Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrier image olarak bunu deneyebilirsin.wi-fi resimleri upload edemedim harici diskim yanımda değil malesef ama bnm için önemli olan dock'u 5 ikon yapabiliormusun

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: dj necmi

1.1.4 de sorunsuz kullananıyorum customize programını.

Carrier ve wi-fi resimlerini indirebileceğim bir link verirmisiniz? Touch'a koyup resmini gösteririm burda.

upload ediyim ben dostum az sonra geliyor
    sen dock'u 5 ikon yapabiliomusun?

denedimde olmadı ipodtouchfans'a baktım ordan yüklemiştim customize yi caterpillar diye bir program varmış onu kurun diyo

• sonuç yine hüsran desene
  • 1.1.4 olmuyormuş zaten o hem bir resim gördümde altta 5 tane ikon sıkışık sıkışık duruyo ne gerek var

carrier image:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobayakawa -- 29 Mart 2008; 16:48:45 >
  • quote:

1.1.4 olmuyormuş zaten o hem bir resim gördümde altta 5 tane ikon sıkışık sıkışık duruyo ne gerek var

carrier image:

1) Arka fona nasıl wallpaper attın
    2) Alttaki ikonları nasıl değiştirdin
    3) Temayı hangi programla atıyorsun
    4) ss çektin mi nereye kaydoluyor?

Bu soruları yantlarsan sevinirim hocam

• 1) dostum ben temayı attım arkadaki wallpaper değişti zaten kendiliğinden
    2)wiggly mi bişey deniyodu ona ama unuttum january app packi yükle iconların yerlerini değitirebiliyorsun.
    3)Total Commander
    4)aslında default ayarı farklıydı. ben var/mobile olarak değiştirdim. oraya koyuyor resimleri.
  • evet customize kısmen çalışıyor
  • quote:

1) dostum ben temayı attım arkadaki wallpaper değişti zaten kendiliğinden
    2)wiggly mi bişey deniyodu ona ama unuttum january app packi yükle iconların yerlerini değitirebiliyorsun.
    3)Total Commander
    4)aslında default ayarı farklıydı. ben var/mobile olarak değiştirdim. oraya koyuyor resimleri.

Saol hocam şu jb işi bitsin herşeyi bi'tekrardan yükleyeyim denicem hepsini.
  • herşey için teşekkürler ancak benim bir problemim var jailbreak yaptım cihaz sık sık kitleniyor ve şarjı çok çabuk bitiyor iade edeceğim aldığım yerle görüştüm sistemi reset all setting ve erase all content and setting yapmama rağmen installer ve pianist diye yüklediğim bir program silinmiyor lütfen yardım edermisin
  • @Utabev
    Restore yapman gerekli. Itouchi pc ye bagla sonra itunesu acip restore a basman yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utabev

herşey için teşekkürler ancak benim bir problemim var jailbreak yaptım cihaz sık sık kitleniyor ve şarjı çok çabuk bitiyor iade edeceğim aldığım yerle görüştüm sistemi reset all setting ve erase all content and setting yapmama rağmen installer ve pianist diye yüklediğim bir program silinmiyor lütfen yardım edermisin

