA147LL/A

• aynene öyle dostum sorun yok yeni IPOD'lar artık öyle geliolar...
  • Teşekkür ederim Cj,

İçindekiler kısmında yazmasada dock adaptöründen ve kılıf kutunun içinde varmış

iPod video hakkındaki ilk görüşlerim: iPod=kalite=masraf kapısı
  • arkadaşlar bende alıcam amerikadan ama, şarj aleti dock adapter mü? yani ekstra bi aksesuar almadan ipod video yu direk prizden şarj edebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankiiiii -- 30 Kasım 2005, 17:29:09 >
  • Kutusunun içinden pirize takılan şarjaleti yada dock ünitesi çıkmıyor. Usb den şarj olabiliyor ama.
    Dock adapter dan kastı iPodu dock a takmaya yarayan aparat. Dock standart olduğu için her iPodun (iPod mini, foto, video vs.) kutusundan böylebir adapter çıkıyor.
  • arkadaşım biraz bahset bende almak istiyorum ama bilgim yok yani neler yapılıyor neler yapılmıyor sence nasıl bir alet bilgilendir bizi
  • Daha yeni aldığım için işlerden fırsat bulupta çok fazla kurcalama şansım olmadı. Ama ilk olark söyleyebileceklerim kutusundan yazılmına kadar çok kaliteli bir alet. Sesi gayet berrak tabi bunu daha iyi anlamk için daha kaliteli bir kulaklığa ihtiyacım var ama dediğim gibi standart kulaklığıda yeterli. Menüleri kullanımı oldukca kolay hele bide mp3lerinizi pc de düzenli bir şekilde arşivlemişseniz yani sanatçı, album, tür ve dosya ismi düzenliyse rahatlıkla istediğiniz parçalara ulaşabiliyorsunuz. Düzensiz bir arşivde işler karışabilir çünkü 55gb lık mp3 yüklerseniz isediğiniz şarkıya ulaşmakta zorlanabilirsinzi. Pilinden biraz bahstmek gerekirse 1.5 gündür çalışırken kullanıyorum akşamları kullanmadım ve şuanda pili bitmek üzere. Tabi alışmak için menülerde fazlaca dolaştım. Sanırım normal kullanımda mp3 dinlerken max 2 gün dayanır. Ekranın açık olması ciddi şekilde pili bitiriyor.
    Ajandasını videosunu vs. daha tam kurcalayamadım zaman bulabilirsem daha detaylı bir şekilde hepsini anlatırım hatta Muvo2, HD3 e iPod fotoyla beraber bir karşılaştırmada yapabilirim.
    Şuanda beni tek rahatsız eden benim gibi hastalık derecesinde titiz olanlar için dışı çok çabuk parmak izi oluyor
    Ayrıca kutusundan çıkan kılıf de çok kullanışlı değil bu kılıf sadece iPodun tozlanmasını ve cebe koyarkan çizilmesini önleyebilir. Daha sağlam ve tuşlara erişimi kolaylaştıran bi kılıf şart
    Şimdilik yazacaklarım bu kadar dediğim gibi zaman bulunca daha detaylı anlatırım. Sormak istediğiniz bişey varsada yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo520 -- 1 Aralık 2005, 13:18:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca MPE4 film leri de çok kaliteli gösterior bence ama ne yazıkki benim IPOD'da bi tane ölü pixel var napalım onada şükür.Bunların dışında IPOD cidden çok güzel kullanışlı ve kaliteli bir alet...
  • mpe4 denen film formatı da arkadaşlar ben divx hiç bir şekilde atamam mı yani formatını bu mpe4 çevirek görüntü bozulmadan felan olmaz mı.birde radyo eklenemiyormu ya hiç bir şekilde ipod daha aklıma yatıyor ama şu radyo işe delirtiyor beni ne olurdu koysalardı .birde radyolu ipod modeli varmı ve video kalitesindende bahsederseniz sevinirim
  • i-pod un creative in radyolu kumandası gibi radyo çalan bir aparatı mevcut hatta fiyatı da oldukça makul ama yurtdışında var sadece , türkiyede satılmıyor maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.