ben bugun Boss tool 'u yukledım. relocate fonts diyecektım ama kafama bırsey takıldı.. sımdı bu fontları ve uygulamaları Muzık ve vıdeo ıcın ayrılmıs alana atıyor.. pekı ya restore deyınce ne olacaka.. restore deyıp yenıden tanıtıldıgında muzık vs.. ıcın ayrılmıs alan tamamen formatlanmıyormu.. yanı font lar da gıder ve ıpod cokmus gıbı bısey olmaz mı?? eger boss tool ıle relocate yapıp ustune restore edıp sorunsuz olarak da kullnana varsa haber verebılırmı??
Boss Tool ındırıırken gordum Boss prefs Boss bilmemne zart zurt birsuru program var bunlar nedır gereklmıdır ise yarar mı???
tesekkurler simdiden
Restore yaptığında sadece format atmış olmuyor aynı zamanda sistemi tekrar kurmuş oluyorsun.Fontlarda eski yerine kuruluyor yani Diğer Boss isimli uygulamalar genellikle iPhone için.
quote:
Orjinalden alıntı: quetm
bu altın kaplama kapagın baska rengı ve 8 gb ıcın olanı varmıya veya 16 gb lık 8 gb uymazmıya
Şu an için bu kapağın herhangi bir sitede yada mağazada satışı yok ama yakında olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: mahoonur
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
Installer hiç bir programı yüklemiyor???Acaba neden böyle oldu?Downloadin package diyor, ama installing package derken haydaaa.... ana ekrana dönüyor, çöküyor...
Yardım varsa, çekinmeyin
dostum türkçe q klavye yüklü ise onu kaldır. düzelir
Yok ya.Bildiğiniz bir program var mı bu şekilde zarar verebilecek??
bu altın kapak ne zaman satılmaya başlanacak birde bu değiştirme işini kendimiz yapabılıyormuyuz ?
2.0 Beta sürümü aylardır var zaten.Sadece programcılar içindi ama internette dolaşıyor
Hmm... Peki bişe sorcam ipodtouchfans in source unu ekliorm. ama it is outdated yazıyo detayında. ve tabi dosyasıda gelmedi ipodtouchfans in yeni source u ne onun?
arkadaslar termvt programında yazı asıl yazıoruz main script hatası verıorda
Yazı yazarken o hatayı vermez.Installer'dan birşey indiriken verir.
arkadşlar ben bu ürünü kesinlikle almak istiyorum fiyatı cep yakıo amerikadan getirme imkanı yok mu su aralar amerikada bi tanıdıkta yok napmam lasım aynı zamanda almanın bi yolu warsada güvvenli mi
quote:
Orjinalden alıntı: asfafa
arkadşlar ben bu ürünü kesinlikle almak istiyorum fiyatı cep yakıo amerikadan getirme imkanı yok mu su aralar amerikada bi tanıdıkta yok napmam lasım aynı zamanda almanın bi yolu warsada güvvenli mi
Forumun 2.el bölümde bakabilirsin sıfır modellerde satılıyor uygun fiyata
geniş source listesi nedir?
abi bu altın kapak işi şkenсe gibi ya :P
arkadaşlar bana wediсt fix lazım ama bulmıyorum.br arkadaş bi sourсe vermişti ama onu ekliyorm ekrana gelmiyor. neyse bilen arkadaş varsa yardm eeerse çok sevinrm
arkadaşlar bu altın kapağı bulamazmıyız hadi onu geçtim i touch ıcın orjınal yedek parca bulabılecegımz bır yer varmı normal arka kapaktan bır tane daha almak ıstıyorum sizinde bildıgınız gıbı benım kı bıraz ıcıne cokuk gıbı hafıf. :( kendı hatam her elıme alısımda gozume batıyor bulabılırsem cok hos olacak ?
quote:
Orjinalden alıntı: ferisss
abi bu altın kapak işi şkenсe gibi ya :P
arkadaşlar bana wediсt fix lazım ama bulmıyorum.br arkadaş bi sourсe vermişti ama onu ekliyorm ekrana gelmiyor. neyse bilen arkadaş varsa yardm eeerse çok sevinrm
feriss 34. sayfada galiba benim postum var wedict fix in olduğu source da var.
Apple, iPod Touch sayfasının altına küçük bir açıklama düşmüş *Access to the App Store requires the iPhone 2.0 Software Update for iPod touch, sold separately.
Arkadaslar herkese mrb.Oncelikle hem donanimhaber forumlarinda hemde itouch ta yeni oldugumu belirtmek istiyorum.Su anda Ammerika'da bulunmaktayim ve dun itibariyle yeni bir iTouch aldim.Alir almazda bugun jailbreak denedim ve bunu ziphone la yaptim.Ancak buna baslamadan once iTouch iimin surumunu kontrol etmem gerektigini bilmiodm ve kontrol etmeden basladim.Daha sonra nasil oldu bilmiorm ama iTouch i bilgisayardan sokulmus halde buldum.Muhtemelen ev arkadalarimdan birisi usb girisini cikartmis. daha sonra yine duyumlarla beraber iTouch i power ve home tuslarina basarak kapattim.Daha sonra tekrar actim.Fakat jail ederken cikan ms-dos a benzer gorunumle basladi ve ekranda arka arkaya BSD root: md0, major:2, minor:0 yazilari cikti.Su anda bu yazilar yaklasik olarak 15 dk dir ekranimda ve ne olup bittigi konusunda hicbi fikrim yok.iTouch im kutudan cikan yaziliminimi yukluyor tekrar.Yada bu yazilar ne kakdar daha ekranda kalcak.En onemli soru bi daha bu aleti kullanabilecekmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: sssxxx04
Arkadaslar herkese mrb.Oncelikle hem donanimhaber forumlarinda hemde itouch ta yeni oldugumu belirtmek istiyorum.Su anda Ammerika'da bulunmaktayim ve dun itibariyle yeni bir iTouch aldim.Alir almazda bugun jailbreak denedim ve bunu ziphone la yaptim.Ancak buna baslamadan once iTouch iimin surumunu kontrol etmem gerektigini bilmiodm ve kontrol etmeden basladim.Daha sonra nasil oldu bilmiorm ama iTouch i bilgisayardan sokulmus halde buldum.Muhtemelen ev arkadalarimdan birisi usb girisini cikartmis. daha sonra yine duyumlarla beraber iTouch i power ve home tuslarina basarak kapattim.Daha sonra tekrar actim.Fakat jail ederken cikan ms-dos a benzer gorunumle basladi ve ekranda arka arkaya BSD root: md0, major:2, minor:0 yazilari cikti.Su anda bu yazilar yaklasik olarak 15 dk dir ekranimda ve ne olup bittigi konusunda hicbi fikrim yok.iTouch im kutudan cikan yaziliminimi yukluyor tekrar.Yada bu yazilar ne kakdar daha ekranda kalcak.En onemli soru bi daha bu aleti kullanabilecekmiyim
yok yok tabiki kullanabilirsiniz heyecan yok. iPod Touch'ınızı DFU moduna alıp tekrar yazılım yükleyin. DFU moduna nasıl alınabileceğini ilk sayfalardan bakın.Alternatif olarak ZiPhone yazılımı ile de DFU moduna alabilirsiniz.kolay gelsin
bu arada dediğimiz jailbreak yöntemi 8 gb lıklarda sorunsuz çalışıyor.16 gblık ipodun varsa DevTeam ile jailbreak yapman gerekli