itunes'u açıp restore yap dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

iPod Touch ile Wirelesstan bilgisayarımızı kontrol etmek için
    Arkadaşlar işte size çok güzel bir program
    İlk başta eklenmesini önerdiğim sourcelerde bu program var..
    Programı kullanabilmek için JailBreak yapilmiş bir iPod şart en başta, sonra
    Installer -> Utilies -> TouchPad Pro -> Install diyerek iPodda çalışacak programımızı yüklüyoruz
    İkinci adım olarakta bilgisayarımıza TightVNC yüklememiz lazım buyrunhttp://downloads.sourceforge.net/vnc-tight/tightvnc-1.3.9-setup.exe
    Bunu da yükledikten sonra şimdi gelelim iPodumuzdan bilgisayarımızı yönetmek için yapmamız gerekenlere
    Bilgisayarımıza kurduğumuz programın masaüstüne bir kısayol ikonu gelmemektedir
    Başlat-> Tüm Programlar->TightVNC > Launch TightVNC Server diyerek programımızı başlatıyoruz
    İlk başta gelen ekranda istediğimiz ve unutmayacağımız şifreleri (ikisinide aynı yaptım ben) yaziyoruz OK diyoruz ve sistem traya gidiyor program
    Sonra sistem tray daki (sağ alt köşe) V harfinin üstüne gelip orda çıkan yerel ip mizi not ediyoruz, önceden biliyorda olabilirsiniz bunu..
    Sonra ipod umuzdaki ayarları yapmaya geldi sıra...
    iPod da ana ekranda TouchPad e dokunun Sonra + işaretine basın sağ üstteki
    Name: Bir isim yazın fark etmez (oturma odası, kardeşimin bilgisayari vs )
    Adress: buraya not ettiğimiz ip adresini aynen yazin (genelde 192.168.x.x yada 10.0.xx şeklinde olur zaten ama değişebilir tabi)
    Password: buraya programa girdiğimiz şifreyi yazın
    Display: 0 bende de bu..
    Shared: ON
    Ayarları yapıp SAVE ye tıklayın..
    Sonra listeden verdiğiniz isme tıklayın.
    Karşınıza siyah bir ekran geldiyse bağlandınız demektir
    Şimdi uzaktan kumanda gibi bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz
    Bir kaç kontrol tüyosu vereyim
    Normal gezinti tek parmakla tıklama üstüne gelince yine tek tık
    Sağ tıklama bir parmak touch pad de iken ikinci parmağı dokunarak oluyor
    Zoom u resme zoom yapar gibi yapıyoruz
    Zaten bir kaç kullandıktan sonra alıştığınız bir program ve şahsen benim çok işime yaradı
    Bilhassa film izlerken çok keyifli oluyor gerçekten

Burda anlatilan touch pad pronun versiyonu kac acaba? 3.0 ile denedigimde shared on gibi secenekler yok. Kalanlarini yaptigimda da Vnc Server 192.168.x.xxx port 5900 ile baglanti kurulamiyor hatasi aliyorum.

• v2.11 benimki ve çalışıyor dostum...
  • v2.11 icin source var mi acaba?
  • arkadaşlar 112 ye summerboard u nasıl kurarım? kurmaya çalşıtığım summerboard hata verio 113 için geçerli dio ve başka summerboard da yok hangi kaynağı eklemeliyim? bi bilgisi olan var mı?

Bi de mesela pili değiştirmek istiyorum. bilkom a restore yapıp götürsem bilkom pilini değiştirir mi garanti kapsamı içinde? çünkü taaa kasıma kadar garantisi var apple ın kendi sitesinden baktım seri numarasıyla. Diyelim ki fatura falan sordu, bende de fatura olmadığı için yapmadı değiştirme işlemini. Bi ücret karşılığında değiştirirler mi? eğer değiştirirlerse kaça patlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 29 Mart 2008; 20:42:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

arkadaşlar 112 ye summerboard u nasıl kurarım? kurmaya çalşıtığım summerboard hata verio 113 için geçerli dio ve başka summerboard da yok hangi kaynağı eklemeliyim? bi bilgisi olan var mı?

bende aynı dertten muzdaribim dostum, 11.2 için summerboard(old) kurmak gerekiyor ama summerboard(old) da installerde yok. bi sure sonra gelir sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdm

quote:

arkadaşlar 112 ye summerboard u nasıl kurarım? kurmaya çalşıtığım summerboard hata verio 113 için geçerli dio ve başka summerboard da yok hangi kaynağı eklemeliyim? bi bilgisi olan var mı?

bende aynı dertten muzdaribim dostum, 11.2 için summerboard(old) kurmak gerekiyor ama summerboard(old) da installerde yok. bi sure sonra gelir sanırım

hadi ya.. yani illaki b.sayardan yapcaz bu işi öle mi diyosun? peki bi kaynak ekleyemez miyiz bunun için?
  • ARKADAŞLAR ANTIVİRÜS YÜKLENİYORMU IPOD TOUCH'LARA BİLGİSİ OLAN VARMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

ARKADAŞLAR ANTIVİRÜS YÜKLENİYORMU IPOD TOUCH'LARA BİLGİSİ OLAN VARMI?

virüs yok ki antivirüsü napçan?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rdm

quote:

hadi ya.. yani illaki b.sayardan yapcaz bu işi öle mi diyosun? peki bi kaynak ekleyemez miyiz bunun için?

walla pc den kendim kurup ugrascam diyosan bilmem, source soruyosan eger ekledim ben sourceleri gene yok. yerim jb yi ya en son 114 e döndüm jb siz kullanıyom kafam rahat

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.