Şimdi Ara

iPod Touch satın alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod Touch satın alacağım ancak kafamda bir kaç soru işareti var;
    1.müziklerin orijinal olarak satın alınması mı gerekiyor?
    2.itunes uygulamalarını kabul ediyor mu?(oyun,programlar vs...)
    3. wi - fi kullanımı kolay mı ?
    4. batarya sorunlarından bahsediliyor bataryası ne durumdadır?

cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler,iyi geceler...
    aklıma bir şeyler takıldıkça sorarım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obscuredesorder -- 13 Temmuz 2011; 23:36:16 >

• 1.bilgisayardan daha mantıklı
    2.bilgisayardan yukle korsan muzik indirenlerin cogu hapiste bilgisayar programı olarak ares programını oneririm bilgisayarına tamindir'den indir iPod touch'ına ordan muzik yuklersin kablosundan
    3.evet sanırım oyuna evette programıda alıyor diye biliyorum

kacıncı nesil alıcan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangisiacaba -- 13 Temmuz 2011; 23:24:00 >
  • bilmiyorum ki daha araştırıyorum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:)
  • :)
  • 1.Elbette helal olan satın almak. Ama kimse o kadar zengin değildir.

2.Jailbreak yapıp appsync diye birşey yüklemen gerekiyor ipa dosyasını itunes dan kurmak için

istersen ipa dosyasını ipoda atıp ipod içindende kurabilirsin(installous'un ipodunda kurulu olması gerekiyor, Cydia'nın da yüklü olması gerekir)

3."wi-fi kullanımı kolay mı" ne demek? Sadece açıp kapatıyorsun zor olmasını gerektirecek şey ne?

4.Bataryasında sorun falan yok, elbette oyun oynarsan daha çabuk biter, yada internette fazla dolaşırsan, ekran ışığı en sonra durursa ...

5.nesil cihazları bekle hiç yoktan 4. nesiller ucuzlar
  • tamam teşekkür ederim zultanomar
  • bende amerikadan aldiracagim ama 5.nesilin cikmasini bekliyorum (tabii cikarsa) 4.nesiller ucuzlacaktir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 3. nesil almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var.iTunes uygulamalarını (nano studio,fl studio vs.) her nesilde kullanabilir miyim? sorun olur mu? teşekkürler...
  • Uygulamalar iOS sürümüne göre çalışıyor. Fl Studio iOS 3.1.3 ve üzerinde, Nanostudio iOS 3.1.2 ve üzerinde çalışıyormuş. 3. Nesil Ipod'da her ikisi de sorunsuzca çalışır.
  • çok teşekkür ederim:)
  • müzikler konusunda daha helal yola geçemesem de oyun program vs de bence korsana gerek yok. yani app storedan oyun almak için zengin olmaya gerek yok. oyunlar ve programların çoğu ya free ya da 0.99$. pahalı olanlar da kesin ayda bir fln indirime girer. şöyle örnek vereyim şu an ipodumda 70 civarı oyun program var. toplamda harcadığım para 6 $ ki oyunların normal değeri 20 $. hem appstore bence çok çok başarılı arayüz, kullanılabilirlik,

ayrıca 3. nesil almanı tavsiye etmem. sırf ekrandan dolayı bile 4. nesil al derim
  • ıpod touch 2 ay önce biyerde 449 du şimdi yine baktım 599 altın gibi sabit durmuyo fiyatları.
  • Vatan Bilgisayar'da bugün %25 indirim var. Ipod Touch 4. Nesil 8 GB World Card'a internet üzerinden 6 taksit, mağazada 5 taksit olarak 490 TL. Kampanyaya sebep internet siparişlerinde kargo ücreti alıcıya ait, fakat o da en fazla 6 Tl civarı tutar.
    32 GB olanı 628 TL fakat, internet mağazasında stok yok. 32 GB'lık modelin stokta bulunduğu mağazalar:

Antalya (Lara), Konya, Kayseri, Samsun, Mersin, Kocaeli (İzmit), Sakarya (Adapazarı), Balıkesir.
  • alacaksan elimde 64gb 4. nesil cihaz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: obscuredesorder

ipod Touch satın alacağım ancak kafamda bir kaç soru işareti var;
    1.müziklerin orijinal olarak satın alınması mı gerekiyor?
    2.itunes uygulamalarını kabul ediyor mu?(oyun,programlar vs...)
    3. wi - fi kullanımı kolay mı ?
    4. batarya sorunlarından bahsediliyor bataryası ne durumdadır?

cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler,iyi geceler...
    aklıma bir şeyler takıldıkça sorarım:)
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demeter07 -- 31 Temmuz 2011; 15:01:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.