Şimdi Ara

iPod Touch şarj süresini uzatmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende samsung r522 var anakartının usb sarj özelliği var herhangi bir usb den şarj olan alet pcye bağlı iken laptobun kapağını kapatıp bekleme moduna aldığınızda cihaz şarj olmaya devam ediyor. uzun yolculukda şarj meselesini bu şekilde çözdüm
  • Ayda bir iphone'nun şarjını tamamen bitirin. Şarja takın sarj 100 olduktan sonra cihazi 2.5 saat daha sarjda tutun. Bu işlemi ayda bir yapın çok ise yarıyor.

Sonra open ssh, sbsettings winterboard gibi programları hiç kullanmamak. Hatta yuklemisseniz restore atın ve bir daha kurmayın. Bende winterboardda tema kullanmiyorken wifi ile şarj 6-7 saat gidiyordu simdi 9 saat gidiyor mesela.

3d oyunlar inanılmaz şarj tuketiyor. Ben bu tür oyunlardan oldukça uzak duruyorum şarjimin uzun gitmesi gerektiği durumlarda. Bir keresinde Fifa WC taydim. Şarjımın 20 kaldigi uyarısı verdi. Bende oyundan çıktım . Şarj 35e yükseldi.

Birde otomatik parlakligin açık olması da önemli blr faktör. Gece parlaklık minimuma iniyor, hava aydinlikkende parlaklık artıyor ekranı görebiliyorsunuz.

Fakat bence iphone'nunuzun sarjiyla barışık olun. Her aksam şarj etseniz ne olacak. 1 saatde şarj oluyor. Aksam tv izlerken takın şarja yatarken çıkarın. Gün boyuncada telefonunuzun bütün ozelliklerini kullanın. Yoksa iphonun tadını alamazsiniz. Ben şahsen butun gun evde oldugum zamanlarda iphonu günde 2kere şarj ediyorum.

• Benim 2g vardı 1-2ay önce İpod İçin taşınabilir bir şarj cihazı yaptım öncelikle onu belirteyim.
    6v Luk Işıldak aküsüne 5v 500Ma 7805 regülatörünü taktım.5 v 500ma Sabit Çıkışada Dişi usb taktım.İpod ya da cep telefonu Ne olursa şarj ediyor.
    Gayet menunum...
    İpod 2g min şarjı 1.5-2gün gidiyordu full oyun+müzik ile ama ekran en kısık taAlıştıktan sonra bir şey olmuyor.
    İpod touch Şarj denemelerim devam ederken.İpod 2g min şarj kontrol ünitesinin patlaması ve bir daha tamir olamaması üzerine ipod touch 3g aldım.
    3g de ise 1.5-2gün arası gidiyor bir fark yok.
    Tabi 1-1.5gün dediysek 36saat boyunca oyun oynuyor sun diyen çıkmaz sanırım.İşte günde 3saat ekran açık mail msn müzik 1saatte oyun
    Kalan yarım gündede aa bitti bitiyor aman idareli kullanalım diye bitiyor

• philips batterysense i yükle (app store dan) ney naparsan sürenin ne kadar uzayacağını gösteriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Biliyorsunuz ki ipod touch yada türevlerinin şarjı oyun oynadıgımızda hemen bitiveriyor. Örneğin %30 civarında ışık seviyesinde oynasak bile ortalama 3 saat dayanıyor. En azından benimki böyle. Forumu biraz araştırdım ve genel olarak bundan şikayetçi olan kimseleri gördüm. bir need for speed için bu şarj yeterli olabilir ama benim gibi rpg severler için pilin 2-3 saatte bitmesi kötü bir durum. Şimdi sorum şudur ki bu ömrü uzatmanın bir yolu var mıdır? wireless ı kapatmak olsun, temaları kapatmak olsun yada bir program yüklemek olsun her türlü öneriye açığım.

philips battery sense yükle (app store dan) neyi naparsan şarjının ne kadar uzayacaını anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.